agent90 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Βγήκε εφαρμογή που δείχνει LIVE το χρέος της Ελλάδας!! ΔΩΡΕΑΝ στο android market : https://market.android.com/details?id=com.vimateam.android.greekdebt&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aW1hdGVhbS5hbmRyb2lkLmdyZWVrZGVidCJd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Βγήκε εφαρμογή που δείχνει LIVE το χρέος της Ελλάδας!! ΔΩΡΕΑΝ στο android market : Και ποια η χρησιμότητα της; Τι μου προσφέρει που να αξίζει τον κόπο να κάνω install το app; Τέλος αυτό το LIVE μόνο πλασματικό μπορεί να ειναι. Δεν νομίζω να εχει Live πρόσβαση στους servers των υπουργείων και να μετρά το χρέος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPantelis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Και ποια η χρησιμότητα της; Τι μου προσφέρει που να αξίζει τον κόπο να κάνω install το app; Τέλος αυτό το LIVE μόνο πλασματικό μπορεί να ειναι. Δεν νομίζω να εχει Live πρόσβαση στους servers των υπουργείων και να μετρά το χρέος. Η χρησιμοτητα ειναι στο να απελπιζεσαι ολο και περισσοτερο και να ξερεις οτι η οικονομια δεν θα φτιαξει στο κοντινο μελλον.... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Η χρησιμοτητα ειναι στο να απελπιζεσαι ολο και περισσοτερο και να ξερεις οτι η οικονομια δεν θα φτιαξει στο κοντινο μελλον.... Να φτιάξουν άλλο ένα που να μας δείχνει και τον Παπαδήμο live για να χάνουμε κάθε ελπίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPantelis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να φτιάξουν άλλο ένα που να μας δείχνει και τον Παπαδήμο live για να χάνουμε κάθε ελπίδα. Θα προτιμουσα Πανγκαλο... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Λεω να φτιάξω και εγω μια, με αντίστροφη μέτρηση απο την εξοδο απο την ευρωζωνη, την πρόβλεψη αύξησης της ανεργειας και μείωσης μισθών, έτσι να το πατας και να σου φτιαχνει το κέφι! Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα