greekparot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να αγορασω εναν σκληρο δισκο αλλα δυστυχως στο amazon θα τον εχουν διαθεσιμο μετα απο 20 ημερες οποτε θα την ακυρωσω την παραγγελια. Βρηκα τον ιδιο δισκο δισκο στο pixmania κατα 20ευρω ακριβοτερο και αυτο λογω οτι χρεωνει 16€ εξοδα αποστολης με UPS express 1-3 εργασιμες αποστολη. Το ερωτημα μου ειναι το εξης (επειδη ειναι κλειστο και το τηλεφ. κεντρο τους αυτη την στιγμη): το προιον γραφει οτι ειναι "ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ". Ειναι στανταρ αυτο; Εχει παραγγειλει κανεις τελευταια απο εκει να μου πει κατα ποσο ειναι πραγματικο αυτο που γραφουν; Επισης θα ηθελα να μου πειτε εαν οντως παραλαβατε το δεμα τοσο γρηγορα 1-3 εργασιμες που λεει το site - ups στην πολη μου δεν εχω - λογικα θα το παρω με αλλη κουριερ;
greekparot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δεν απάντησε κανείς.. Παρ´ολα αυτα γράφω τα σχόλια μου για την pixmania. Εντυπώσεις: παρα πολυ καλές Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: πολυ καλη Ταχύτητα - διεκπεραίωση παραγγελίας: άριστη Συγκεκριμένα: παραγγειλα 21/2 το πρωι, το απόγευμα την ταχυδρομησαν με την ups, εχθές 22/2 έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και σήμερα 23/2 παρέλαβα απο την Γενική ταχυδρομική (μένω σε επαρχιακή πόλη). Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα