Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... Έκανα format σε ένα σχετικά παλιό desktop και του πέρασα Windows 7 Ultimate x86.. Όλα μια χαρά μόνο που η κάρτα γραφικών που φοράει το μηχάνημα είναι ασύμβατη με τα 7. Έχει πάνω μια geforce fx 5200... Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω; Τα drivers σίγουρα δεν υπάρχουν, οπότε όποια πρόταση θα βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Για να μην εχεις περιεργες αναλυσεις και παραμορφωση της εικονας με τον στοκ driver των windows, βαλε αυτον για vista απο την nvidia.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... Έκανα format σε ένα σχετικά παλιό desktop και του πέρασα Windows 7 Ultimate x86.. Όλα μια χαρά μόνο που η κάρτα γραφικών που φοράει το μηχάνημα είναι ασύμβατη με τα 7. Έχει πάνω μια geforce fx 5200... Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω; Τα drivers σίγουρα δεν υπάρχουν, οπότε όποια πρόταση θα βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ..

Ποιά είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και ποιά 7 έβαλες?

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως για 7 δεν υπάρχουν για την σειρά fx. Μόλις πάω σπίτι θα δοκιμάσω των Vista και θα παραθέσω αποτελέσματα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...:)

Ποιά είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και ποιά 7 έβαλες?

Δεν τα θυμάμαι αλλά θα το κοιτάξω μόλις γυρίσω σπίτι..

Δημοσ.

επειδή είχα δοκιμάσει κι εγώ win7 με fx5200, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

δεν ξέρω αν έφταιγε κάτι άλλο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα τα Driver των XP τα εκτέλεσα με Compatility Mode (WinXP SP3) στα 7άρια και η ανάλυση μου πήγε κανονικά 1440x960 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...