Warner Bro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρετε, Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Στον Προγραμματισμό, γιατί αρκετοί προτείνουν την μάθηση της Assembly; Σε τι εξυπηρετεί; Εσείς προσωπικά την προτείνετε; Επίσης, τι παραπάνω έχουν να μου προσφέρουν τα Linux στον Προγραμματισμό; Ξέρω HTML κ λίγη Python την οποία και βελτιώνω και σκέφτομαι να συνεχίσω με Java κ C++ και με απασχολούν πολλά θέματα. Ελπίζω να μπορείτε να αντέξετε άλλον έναν ενοχλητικό, ευφάνταστο 15χρόνο. Νίκος.
imitheos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρετε, Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Στον Προγραμματισμό, γιατί αρκετοί προτείνουν την μάθηση της Assembly; Σε τι εξυπηρετεί; Εσείς προσωπικά την προτείνετε; Η assembly βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο στην "τροφική" αλυσίδα οπότε θα σου μάθει πως υλοποιούνται στον υπολογιστή πολλά από αυτά που εσύ βρίσκεις έτοιμα και γράφεις σε κάποια άλλη γλώσσα. Πχ πως αναπαριστάται ένας αριθμός, όταν καλείς μια συνάρτηση τι βήματα γίννται, πως είναι δομημένη η μνήμη, κτλ Μπακάλικα να το πω, σκέψου ότι όταν γράφεις σε java είναι σαν να τρέχεις σε αγώνες formula ενώ σε assembly είσαι ο μηχανικός της formula. Δεν χρειάζεται ένας οδηγός να ξέρει να επιδιορθώνει τον κινητήρα. Μπορεί να οδηγεί χωρίς να ξέρει τίποτα αλλά το να ξέρει πως λειτουργεί ο κινητήρας τον βοηθάει να εκμεταλλεύεται το αυτοκίνητο του περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητο όμως να μάθεις assembly ή τουλάχιστον να την μάθεις νωρίς. Επίσης, τι παραπάνω έχουν να μου προσφέρουν τα Linux στον Προγραμματισμό; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το περιβάλλον σε βοηθάει να ασχοληθείς γιατί πολλά προγραμματιστικά εργαλεία υπάρχουν ενσωματωμένα. πχ σχεδόν όλες οι linux διανομές έχουν έτοιμη εγκατεστημένη python ενώ σε windows έπρεπε να ψάξεις και να την βάλεις εσύ. Το ίδιο και για c++ compiler και άλλα τέτοια. Ό,τι όμως μπορείς να κάνεις στο linux το ίδιο μπορείς και σε windows. Ξέρω HTML κ λίγη Python την οποία και βελτιώνω και σκέφτομαι να συνεχίσω με Java κ C++ και με απασχολούν πολλά θέματα. Ελπίζω να μπορείτε να αντέξετε άλλον έναν ενοχλητικό, ευφάνταστο 15χρόνο. Νίκος. Με το καλό να αρχίσεις
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα έλεγα να συνεχίσεις την Python η οποία είναι αρκετά πιο ευχάριστη και εύκολη μέχρι να μάθεις να προγραμματίζεις. Ο παραπάνω οδηγός Formula 1 κάποτε έμαθε να οδηγά σε αυτοκινητάκι 1100cc και μετά προχώρησε στα πιο βαθειά. Όταν μάθεις καλά Python μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι πιο "δύσκολο" όπως Java, C++ ή C#.
imitheos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ θα έλεγα να συνεχίσεις την Python η οποία είναι αρκετά πιο ευχάριστη και εύκολη μέχρι να μάθεις να προγραμματίζεις. Ο παραπάνω οδηγός Formula 1 κάποτε έμαθε να οδηγά σε αυτοκινητάκι 1100cc και μετά προχώρησε στα πιο βαθειά. Όταν μάθεις καλά Python μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι πιο "δύσκολο" όπως Java, C++ ή C#. Η περιγραφή και το μπακάλικο παράδειγμα που είπα απαντούσαν στο γιατί προτείνουν αρκετοί την εκμάθηση assembly. Εννοείται πως πρέπει να συνεχίσει την εκμάθηση της python. Το ότι ανέφερα τη λέξη formula δεν σήμαινε ότι τον προέτρεπα να αρχίσει assembly.
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χαίρετε, Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Στον Προγραμματισμό, γιατί αρκετοί προτείνουν την μάθηση της Assembly; Σε τι εξυπηρετεί; Εσείς προσωπικά την προτείνετε; Επίσης, τι παραπάνω έχουν να μου προσφέρουν τα Linux στον Προγραμματισμό; Ξέρω HTML κ λίγη Python την οποία και βελτιώνω και σκέφτομαι να συνεχίσω με Java κ C++ και με απασχολούν πολλά θέματα. Ελπίζω να μπορείτε να αντέξετε άλλον έναν ενοχλητικό, ευφάνταστο 15χρόνο. Νίκος. Είθισται στις παρέες των 15χρονων να φαντάζει ως κάτι εξωτικό ό,τι έχει περίεργο όνομα και δεν είναι και τόσο γνωστό. Μην ψαρώνεις. Τα Linux, ή πιο ορθά κάποια διανομή του Linux, δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω στον προγραμματισμό. Στην άνεση - διαθέσιμα εργαλεία για προγραμματισμό σε κάποιες γλώσσες, ναι. Επίσης... το ότι η Assembly είναι δύσκολη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και κάτι σαν άγιο δισκοπότηρο. Είναι μία γλώσσα για πολύ συγκεκριμένη χρήση (συν για reverse engineering! :D ) Με αυτά που λες και την ηλικία που λες ότι έχεις, εγώ βλέπω δύο ενδεχόμενα. Είτε λιώνεις στα games και από εκεί άρχισες να βλέπεις κάποιες γλώσσες προγραμματισμού, για να κάνεις install κάποιο crack ή για να βάλεις κάποιο patch. Εάν είναι έτσι, θα σου πρότεινα να αφήσεις τα πάντα και να ασχοληθείς με το σχολείο σου. Στη φάση που είσαι τώρα, μάθεις δεν μάθεις προγραμματισμό πάλι λειψός θα είσαι. Έχεις πιο σημαντικά πράγματα να μάθεις τα οποία θα τα χρησιμοποιήσεις και στον προγραμματισμό. Είτε είσαι τρελό geek ή nerd (κάτι που το λέω τιμητικά, ειλικρινά! ) και σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να δεις λίγο python κάνοντας καμία μλκιούλα για το PC σου. Κανένα web radio.... κανένα script για torrents... μλκιούλες. Α. Όλα αυτά βάζοντας Arch Linux για να παιδεύεσαι και να συνηθίσεις το να ψάχνεις για κάτι που θες να κάνεις. Για κανένα άλλο λόγο. Υ.Γ. Εάν νομίζεις ότι είσαι geek, θα σου πρότεινα να αλλάξεις σε nerd! Nerd power!
Warner Bro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Η assembly βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο στην "τροφική" αλυσίδα οπότε θα σου μάθει πως υλοποιούνται στον υπολογιστή πολλά από αυτά που εσύ βρίσκεις έτοιμα και γράφεις σε κάποια άλλη γλώσσα. Πχ πως αναπαριστάται ένας αριθμός, όταν καλείς μια συνάρτηση τι βήματα γίννται, πως είναι δομημένη η μνήμη, κτλ Μπακάλικα να το πω, σκέψου ότι όταν γράφεις σε java είναι σαν να τρέχεις σε αγώνες formula ενώ σε assembly είσαι ο μηχανικός της formula. Δεν χρειάζεται ένας οδηγός να ξέρει να επιδιορθώνει τον κινητήρα. Μπορεί να οδηγεί χωρίς να ξέρει τίποτα αλλά το να ξέρει πως λειτουργεί ο κινητήρας τον βοηθάει να εκμεταλλεύεται το αυτοκίνητο του περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητο όμως να μάθεις assembly ή τουλάχιστον να την μάθεις νωρίς. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το περιβάλλον σε βοηθάει να ασχοληθείς γιατί πολλά προγραμματιστικά εργαλεία υπάρχουν ενσωματωμένα. πχ σχεδόν όλες οι linux διανομές έχουν έτοιμη εγκατεστημένη python ενώ σε windows έπρεπε να ψάξεις και να την βάλεις εσύ. Το ίδιο και για c++ compiler και άλλα τέτοια. Ό,τι όμως μπορείς να κάνεις στο linux το ίδιο μπορείς και σε windows. Με το καλό να αρχίσεις Αυτό που καταλαβαίνω φίλε μου από όλα αυτά είναι πως τελικά δεν αξίζει να σκέφτομαι την αλλαγή σε Linux. Επιπλέον, μάλλον δεν θα προχωρήσω στην Assembly. Καλύτερα να βελτιώσω τους τωρινούς μου στόχους Αυτά όλα βρίσκονται στο διαδίκτυο. Και Visual Studio κ Compilers και όλα. Α, ξέχασα να προσθέσω ότι ξέρω και λίγη Visual Basic την οποία όμως την παράτησα έπειτα από 1-2 απλά exe γιατί πολλοί λέγανε πως δεν είναι καλοί. Και στράφηκα στην HTML και στο Photoshop. Τώρα, αφού έμαθα βασικά πράγματα για HTML προχώρησα στην Python όπου έμαθα αριθμητικές πράξεις, τι είναι το print και να βάζω μεταβλητές. Απλά πράγματα. Εγώ θα έλεγα να συνεχίσεις την Python η οποία είναι αρκετά πιο ευχάριστη και εύκολη μέχρι να μάθεις να προγραμματίζεις. Ο παραπάνω οδηγός Formula 1 κάποτε έμαθε να οδηγά σε αυτοκινητάκι 1100cc και μετά προχώρησε στα πιο βαθειά. Όταν μάθεις καλά Python μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι πιο "δύσκολο" όπως Java, C++ ή C#. Ο τελικός μου σκοπός είναι αυτός. Να μάθω καλά την Python ώστε να καταφέρω κάποτε, επιτέλους, να φτάσω στην Java κ την C++ που λαχταρώ να μάθω. Είναι απεριόριστες οι δυνατότητες που θα μπορώ να έχω πιστεύω εάν τις μάθω. Σ'ευχαριστώ. Είθισται στις παρέες των 15χρονων να φαντάζει ως κάτι εξωτικό ό,τι έχει περίεργο όνομα και δεν είναι και τόσο γνωστό. Μην ψαρώνεις. Τα Linux, ή πιο ορθά κάποια διανομή του Linux, δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω στον προγραμματισμό. Στην άνεση - διαθέσιμα εργαλεία για προγραμματισμό σε κάποιες γλώσσες, ναι. Επίσης... το ότι η Assembly είναι δύσκολη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και κάτι σαν άγιο δισκοπότηρο. Είναι μία γλώσσα για πολύ συγκεκριμένη χρήση (συν για reverse engineering! :D ) Με αυτά που λες και την ηλικία που λες ότι έχεις, εγώ βλέπω δύο ενδεχόμενα. Είτε λιώνεις στα games και από εκεί άρχισες να βλέπεις κάποιες γλώσσες προγραμματισμού, για να κάνεις install κάποιο crack ή για να βάλεις κάποιο patch. Εάν είναι έτσι, θα σου πρότεινα να αφήσεις τα πάντα και να ασχοληθείς με το σχολείο σου. Στη φάση που είσαι τώρα, μάθεις δεν μάθεις προγραμματισμό πάλι λειψός θα είσαι. Έχεις πιο σημαντικά πράγματα να μάθεις τα οποία θα τα χρησιμοποιήσεις και στον προγραμματισμό. Είτε είσαι τρελό geek ή nerd (κάτι που το λέω τιμητικά, ειλικρινά! ) και σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να δεις λίγο python κάνοντας καμία μλκιούλα για το PC σου. Κανένα web radio.... κανένα script για torrents... μλκιούλες. Α. Όλα αυτά βάζοντας Arch Linux για να παιδεύεσαι και να συνηθίσεις το να ψάχνεις για κάτι που θες να κάνεις. Για κανένα άλλο λόγο. Υ.Γ. Εάν νομίζεις ότι είσαι geek, θα σου πρότεινα να αλλάξεις σε nerd! Nerd power! Πίστεψε με, εάν συμμετείχα σε αυτά που κάνει η παρέα μου δεν θα ήμουν εδώ πέρα αλλά στο League Of Legends. Το Linux οπότε διευκολύνει με πιο χρήσιμα κ εύχρηστα εργαλεία για κάποιες γλώσσεις. Ι'Ll keep this on my mind. Την Assembly, είπαμε, την αφήνουμε προσωρινά. Όσο για τις περιπτώσεις, η δεύτερη μάλλον ισχύει γιατί εγώ δεν παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή. Αυτό με το Web Radio το έχω υλοποιήσει, έχω στήσει για ολόκληρη ιστοσελίδα Web Radio όπου ήμουν υπεύθυνος και έκανα και Site, έβαλα και chat, έβαλα και τον player και ετοιμάσαμε ραδιόφωνο για μια κοινότητα φόρουμ. Επίσης, έχω υπάρξει σε πολλές θέσεις στην ιντερνετική μου καριέρα Moderator και σε 1-2 Administrator σε Forums Phpbb,Vbulletin & Invision. Εμμ.. Επίσης, έχω ασχοληθεί και με Photoshop, Virtual DJ After Effects πολύ λίγο και κάτι ψηλά από FL Studio. Αυτά από πλεύρας Software. Αυτά.
migf1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 ... Ο τελικός μου σκοπός είναι αυτός. Να μάθω καλά την Python ώστε να καταφέρω κάποτε, επιτέλους, να φτάσω στην Java κ την C++ που λαχταρώ να μάθω. Είναι απεριόριστες οι δυνατότητες που θα μπορώ να έχω πιστεύω εάν τις μάθω... Δεδομένου πως δεν έχεις ασχοληθεί ξανά, και με τη Python απεριόριστες δυνατότητες θα έχεις αν την μάθεις. Αν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον προγραμματισμό, μάλλον δεν χρειάζεται να μάθεις άλλη γλώσσα (αν είσαι πιο Internet oriented δες επίσης PHP και Javascript). Σχετικά με το Linux και τα Windows, όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, ότι κάνεις στο ένα μπορείς να κάνεις και στο άλλο. Θα σου ήταν χρήσιμο να έχεις και τα 2 σε περίπτωση που ήθελες να γράφεις και να δοκιμάζεις cross-platform κώδικα σε γλώσσες όπως η C και η C++. Εφόσον όμως μιλάμε για Python, Java, PHP, κλπ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
Warner Bro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δεδομένου πως δεν έχεις ασχοληθεί ξανά, και με τη Python απεριόριστες δυνατότητες θα έχεις αν την μάθεις. Αν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον προγραμματισμό, μάλλον δεν χρειάζεται να μάθεις άλλη γλώσσα (αν είσαι πιο Internet oriented δες επίσης PHP και Javascript). Σχετικά με το Linux και τα Windows, όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, ότι κάνεις στο ένα μπορείς να κάνεις και στο άλλο. Θα σου ήταν χρήσιμο να έχεις και τα 2 σε περίπτωση που ήθελες να γράφεις και να δοκιμάζεις cross-platform κώδικα σε γλώσσες όπως η C και η C++. Εφόσον όμως μιλάμε για Python, Java, PHP, κλπ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η αλήθεια είναι πως οι σκέψεις μου προς το παρόν γέρνουν προς την Πληροφορική και πιστεύω ότι χαράσσω συνεχώς ένα μονοπάτι προς αυτήν. Το όνειρο μου είναι-προς το παρών- η σχολή Πληροφορικής του ΑΠΘ. Αυτά που λες είναι περίπλοκα για το Linux κ τα Windows και δεν τα πιάνω για να'μαι ειλικρινής. Εάν παρέμενα στο Web, θα συνέχιζα την HTML και έπειτα θα προχωρούσα σε CSS, JavaScript & Php αλλά θέλω να μάθω την Python ώστε να μάθω τις άλλες δύο. Υγιής εγωισμός κ εμμονή.
migf1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν στοχεύεις σε σχολή πληροφορικής, τότε θα μάθεις αρκετές γλώσσες (μεταξύ των οποίων θα είναι σίγουρα C/C++ και Java). ΥΓ. Btw οι html και css δεν είναι γλώσσες.
Warner Bro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, αλλά σκοπός μου είναι από τώρα να μάθω αρκετά καλά. Έχω ένα όνειρο. Να μπορώ από τώρα να κάνω πολλά. Δεν θεωρώ προτιμώτερο ούτε το να παίζω παιχνίδια, ούτε το να καίγομαι στο facebook
migf1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, αλλά σκοπός μου είναι από τώρα να μάθω αρκετά καλά... To "αρκετά καλά" μεταφράζεται σε τουλάχιστον ένα χρόνο για την κάθε γλώσσα, με καθημερινή ενασχόληση μαζί της.
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πίστεψε με, εάν συμμετείχα σε αυτά που κάνει η παρέα μου δεν θα ήμουν εδώ πέρα αλλά στο League Of Legends. Το Linux οπότε διευκολύνει με πιο χρήσιμα κ εύχρηστα εργαλεία για κάποιες γλώσσεις. Ι'Ll keep this on my mind. Την Assembly, είπαμε, την αφήνουμε προσωρινά. Όσο για τις περιπτώσεις, η δεύτερη μάλλον ισχύει γιατί εγώ δεν παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή. Αυτό με το Web Radio το έχω υλοποιήσει, έχω στήσει για ολόκληρη ιστοσελίδα Web Radio όπου ήμουν υπεύθυνος και έκανα και Site, έβαλα και chat, έβαλα και τον player και ετοιμάσαμε ραδιόφωνο για μια κοινότητα φόρουμ. Επίσης, έχω υπάρξει σε πολλές θέσεις στην ιντερνετική μου καριέρα Moderator και σε 1-2 Administrator σε Forums Phpbb,Vbulletin & Invision. Εμμ.. Επίσης, έχω ασχοληθεί και με Photoshop, Virtual DJ After Effects πολύ λίγο και κάτι ψηλά από FL Studio. Αυτά από πλεύρας Software. Αυτά. Α χα! Τότε... προσωπικά θα σου πρότεινα να βάλεις Linux και να κάνεις ό,τι κάνεις και με ένα άλλο λειτουργικό εκεί. Και τίποτα άλλο. Όσο άλλο χρόνο έχεις να τον σπαταλήσεις για να γίνεις άριστος στο σχολείο. Τα οφέλη που θα έχεις, μιας και είσαι σε τέτοιο επίπεδο που λες, εάν θυσιάσεις για λίγο αυτά που σου αρέσουν θα είναι πάρα πολλά. Ασχολήσου με το σχολείο... πέρνα στην σχολή που θέλεις και τότε τα πάντα θα ταιριάξουν και θα ξέρεις τι και πως. Συν ότι μέχρι τότε δεν θα έχεις χάσει επαφή με το άθλημα της πληροφορικές γιατί όλο και κάτι θα πρέπει να φτιάξεις στην διανομή Linux που θα έχεις βάλει. Προτείνω Arch.
Warner Bro Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 To "αρκετά καλά" μεταφράζεται σε τουλάχιστον ένα χρόνο για την κάθε γλώσσα, με καθημερινή ενασχόληση μαζί της. Ποιες οι επιπτώσεις του να ασχολούμαι με 2 ταυτόχρονα; Εάν μου αρέσει η γλώσσα και θέλω να την συνεχίζω, σκοπεύω να θυσιάσω και χρόνο και όλα. Α χα! Τότε... προσωπικά θα σου πρότεινα να βάλεις Linux και να κάνεις ό,τι κάνεις και με ένα άλλο λειτουργικό εκεί. Και τίποτα άλλο. Όσο άλλο χρόνο έχεις να τον σπαταλήσεις για να γίνεις άριστος στο σχολείο. Τα οφέλη που θα έχεις, μιας και είσαι σε τέτοιο επίπεδο που λες, εάν θυσιάσεις για λίγο αυτά που σου αρέσουν θα είναι πάρα πολλά. Ασχολήσου με το σχολείο... πέρνα στην σχολή που θέλεις και τότε τα πάντα θα ταιριάξουν και θα ξέρεις τι και πως. Συν ότι μέχρι τότε δεν θα έχεις χάσει επαφή με το άθλημα της πληροφορικές γιατί όλο και κάτι θα πρέπει να φτιάξεις στην διανομή Linux που θα έχεις βάλει. Προτείνω Arch. Κομματάκι κάπως δύσκολο αυτό. Θα ήθελα Linux, αλλά ο υπολογιστής αγοράστηκε ως δώρο στον αδερφό μου για την σχολή που πέρασε και δυστυχώς δεν μ'αφήνει να κάνω δεύτερο user, σιγά μην μ'αφήσει να βάλω δεύτερο λογισμικό. Με το σχολείο τα πηγαίνω αρκετά καλά και θέλω απλώς να βελτιωθώ σε κάποια πράγματα τα οποία τα δουλεύω σιγά-σιγά.
migf1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ποιες οι επιπτώσεις του να ασχολούμαι με 2 ταυτόχρονα; Εάν μου αρέσει η γλώσσα και θέλω να την συνεχίζω, σκοπεύω να θυσιάσω και χρόνο και όλα... Το ιδανικό μιας κι έχεις άπλετο χρόνο είναι να διαλέξεις μια καλή γλώσσα και να την μάθεις πολύ καλά! Κατόπιν τις υπόλοιπες θα τις μαθαίνεις πιο γρήγορα. Η Python είναι μια χαρά για να ξεκινήσεις.
Warner Bro Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αυτήν κάνω και περιμένω να ανεβάσει επιπλέον Tutorials στο Youtube ένας Έλληνας που τα εξηγεί εξαιρετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα