kavaliotis Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Tote file 8a sou kanoun thn zwh mizerh! Den exw paei bebaia strato alla osoi exoune paei auto mou lene..Ston strato den uparxei logikh kai epeidh kai kala se etoimazoune gia sun8hkes polemou kai aixmalwsias, ta "kapswnia" sunh8ws "egkrinontai" kai apo ton dioikhth as poume gia na se kanoun na upakous kai alles loipes m@l@kies.. Etsi kserw egw.. Pantws apo oti mou eipane filoi mou pou einai twra mesa, oso pio ligo milas toso pio kala..An sou pei px enas palios na tou kaneis kafe, pes den kserw... An sou pei giati den ksereis, pes oti den pineis.. Oso pio plagia mporeis na phgaineis..Parto kai ligo sto xabale (apo mesa sou,mhn ekfrazesai), allwste se 2-3 mhnes apo tote pou 8a mpeis 8a eisai hdh palios otan mpei h nea fournia kai 8a glutwseis kapws.. Basika to pan einai na exeis kai to kalo to meso gia na thn kaneis opote mporeis..
tempo Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2003 καλό κουράγιο παιδιά (αν και τώρα νομίζω 1 χρονάκι είναι η θητεία οπότε περνάει γρήγορα). Πάρτε και απο εμένα μερικές εντυπώσεις (μπορεί να είναι τα πράγματα λίγο διαφορετικά - εγώ ήμουν 14 μήνες ΕΒΡΟ - πολύ υγρασία κάθε πρωϊ σου τρύπαγε τα κόκαλα στη σκοπιά - εγώ πάντως στον ΕΒΡΟ ζήτημα 5-6 σκοπιές να έκανα!!!) 1. Θα γελάσεις με την ψυχή σου. Οι καλύτερες φάσεις είναι απο το στρατό - ούτε με τα φοιτητικά χρόνια δεν συγκρίνονται οι φάσεις και τα γέλια 2. Όσο πιο λίγα λες ότι ξέρεις τόσο το καλύτερο αλλά και σε αυτό υπάρχει μέτρο. Πχ αν λες συνέχεια δεν ξέρω το ένα, δεν ξέρω το άλλο τότε θα σε βάζουν μονίμως να κάνεις κάτι που το ξέρουν όλοι: να καθαρίζεις τουαλέτες και μαγειρία (κατά τη γνώμη μου τα μαγειρία χειρότερα είναι γιατί στις τουαλέτες σε μισή ώρα ξεμπερδεύεις ενώ τα μεγειρία είναι 6 ώρες πήξιμο συνεχές). 3. Η δική μου πείρα και στάση στο στρατό μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι λίγο πρόθυμος (όχι χαζός όμως). Ανέλαβε και μόνος σου καμια δουλειά. Λογικά θα γλυτώσεις αρκετές απο τις επόμενες δουλειές εκτός αν ο μονιμάς είναι #%#$% (πράγμα ιδιαίτερα πιθανό). 4. Βρες και κάνε 5-6 καλά φιλαράκια - βοηθάει πάρα πολύ στην ψυχολογία 5. Μην βιάζεσε να πας σε γραφείο κλπ. Όλα έρχονται μόνα τους αν είναι να έρθουν!!! αυτά τα λίγα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 1) Mην μπαίνεις ούτε στις πρώτες ούτε στις τελευταίες σειρές. Η αγγαρεία βγαίνει συνήθως από αυτούς. 2) Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις μια αγγαρεία είναι να προσφερθείς εθελοντικά να την κάνεις. Εγγυημένο. 3) Ραδιάκια παπαράκια κι άλλα τέτοια το πιθανότερο είναι να στα πάρουν στην είσοδο. Πάρε τα αφού ορικστείς. 4) Βάλε ένα τόνο camel στις αρβύλες το πρώτο βράδυ και ας τες να το πιούν. Θα με θυμηθείς πολλές φορές. 5) Ξεφορτώσου γρήγορα τα ρούχα που δεν σου κάνουν, παρά την απροθυμία των ανώτερων να σε εξυπηρετήσουν. Να επιμένεις. 6) Μη δίνεις δανεικά σε κανέναν. Δεν πρόκειτε να τα πάρεις πίσω ούτε στην δευτέρα παρουσία. 7) Μην αγοράζεις μαλακίες από το ΚΨΜ. Τα ΚΨΜ περιμένουν τους νέους να αγοράζουν άχρηστα πράματα. Ειδικά κάτι dealer καλοθελητές που θα θέλουν να πουλήσουν βιβλία, μαγικά μαχαίρια κλπ άχρηστα πράματα με τις ευλογίες του διοικητή που παίρνει ποσοστά. 8) Ρίξε με όποιο όπλο σου δωθεί η ευκαιρία. Ρίξε χειροβομβίδα, μπαζούκας, πύραυλο και ότι άλλο πέσει στα χέρια σου. Το μόνο που αξίζει από τον στρατό είναι αυτό. Και πίστεψέ με είναι σχετικά σπάνιο. 9) Μη κολλάς και μην γλύφεις κανέναν για κανένα λόγο. Όσο πιο αθέατος τόσο το καλύτερο. Κάνε τους να πιστέψουν ότι δεν υπάρχεις. Εξαφανίσου.
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 ego giatros tha mpo, ygeionomiko tha pao, tha parakalane oloi gia adeia, nomizo diko mou domatio tha exo, zaxari tha peraso se 7 xronia pou tha pao...
HaPagan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Passenger,bandito και όποιοι άλλοι παρουσιαστήκατε τώρα σας εύχομαι να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε και με το καλό να να τελειώνετε!Φροντίστε να περάσετε καλά!Ένας χρόνος είναι θα περάσει.
linos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Oi apantisis sas pedia mou thimisan...polla pragmata (se kapia fash lew eythxos pou...ta perasa). Den einai ola telia ekei pera oute ola xalia, einai mia empeiria monadikh. Sto telos....tha kratisete sigoura mono ths kales stigmes:) Kalh thitia pedia (den pate ston polemo).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.