Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να είμαι σίγουρος αν κάνει ή δεν κάνει το τροφοδοτικό σου, γενικά οι απαιτήσεις σε ρεύμα δεν είναι πάντα άμεσα συναρτώμενες με τις επιδόσεις.
SOTHRHS9 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το αφησα ετσι και πηρα τηλεφωνο τεχνικο (τηλ.εξυπ απο το Πλαισιο). Με διαβεβαιωσε οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα το παλιο (...) και ετσι το ακυρωσα. Την Παρασκευη(αφου ο πωλητης μου ειπε οτι μαλλον δεν θα ανοιγε καν ο η/υ) θα δουμε ποιος απο τους δυο ειχε δικιο... ΥΓ ισχυει οτι αν βαλω μεγαλυτερο τροφοδοτικο(εχω 400W μου προτειναν 550W) θα τραβαει οπωσδηποτε περισσοτερο ρευμα ή τα τροφοδοτικα τραβανε οσο χρειαζονται και η διαφορα εγκειται στο οτι εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες ανταποκρισης αν χρειαστει(το διαβασα σε τοπικ παλαιοτερο εδω)και μονο?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το ανάποδο έχω διαβάσει, δλδ ότι όσο μεγαλύτερο έχεις τόσο λιγότερο καταναλώνει. Τεσπα αυτό δεν έχει σημασία. Μιλάμε για 3 ευρώ το χρόνο διαφορά και αν. Κατά τα άλλα η 6770 δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα και δεν θα έχεις θέμα.
SOTHRHS9 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παπαλα... Μαλλον ασυμβατη η καρτα με τη μητρικη. Το μηχανημα κανει περιπου για να ξεκινησει δυο λεπτα. Το πηγα σε ενα τεχνικο την δοκιμασαμε αλλου και δουλευε μια χαρα. Δοκιμασαμε και στον η/υ μια αλλη και παλι καψουλι.Οπως και οι αλλες δυο που εχω.. Μου ειπε κατι για το Pci exprress οτι παιζει να μην ταιριαζει. Ξεκιναει το ανεμιστηρακι..σταματαει, ξεκιναει...σταματαει, και μετα απο μερικες φορες και κανα δυο λεπτα, κανει το μπιπ και ανοιγει.. Ελεος με τους μ@λ@κες Αυριο ειμαστε για Αθηνα
SOTHRHS9 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 (Ενημερωση) Ηθελε update το Bios. Το εκανα την επομενη(25/2 γλυτωσα και τα ταξιδια) και ξεκιναει παλι καψουλι... Οταν ομως το αναβω - για μια δυο φορες συνηθως και - λιγο μετα το μπιπ, σβηνει.. Καπου ειδα οτι στην καρτα ενδεικνυτε 450W τουλαχιστον(εχω 400αρι). Απο Τριτη θα το ψαξω.. Γ@μαει η καρτουλα. Μαζι και με τις μνημες που τσιμπησα..πςςς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα