Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε υπολογιστη μιας φιλης μου με ote diodos,εχει το εξης προβλημα

το ρουτερ δειχνει μια χαρα

μεσα στο Interface του επισης το ιδιο(connected)

αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ και βγαζει μηνυμα "Your computer appears to be correctly configured, but the device or resource(microsoft.com) is not responding."

στο device manager,επισης ολα δειχνουν οκ

Δοκιμασαμε:

-restore point,τιποτα

-αλλαγη τις IP k DNS στο manual(με τα καταλληλα του diodos),τιποτα

-restart ρουτερ και pc τιποτα

υπαρχει κατι αλλο,πριν καταφυγουμε σε reset και σε τη΄λεφωνικη υποστηριξη?

Δημοσ.

Σε οτι σελίδα προσπαθείς να ανοίξεις σου βγάζει αυτο το ίδιο error ακριβώς ?

Εκτος απο τις σελίδες μπαίνει σε msn skype και γενικά οτι δεν εχει να κάνει με internet browser ?

Δοκίμασε να απ command prompt να κάνεις ενα ping σε οποιαδήποτε σελίδα και δες αν απαντάει και αν εχει loss , ping www.insomnia.gr η κανε copy paste τα αποτελέσματα εδώ. Αλλο που μπορείς να κοιτάξεις ειναι να δεις αν εχει μεσα στο router η τον υπολογιστή καποιο firewall ενεργοποιημένο. Τέλος αν εχεις κάποιο laptop η αλλον υπολογιστή που μπορείς να συνδέσεις στο router και να δεις αν εχει internet.

Επίσης αν συνδέεσαι ασύρματα σύνδεσε το με καλώδιο Ethernet να δεις πάλι αν εχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Τσέκαρε αυτο με το ping και τα firewall αν μπορείς και θα ηταν καλό αν μπορέσεις να βρεις ενα laptop να το συνδέσεις να δούμε, εναν αλλο υπολογιστή ενοω

Δημοσ.

a.ελπιζω να μην ειναι με Username [email protected]

β.εβαλε τα δικα της username?

γ.να δοκιμασει τα παρακατω Pings

ping ip router px ping 192.168.1.254

μετα

ping 194.219.227.2

μετα ping www.insomnia.gr και πες μας τι βγαζει στο καθενα.επισης τι Ip εχει παρει που λεει connected?ελπιζω οχι καμια του στυλ 10.χ.χ.χ

Δημοσ.

ειπαμε να κανουμε ενα reset,αλλα δεν θυμοταν κωδικο,οποτε πηραμε τηλ και τους αλλαξαμε..

εντω μεταξυ μας ειπας λαθος username να βαλουμε(απλο οτενετ ενω θελαμε diodos),τεσπα,μετα ξαναπηρα εγω και μου ειπαν το σωστο Username ,αλλα δεν παιρναμε καν σημα dsl,το δηλωσα βλαδη,κ εφτιαξε το βραδακι...

ευχαριστω πολυ ολους

Δημοσ.

ειπαμε να κανουμε ενα reset,αλλα δεν θυμοταν κωδικο,οποτε πηραμε τηλ και τους αλλαξαμε..

εντω μεταξυ μας ειπας λαθος username να βαλουμε(απλο οτενετ ενω θελαμε diodos),τεσπα,μετα ξαναπηρα εγω και μου ειπαν το σωστο Username ,αλλα δεν παιρναμε καν σημα dsl,το δηλωσα βλαδη,κ εφτιαξε το βραδακι...

ευχαριστω πολυ ολους

αν εβγαζε connected εκτος αν ελεγες για το καλωδιο δικτυου τοτε δεν γινοταν να μην παιρνεις σημα dsl.τυχερος εισαι που το φτιαξαν μεσα στην ημερα.η Otenet κανει authentication οποτε αμα βαλεις λαθος στοιχεια δεν θα μπει.δοκιμαστικα μονο μπαινει με [email protected] password otenet.και αυτο το αφηνει η Otenet

α.για θεματα troubleshooting.

β.για να μπει καποιος στο My.otenet.gr και να ενεργοποιησει την συνδεση του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...