-nick- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ρωσσικο κοντα πλατεια αριστοτελους με φτηνο απο οσο θυμαμια φαγητο και αγνη βοτκα
stavi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει το Fuzz στο κεντρο,disco-bar παιζει oldies κυριως. Μικρο ειναι,δεν εχει παντα κοσμο αλλα οσες φορες εχω παει περασα πολυ καλα,απο τα αγαπημενα μου στην Θεσσαλονικη. http://www.clickatlife.gr/place/nightlife/fuzz/thessaloniki?id=2724&t=0 Για φαγητο,ενα μικρο ταβερνακι μεσα σε ενα στενο πισω απο την σταση Αντιγονιδων,ο Σωτηρης. Εχει τα καλυτερα μανιταρια σχαρας που εχω φαει ποτε.. Λιγα καλα πραματα στο μενου,μορφες οι δυο μπαρμπαδες που δουλευουν,θα σ'αρεσει σιγουρα. Ε,μετα ολα τα κλασσικα Συγγρου/Βαλαωριτου σιγουρα θα βρεις κατι του γουστου σου. ωραία ωραία, ευχαριστώ παιδιά πολύ!!! για τέτοια ψάχνω, για γωνιές που έχετε ανακαλύψει μέσα στην πόλη. Για φαγητό θα προτείνω το "φαγοπότι" που είναι ακριβώς δίπλα από το "καλά καθούμενα" στην Πολίχνη. Δεν έχω ξαναπιεί τόσο τέλειο κρασί και το φαγητό τα σπάει. Το κοντοσούβλι απλά λιώνει στο στόμα. Συνήθως μας βγαίνει 10-13 ευρώ το άτομο. Ένα άλλο μαγαζί που πήγα μια φορά αλλά μου άρεσε πολύ είναι το Πεπόνι στους Αμπελόκηπους. Καλή μουσική, ωραίο κλίμα και έχει και ρακί Επίσης, πολύ ωραίο γύρο έχει ο Θεολόγος στην Ν. Κρήνη (κοντά στο Μιστράλ είναι). Αν πάτε να προτιμήσετε τον "γύρο γίγας". Είναι όντως πρόκληση να τον φας. το πρόβλημα είναι ότι την ψιλοσνομπάρω την πολίχνη.. εκεί πήγα σχολείο, εκεί έμαθα να βρίζω, εκεί είδα τη φίλη μου να "σουτάρει"... Η πολίχνη είναι για μένα, σαν ένα παλιό τραγουδι που αγάπησες πολύ αλλά από τις τόσες φορές που το άκουσες το σιχάθηκες... Παρόλαυτά, αν και για τη Νεάπολη ισχύει το ιδιο... μ'αρέσει πως φαίνεται η Θεσσαλονίκη από κάτω και το λιμάνι.. τόσο κοντά.. κι έτσι όπως είσαι ψηλά, νομίζεις, μα το θεό, ότι αν κάνεις ένα σάλτο θα βρεθείς στη θάλασσα.. Παίζει τελικά να πάμε! Πάντως για γίγα, ΓΙΓΑ όμως, γύρο.. στην Τούμπα! Ρωσσικο κοντα πλατεια αριστοτελους με φτηνο απο οσο θυμαμια φαγητο και αγνη βοτκα έτσι λέγεταί; πρώτη φορά το ακούω... έχω πάρει στην κυριολεξία στυλό και χαρτί και γράφω όλες τις προτάσεις σας.. το να περάσει κάποιος καλά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση!
georg3b Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ε πού στην Τούμπα έχει γιγας γύρο. Πες το μαγαζί, όλο εμείς θα λέμε? (κανένα Μάκη θα λες όμως αυτός κάνει γιγαντες...)
Adon1s Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 μακρυά απο την 3αδα Μάκης , Πρασσάς , Γυράδικο
georg3b Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μιλάμε για ποιότητα, για ποσότητα!!! Έχω γερό στομάχι!!!
PavelX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 το πρόβλημα είναι ότι την ψιλοσνομπάρω την πολίχνη.. εκεί πήγα σχολείο, εκεί έμαθα να βρίζω, εκεί είδα τη φίλη μου να "σουτάρει"... Η πολίχνη είναι για μένα, σαν ένα παλιό τραγουδι που αγάπησες πολύ αλλά από τις τόσες φορές που το άκουσες το σιχάθηκες... Δεν αντιλέγω, το Πολιχνιστάν είναι Πολιχνιστάν αλλά το καλό φαγητό είναι καλό φαγητό. Αξίζει.
-nick- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 έτσι λέγεταί; πρώτη φορά το ακούω... έχω πάρει στην κυριολεξία στυλό και χαρτί και γράφω όλες τις προτάσεις σας.. το να περάσει κάποιος καλά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση! Δεν θυμαμαι πώς λεγεται αλλα αν ρωτησεις εκει κοντα λιγο πριν απο μπιτ μπαζαρ θα το βρεις Ενα μικρο μαγαζακι ειναι που το χει μια ρωσσιδα και ο γιος της Οταν ανεβω σαλονικα θα το τιμησω λογικα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 θα ρθουν κάτι φίλοι από Αθήνα και θέλω να περάσουν.. όχι απλά καλά... να τους μείνει αξέχαστη η Θεσσαλονίκη θέλω! να περάσουν τέλεια! μιλάμε για τσούρμο (5-10 άτομα) ή για 2-3; το λέω αυτό γιατί η μεγάλη παρέα θέλει διαφορετικό μαγαζί. τεσπα αν είσαστε 4-5 άτομα σας προτείνω μόνο για φαγητό (αν ψάχνετε με μουσική υπάρχουν κι άλλα στο νου μου): Η ωραία Ελλάς, Παλαιολόγου 9, (εκεί που είναι ένα σχολείο πάνω στην Εγνατία) μικρή κυπριακή ταβέρνα, καλό μενού με κυπριακά πιάτα Οινοχόος, Μελενίκου 39, μικρό μαγαζάκι, έχει και μπάρα Φωλιά, Αριστομένους 4, παλιά αγαπημένη ταβέρνα υπό νέα διεύθυνση πλέον, καλή κουζίνα, φθηνά, αλλά άθλιος χώρος...το καταστρέψανε το μαγαζί, μια ώραία ιστορική ταβερνούλα ήτανε, την κάνανε σαν τα μούτρα τους...τέρμα και η ρετσίνα... επίσης έχει στο τέλος της Φιλίππου καναδυό (το Αλάμπρα νομίζω είναι το καλό απ' αυτά) από 'κει και πέρα αφού θα 'ρθουν μουσαφίρηδες και θα τους πας στην άνω πόλη έχει στο Τσινάρι έναν σωρό μαγαζιά. Καλύτερο είναι το ομώνυμο (το Τσινάρι) αλλά έχει και άλλου στυλ μαγαζιά εκεί. Παλιά θρυλική ταβέρνα στα κάστρα είναι το Μακεδονικόν, έχω χρόνια να πάω, δεν ξέρω τι παίζει τώρα, πάντως ρίξ' το μια ματιά. Είναι και σε καλή θέση. Αλλιώς απέφυγε το φαγητό στην Ακρόπολη, είναι σαν την Άθωνος φάση. Μόνο καφέ... Στην Πορτάρα έχει και το Τοίχο-Τοίχο, ωραίο μαγαζάκι σε καλή γωνιά, απαράδεκτες τιμές, όμως άμα έχει καλή μέρα και τους πας βόλτα στα κάστρα λέει να κάτσεις για έναν καφέ... Λεωνίδα, είσαι απο Δυτικά; κι εγώ, αλλά δε γουστάρω μία.. να μη σου προτείνω τότε την ταβέρνα μέσα στο ΨΝΘ. Τη λειτουργούν οι ίδιοι τρόφιμοι...
stavi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μιλάμε για ποιότητα, για ποσότητα!!! στο σάντουιτς... άντε στο σουβλάκι για τους Αθηναίους.. το μέγε8ος μετράει!!!
leftermann Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 να μη σου προτείνω τότε την ταβέρνα μέσα στο ΨΝΘ. Τη λειτουργούν οι ίδιοι τρόφιμοι... έλα ρε, δουλεύει ακόμα η κιβωτός; Την μία από τις 2 φορές στην ζωή μου που ανέβηκα σε τραπέζι ήταν εκεί μέσα. ΚΟΡΥΦΗ το μαγαζί, αν είναι όπως ήτανε.
georg3b Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πανε ΜΟΥΣΕΣ να γουσταρεις stavi. Αχαχαχα! Σωστός. Κ μετά ένα "Χάραμα"...! Θα το γουσταρουν οι Αθηναίοι! @stavi Αμα στους Αθηναίους αρέσουν τα μεγάλα σουβλάκια μήπως να σκεφτείτε και μια εκδρομή Μέτσοβο για κανα κοντοσουβλι?! (σημ. Σουβλάκια λέω, όχι σάντουιτς) Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
Adon1s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ωωω ναι , Χάραμα ... και Παρασκήνιο αμα λάχει .. Το "μετέφεραν" στην Παπαναστασίου δίπλα στο Juri's . Εκεί που ήταν παλιά το Παρασκήνιο είναι τώρα το "Cinema" που τώρα που μιλάμε έχει πρόγραμμα κάθε Σάββατο η Στανίση και κάθε Κυριακή η Άντζελα Δημητρίου. (διπλα μένω για αυτό τα ξέρω )
MaXmaD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 α .. σημείωση :Σε Μπίτ Παζαρ και Άθωνος ..... Δ-Ε-Ν τρώς μακρυά απο την 3αδα Μάκης , Πρασσάς , Γυράδικο Εσυ ξερεις πολλα... εκανα +1 και μετα ειδα οτι ηταν απο το ιδιο ατομο...
Meraklis56 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 παίζει και να γνωριζόμαστε.. τέσπα.. ας μείνουμε ανώνυμοι.... στην Καλαμαριά, στην παραλία είχε ένα καλο με μεξικάνικη κουζίνα, αλλά ακουσα ότι το κλείσανε; κριμα γιατί είχε πολύ ποσότητα φαγητού και πολύ καλη γεύση και οικονομικό... αν κανείς ξέρει τί απέγινε να μου πει.. στο πανόραμα παίζει καμιά καλή φάση; έκλεισε.άνοιξε στην θέση του,ένα ουζάδικο το οποίο επίσης έκλεισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα