Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτιάχνω ένα δοκιμαστικό site και ψάχνω για κωδικά που να μου κάνει στρετσαρισμα στο background , no-repeat δηλαδή .

Αυτά που έχω δοκιμάσει δεν λειτουργούν

><body background="content/background.jpg"; bgproperties="fixed" bgrepeat=no-repeat>

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Και παρακαλώ μην μου στέλνετε των κωδικά του ccs, το χρειάζομαι καθαρά για το html

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θες αν κατάλαβα καλά να έχεις μια εικόνα σε ολόκληρη την σελίδα που να προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος;;

Στο CSS:

>
html {
       background: url(background.jpg) no-repeat center center fixed;
       -webkit-background-size: cover;
       -moz-background-size: cover;
       -o-background-size: cover;
       background-size: cover;
}

στο html δεν χρειάζεται αν κάνεις τίποτα «κάθεται» αυτόματα στο html tag οπότε σε όλη την σελίδα.

Θα δουλεύει σε σχεδόν όλους τους browser.

Δημοσ.

Επειδή φτιάχνω την σελίδα μου σε Flash, δεν έχω css και των κωδικά τον χρειάζομαι σε html. Το αποτέλεσμα όμως που βγαίνει δεν είναι επιθυμητό

Θες αν κατάλαβα καλά να έχεις μια εικόνα σε ολόκληρη την σελίδα που να προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος;;

Στο CSS:

>
html {
       background: url(background.jpg) no-repeat center center fixed;
       -webkit-background-size: cover;
       -moz-background-size: cover;
       -o-background-size: cover;
       background-size: cover;
}

στο html δεν χρειάζεται αν κάνεις τίποτα «κάθεται» αυτόματα στο html tag οπότε σε όλη την σελίδα.

Θα δουλεύει σε σχεδόν όλους τους browser.

Ναι, αυτό θέλω, αλλά σε html

post-181561-0-95676200-1329756977_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, δουλεύει.. όμως δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα το flash movie δεν εμφανίζεται πλέον

Λογικά παίζει από κάτω από το background

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλα στον ΙΕ δεν θέλει αρνητικές τιμές στο z-index για να λειτουργήσει σωστά;

Αν υποθέσουμε ότι η βάση είναι το 0(και αυτό είναι το default για το z-index)τότε το αρνητικό σημαίνει ότι θα είναι από κάτω,για να φανεί το flash του δίνουμε θετικό.

Δημοσ.

Άλλο λέω. Θυμάμαι ότι ο IE σε κάποια έκδοση του καταλάβαινε z-index μόνο με αρνητικές τιμές, ενώ ο ff τα έπαιρνε θετικές/αρνητικές. Έχει αλλάξει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...