tiranous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πριν λίγο καιρό έκανα jailbreak το iphone μου, Σήμερα κατέβασα καταλάθος το "Corona 5.0.1 Untether" χωρίς πραγματικά να ξέρω τι είναι και σε τι χρησιμεύει! και γιαυτο λοιπόν το έκανα απεγκατάσταση , Όταν όμως το έκανα απεγκατάσταση σταμάτισε να δουλεύει το cydia καθώς και όλες οι άλλες εφαρμογές που κατέβασα από το cydia η με το jailbreak.... επειδή είμαι λίγο άσχετος... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? πως μπορώ να κάνω το κηδεία να δουλέψει ξανά? (είναι δυνατόν να μην αλλάξει το "Cydia Store account number" ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPantelis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Πριν λίγο καιρό έκανα jailbreak το iphone μου' date=' Σήμερα κατέβασα καταλάθος το "Corona 5.0.1 Untether" χωρίς πραγματικά να ξέρω τι είναι και σε τι χρησιμεύει! και γιαυτο λοιπόν το έκανα απεγκατάσταση , Όταν όμως το έκανα απεγκατάσταση σταμάτισε να δουλεύει το cydia καθώς και όλες οι άλλες εφαρμογές που κατέβασα από το cydia η με το jailbreak.... επειδή είμαι λίγο άσχετος... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? πως μπορώ να κάνω το κηδεία να δουλέψει ξανά? (είναι δυνατόν να μην αλλάξει το "Cydia Store account number" )[/quote'] Κανακάνε jailbreak το κινητο σου με το καταληλο προγραμμα και επελεξε να ξαναεγκσταθει το cydia... Λογικα θα φτιαξει... Το τελευταιο δεν το καταλαβα.... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα