Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω δεν υπάρχει πολύ πράγμα παρά μόνο συνοικιακά τα οποία και δεν γνωρίζω πολύ , μιλάω για απο Ιπποκράτειο και πέρα . Ίσως προς τα Νότια να έχει μερικά μέρη αλλα πλέον έχει πέσει ΠΑΡΑ πολύ η κίνηση σε σχέση με πρίν 4-5 χρόνια (ειδικά στο Ποσειδόνιο).

Τώρα για ακόμα πιο νότια , αν είσαι καγκουρέ στυλάκι η Κρήνη είναι μια χαρά , αλλα και εκει εχει πέσει δραματικά η κίνηση .

Για ανατολικά , Πυλαία και Πανόραμα δεν γνωρίζω.

Κυρίως όμως ο μεγαλύτερος όγκος ετσι και μαγαζιών και ξερω γω καλή φάση είναι στο Κέντρο .

Δημοσ.

Μπυραρίες:

Αύγουστος στην Μαυροκορδάτου 2

προσωπικά μ αρέσει πολύ, μια τρύπα είναι το μαγαζί αλλά με καλή μουσική και καλές μπύρες φυσικά (εκτός των γερμανικών που τις μποϋκοτάρουν τελευταία devil.png )

Άλλη μπυραρία και Sugar Draft. Έχει και κουζίνα εκεί.

Σε πιο φοιτητικό στυλ:

Κάργα φοιτητική μπυραρία είναι η Πρίγκηπος στην Αποστόλου Παύλου 22, δίπλα ακριβώς από το Τούρκικο Προξενείο.

Και η κλασική μπυραρία στην Συγγρού.

Γενικά Συγγρού - Βαλαωρίτου χαμός από μαγαζιά που τραβάνε φοιτητόκοσμο (Μαύρο Πρόβατο, 90 μοιρες, Υποβρύχιο.. όλα στο ίδιο στυλ πάνω κάτω, με ροκ μουσική και Σ/Κ γίνεται πανικός, τόσο που κουράζει ανάλογα με τον χαρακτήρα)

-

Φαγητό:

στο ίδιο μήκος κύματος με το μπιτ μπαζαρ είναι τα μαγαζιά στην πλατεία Άθωνος. (πχ ούζο στον πίνακα: αξιόλογο)

Λαδάδικα περιοχή το "τηγανιές και σχάρες" λέει.

Για κινέζικη κουζίνα έχει κινέζικο εστιατόριο Θεμ. Σοφούλη στην Καλαμαριά.

Τί άλλα. Γενικά αν σκεφτώ λίγο θα σου πώ αμέτρητα μαγαζιά και δεν ξέρω τί περίπου ψάχνεις και σ αρέσει.

Έχει αρκετό πράγμα η Θεσσαλονίκη για όλα τα γούστα γενικά.

Δημοσ.

α .. σημείωση :

Σε Μπίτ Παζαρ και Άθωνος ..... Δ-Ε-Ν τρώς , πλασάρουν ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ εχουν . Είναι μόνο για ρετσίνα και καμιά σαλάτα .

Επίσης θάμπς άπ για την Πρίγκηπο .

Δημοσ.

Υπαρχει το Fuzz στο κεντρο,disco-bar παιζει oldies κυριως. Μικρο ειναι,δεν εχει παντα κοσμο αλλα οσες φορες εχω παει περασα πολυ καλα,απο τα αγαπημενα μου στην Θεσσαλονικη.

http://www.clickatlife.gr/place/nightlife/fuzz/thessaloniki?id=2724&t=0

Για φαγητο,ενα μικρο ταβερνακι μεσα σε ενα στενο πισω απο την σταση Αντιγονιδων,ο Σωτηρης. Εχει τα καλυτερα μανιταρια σχαρας που εχω φαει ποτε.. Λιγα καλα πραματα στο μενου,μορφες οι δυο μπαρμπαδες που δουλευουν,θα σ'αρεσει σιγουρα.

Ε,μετα ολα τα κλασσικα Συγγρου/Βαλαωριτου σιγουρα θα βρεις κατι του γουστου σου.

Δημοσ.

Όντως έτσι είναι για μπιτ και άθωνος. Κρασί/Ρετσίνα και παρέα, φαγητό σε 2η μοίρα..

Για καφέ μερικά που έχω στο μυαλό μου:

εκτός από τα κλασικά παραλία, Κρήνη, Αριστοτέλους

1. Πρώτο Πάτωμα, Τσιμισκή 97
  2. Το καφέ στην Μονή Λαζαριστών δίπλα από το θέατρο και ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο (jazz μουσική κ όχι μόνο, πολύ όμορφος χώρος, προσεγμένος)
  3. "Το μικρό" και το "Διατηρητέο" στην Ικτίνου

Δημοσ.

α .. σημείωση :

Σε Μπίτ Παζαρ και Άθωνος ..... Δ-Ε-Ν τρώς , πλασάρουν ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ εχουν . Είναι μόνο για ρετσίνα και καμιά σαλάτα .

Επίσης θάμπς άπ για την Πρίγκηπο .

στην αθωνος μη τα περνει ολλα η μπαλα ετσι! το διχτυ και η γωνια του μερακλη ειχαν(εχω να παω 2 χρονια) ωραια φαγητα ! εκει που σε τραβαει ο ενας απτο χερι και ο αλος απτο ποδι με τα γνωστα "τα ποτα ειναι τζαμπα" και "να θα σας βαλουμε διπλα στα γκομενακια" ουτε για πιεις δεν!

Δημοσ.

για την πλειοψηφία μιλάω ;)

αλλα ναι , ειδικά οι 2 πρώτοι , η παρέα και ο απέναντι , πήραν πόδι . Εδικά αυτος ο απατεώνας που δούλευε το "η παρέα" ήταν ελλεεινός απο κάθε άποψη .

Δημοσ.

για την πλειοψηφία μιλάω ;)

αλλα ναι , ειδικά οι 2 πρώτοι , η παρέα και ο απέναντι , πήραν πόδι . Εδικά αυτος ο απατεώνας που δούλευε το "η παρέα" ήταν ελλεεινός απο κάθε άποψη .

εκτος του οτι ειναι κλεφταρας και οταν εβλεπε παρεες μικρης ηλικιας εδινε λαθος λογαριασμο ελαφρος προς τα πανω, ειναι το μοναδικο μαγαζι που δινει μεριδα σουβλακια με 2 σουβλακια!!!

Δημοσ.

στην αθωνος μη τα περνει ολλα η μπαλα ετσι! το διχτυ και η γωνια του μερακλη ειχαν(εχω να παω 2 χρονια) ωραια φαγητα ! εκει που σε τραβαει ο ενας απτο χερι και ο αλος απτο ποδι με τα γνωστα "τα ποτα ειναι τζαμπα" και "να θα σας βαλουμε διπλα στα γκομενακια" ουτε για πιεις δεν!

Και ο πινακας ειναι ωραιος.. Για μενα εντελώς φολα είναι τα πρώτα μαγαζιά που βλέπεις όπως μπαινεις αθωνος από Αριστοτέλους.. Ειδικά το 1ο αριστερα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Δημοσ.

Για φαγητό θα προτείνω το "φαγοπότι" που είναι ακριβώς δίπλα από το "καλά καθούμενα" στην Πολίχνη. Δεν έχω ξαναπιεί τόσο τέλειο κρασί και το φαγητό τα σπάει. Το κοντοσούβλι απλά λιώνει στο στόμα. Συνήθως μας βγαίνει 10-13 ευρώ το άτομο.

Ένα άλλο μαγαζί που πήγα μια φορά αλλά μου άρεσε πολύ είναι το Πεπόνι στους Αμπελόκηπους. Καλή μουσική, ωραίο κλίμα και έχει και ρακί :wub:

Επίσης, πολύ ωραίο γύρο έχει ο Θεολόγος στην Ν. Κρήνη (κοντά στο Μιστράλ είναι). Αν πάτε να προτιμήσετε τον "γύρο γίγας". Είναι όντως πρόκληση να τον φας.

Δημοσ.

Μπυραρίες:

Αύγουστος στην Μαυροκορδάτου 2

προσωπικά μ αρέσει πολύ, μια τρύπα είναι το μαγαζί αλλά με καλή μουσική και καλές μπύρες φυσικά (εκτός των γερμανικών που τις μποϋκοτάρουν τελευταία devil.png )

Άλλη μπυραρία και Sugar Draft. Έχει και κουζίνα εκεί.

Σε πιο φοιτητικό στυλ:

Κάργα φοιτητική μπυραρία είναι η Πρίγκηπος στην Αποστόλου Παύλου 22, δίπλα ακριβώς από το Τούρκικο Προξενείο.

Και η κλασική μπυραρία στην Συγγρού.

Γενικά Συγγρού - Βαλαωρίτου χαμός από μαγαζιά που τραβάνε φοιτητόκοσμο (Μαύρο Πρόβατο, 90 μοιρες, Υποβρύχιο.. όλα στο ίδιο στυλ πάνω κάτω, με ροκ μουσική και Σ/Κ γίνεται πανικός, τόσο που κουράζει ανάλογα με τον χαρακτήρα)

-

Φαγητό:

στο ίδιο μήκος κύματος με το μπιτ μπαζαρ είναι τα μαγαζιά στην πλατεία Άθωνος. (πχ ούζο στον πίνακα: αξιόλογο)

Λαδάδικα περιοχή το "τηγανιές και σχάρες" λέει.

Για κινέζικη κουζίνα έχει κινέζικο εστιατόριο Θεμ. Σοφούλη στην Καλαμαριά.

Τί άλλα. Γενικά αν σκεφτώ λίγο θα σου πώ αμέτρητα μαγαζιά και δεν ξέρω τί περίπου ψάχνεις και σ αρέσει.

Έχει αρκετό πράγμα η Θεσσαλονίκη για όλα τα γούστα γενικά.

Ωραία! ευχαριστώ πολύ, πραγματικά πέρνω στυλό και χαρτί και τα σημειώνω..

θα ρθουν κάτι φίλοι από Αθήνα και θέλω να περάσουν.. όχι απλά καλά... να τους μείνει αξέχαστη η Θεσσαλονίκη θέλω! να περάσουν τέλεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...