Adon1s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 εδω μεγάλωσα φίλε μου , όσο να πείς έχω μια Χ εμπειρία , εικόνα και άποψη ...
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 έλα ρε, δουλεύει ακόμα η κιβωτός; Την μία από τις 2 φορές στην ζωή μου που ανέβηκα σε τραπέζι ήταν εκεί μέσα. ΚΟΡΥΦΗ το μαγαζί, αν είναι όπως ήτανε. Λέει τίποτα το φαγητό ή πας μόνο για τους τρελούς; (πραγματικά έχω ενθουσιαστεί, απορώ πως δεν το είχα υπόψη μου) Επίσης, νικ αν και διχάστηκα στην αρχή, πρέπει να λες τη σιβηρία. Αυτό είναι το μόνο ρώσικο στην περιοχή. Ρώσικο λόγω της καταγωγής των ιδιοκτητών δηλαδή, γιατί η κουζίνα είναι λίγο πολύ παραπλήσια με τα γεωργιανά, αρμένικα κτλ. Έχει και ένα αρμένικο επί της ολύμπου, το νταΐσι, αλλά εκεί νιώθεις λίγο περίεργα οταν πηγαίνεις γιατί ο σερβιτόρος δε μιλάει καλά ελληνικά και οι κατάλογοι είναι στα αρμένικα μόνο, οπότε παραγγέλνεις στην τύχη. Ωραία είναι κι εκεί, πιο οικογενειακά, αν πετύχεις και γαμήλιο πάρτυ -συχνό φαινόμενο- έχει τρελό χαβά.
apd453 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καφέ κάπου στη Καλαμαριά. Εφημερίδα, πάντα μόνος, αφωνία. Άφιξη 08:30. Λήξη 10 και κάτι. Μετά στη Κρήνη στο τσιπουράδικο που είναι παραδίπλα στο φλαμένκο με τις κρέπες. Κατεβαίνεις κάτι σκαλάκια και έχεις θέα τη μαρίνα. Το δούλευε ο δήμος παλιά. Τώρα δε ξέρω τι φάση. Έχω πάει ένα κάρο φορές και ούτε το όνομα δε ξέρω. Στο γούγλε 40.573831,22.949661 Κυριακή με ολίγον κρύο (8 βαθμούς βάλε εσύ) με λιακάδα χωρίς αέρα. Τραπεζάκι κάτω από τον ήλιο με καλή παρέα (κλειστά τμήματα max 3 ατόμων). Άφιξη 10:30 με 11:00 το αργότερο. Τσίπουρο, παστά, φάβες, σαλάτες, μαυρομάτικα, φρέσκα κρεμμύδια και δε συμμαζεύεται. Κάπως έτσι πρέπει να είναι και στο παράδεισο τις Κυριακές.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Για Φαγητό θα πας στα λαδάδικα στο Φουλ του μεζέ! Αν δεν σ'αρεσει το φαγητο πραγματικά στείλε πμ να πάω να πληρώσω εγω τον λογαριασμό! Εχω πάει πάνω απο 40 φορές σε 2 χρόνια και κάθε φορά είναι καλύτερη απο την άλλη!
athlios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Για Φαγητό θα πας στα λαδάδικα στο Φουλ του μεζέ! Αν δεν σ'αρεσει το φαγητο πραγματικά στείλε πμ να πάω να πληρώσω εγω τον λογαριασμό! Εχω πάει πάνω απο 40 φορές σε 2 χρόνια και κάθε φορά είναι καλύτερη απο την άλλη! Ακομα θυμαμαι την φορα που πηγα. Δεν εχω κρατησει την αποδειξη αλλα πρεπει να ηταν γυρω στο 100αρι ο λογαριασμος . Αν θελεις... Ολα ηταν πολυ μετρια.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πότε πήγες τελευταία φορά? Σιγουρα λές για το φούλ του μεζέ? Μπροστά στο συντριβάνι?
apd453 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ^^φίλε σορρυ κιόλας αλλά και εμένα δε μ΄άρεσε.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 έλα ρε, δουλεύει ακόμα η κιβωτός; αν και είμαι δίπλα, έχω να πάω χρόνια...λογικά θα δουλεύει πάντως και μια που λέμε για Σταυρούπολη: στον «Ηλία» στην Ωραιοκάστρου για ψάρι και απέναντι ακριβώς στο στενό στη χασαποταβέρνα «το ταβερνάκι» για κρεατοφαγία. Και οι δύο είναι σούπερ από άποψη ποιότητας. Και καλές τιμές. Δεν προτείνω για βράδυ όμως. Αλλά αυτό το πράμα ρε παιδί μου με τα νάιλον και τα πλαστικά που κάνουν τα μαγαζιά τους σαν τσαντίρια τι αρρώστια είναι. Και μέσα χάλια...Για τον Ηλία μιλάω κυρίως που ενώ σκέφτεσαι να φας τις ψαρούκλες μόλις βλέπεις το μαγαζί λες «πάμε να φύγουμε απ' εδώ...»
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 O Ηλίας δεν έχει μουσαμάδες, Σνούκα. Έχει τζαμαρία πλέον. Οκ, δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός χώρος, αλλά δεν είναι και τσαντίρι. Είναι και φίλος. Λέει τίποτα το φαγητό ή πας μόνο για τους τρελούς; (πραγματικά έχω ενθουσιαστεί, απορώ πως δεν το είχα υπόψη μου) έχω χρόνια να πάω. Είχε καλό φαγητό και πολύ καλές τιμές. Και πολύ κέφι συνήθως, με λάηβ μουσικούλα από 2 τυπάδες. Τρελούς πάντα, όπως και οι σερβιτόροι, και τα μαγείρια, και οι πελάτες. Είναι λίγο μυστήριο το φήλινγκ να περνάς το μισό ψυχιατρείο για να πας ταβέρνα, κυρίως αν έχεις μεγαλώσει εκεί δίπλα και από μικρός το έχεις σαν κάτι πολύ τεράστιο, "το τρελάδικο" ξερωγώ. Μικροί περνούσαμε απέξω με φόβο. Αδίκως, βεβαίως βεβαίως.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 O Ηλίας δεν έχει μουσαμάδες, Σνούκα. Έχει τζαμαρία πλέον. Οκ, δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός χώρος, αλλά δεν είναι και τσαντίρι. Είναι και φίλος. καλά λες, έβαλε τζαμαρία...δεν άλλαξε και πολλα. Χάλια είναι πάλι... εγώ λέω κρίμα πάντως, ενώ έχει πρώτη κουζίνα να μη μπορεί να φτιάξει ένα όμορφο μαγαζί να νιώθεις βολικά...
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ε πάνε στον Καπετάνιο στην Τερψιθέα, με τα συντριβάνια και τα πλαστικά δέντρα, στο καρακιτσαριό. Καλά που δεν έβαλε και μαϊμούδες ταριχευμένες. Έχει κι αυτός καλό φαγητό πάντως, αν και τσιμπάει λίγο κωλαράκι...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ο καπετάνιος λολ! η καημένη η Τερψιθέα...κάποτε είχε πιτσαρίες και πηγαίναμε και τρώγαμε...ωραία ήταν Καμιά πιτσαρία της προκοπής να κάτσεις να φας σαν άνθρωπος από 'δω μεριά δεν έχω βρει...μόνο μια μικρή στην Ευκαρπία..
stavi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 O Ηλίας δεν έχει μουσαμάδες, Σνούκα. Έχει τζαμαρία πλέον. Οκ, δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός χώρος, αλλά δεν είναι και τσαντίρι. Είναι και φίλος. έχω χρόνια να πάω. Είχε καλό φαγητό και πολύ καλές τιμές. Και πολύ κέφι συνήθως, με λάηβ μουσικούλα από 2 τυπάδες. Τρελούς πάντα, όπως και οι σερβιτόροι, και τα μαγείρια, και οι πελάτες. Είναι λίγο μυστήριο το φήλινγκ να περνάς το μισό ψυχιατρείο για να πας ταβέρνα, κυρίως αν έχεις μεγαλώσει εκεί δίπλα και από μικρός το έχεις σαν κάτι πολύ τεράστιο, "το τρελάδικο" ξερωγώ. Μικροί περνούσαμε απέξω με φόβο. Αδίκως, βεβαίως βεβαίως. κι εγώ λίγο χέζομαι να πάω... ένα βράδυ ήμασταν μαζεμένοι σε κάτι φίλους στις εργατικές της Πολίχνης και σκάει μύτη ένας παιδικός φίλος ενός παιδιού από την παρέα, με το φίλο του.. και οι δύο σκαστοί απο το ψυχιατρείο της Σταυρούπολης... καθόταν στην κουζίνα οι τρεις τους, εγώ στο σαλόνι και κοιτούσα τηλεόραση, και καλά.. το ένα μάτι είχε αληθορίσει, είχα το νου μου, αν άρπαζε κανείς κανένα μαχαίρι να πηδηχτώ από το παράθυρο.. Ευτυχώς όλα καλά... του λεώ μετά του άλλου "ρε'συ εγώ φοβήθηκα" α μου λέει "δεν ήταν τρελός, μου είπε ότι τον έκλεισε μέσα ο αδερφός του γιατί έχει πολλά λεφτά και θέλει να του τα φάει" "ναι καλλλά" του λέω "ότι να ναι σου λεγε" Έχω φτιάξει έναν φοβερό οδηγό για τα μαγαζία της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ παιδιά... Επόμενος στόχος είναι να τα επισκεφτώ όλα! η κρίση θέλει καλοπέραση αν και θα πρότεινα να το κάναμε όλοι μαζί παρέα. Επίσης εδώ να συμπληρώσω.. σ'αυτούς που μας τη λένε ότι ασχολούμαστε με χαζά... ότι όταν οι Έλληνες πολεμούσαν με τους Πέρσες, κερδίζαν τις μάχες. Γιατί;.... Ένας Πέρσης, τρύπωσε κρυφά στο χώρο την Ελλήνων το προηγούμενο βράδυ της μάχης, με σκοπό να δει τί προετοιμασία κάνουν οι Έλληνες και κερδίζουν τον πόλεμο. Αυτό που είδε ήταν τους Έλληνες να διασκεδάζουν, να πίνουν και να το γλεντάνε! Και αυτοί οι δύσκολοι καιροί, πάνω απ'όλα θέλουν καλή διάθεση και γερή ψυχολογία, θέλουν διασκέδαση! Άσχετο.. αλλά θέλω να βάλουμε τα γυαλιά σε όλους τους πδκσξφξδες που μας θεωρούν μαλάκες Έλληνες... δεν είμαι καμία πατριώτισσα, αγαπάω πολύ την Ελλάδα αν και δεν νιώθω καν Ελληνίδα.. νιώθω πάνω απ'όλα Ευρωπαία.. Αλλά ακριβώς επειδή έχω γνωρίσει ένα σωρό άλλους και καλά Ευρωπαίους οι Ελληνες και δουλευουν και προσπαθούν και πάνω απ'όλα είνα έξυπνοι, κι έχουν περάσει και πολλά.. Σόρυ για το οφ τοπικ.. απλά, σκέφτηκα ότι κάποτε ήμασταν οι Αρχαίοι Έλληνες... γι'αυτούς που όλοι οι Πολιτισμοί διαβάζουν και θαυμάζουν.
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ο καπετάνιος λολ! η καημένη η Τερψιθέα...κάποτε είχε πιτσαρίες και πηγαίναμε και τρώγαμε...ωραία ήταν Καμιά πιτσαρία της προκοπής να κάτσεις να φας σαν άνθρωπος από 'δω μεριά δεν έχω βρει...μόνο μια μικρή στην Ευκαρπία.. μου έχουν πει ότι είναι καλή μία στην Καραολή & Δημητρίου, εκεί κοντά στην διασταύρωση, πως διάλο την λένε δεν θυμάμαι.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 μου έχουν πει ότι είναι καλή μία στην Καραολή & Δημητρίου, εκεί κοντά στην διασταύρωση, πως διάλο την λένε δεν θυμάμαι. σε ποια διασταύρωση ρε μπάρμπα; "δεν ήταν τρελός, μου είπε ότι τον έκλεισε μέσα ο αδερφός του γιατί έχει πολλά λεφτά και θέλει να του τα φάει" [ αν και θα πρότεινα να το κάναμε όλοι μαζί παρέα. σ' τα 'λεγα γω αλλά σύ μου τα μασούσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα