Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic αλλα εχω μια απορια.

Γιατι γενικως στο plaisio απο ~2011-2012 ειναι απαραδεκτοι στα προιοντα.

Παραδειγματα:

-δεν φερνουν πλεον προιοντα καλης ποιοτητας και φερνουν σαβουρες πχ στις πολυ καλες καρτες γραφικων δεν φερνουν Asus,Gigabyte,Gainward κλπ

-βαζουν προιοντα που γραφει "εκθεσιακο κομματι" και "δειτε σε ποια μαγαζια ειναι διαθεσιμο"

-βγαζουν προιοντα καινουργια και μετα τα καταργουν μεσα σε 1 μηνα

Το χειροτερο ηταν οτι πηγα μια φορα να παω να αγορασω ενα USB στικακι turbo-x και ειδα οτι ειναι διαθεσιμο(ουτε εκθεσιακο κομματι,ουτε μεταχειρισμενο),παω λοιπον στο plaisio της καλαμαριας και μου λενε οτι δεν το εχουν και τους λεω "μπορειτε να μου το παραγγειλετε" και μου λενε "οτι το στικακι αυτο ειναι πολυ παλιο και δεν γινεται να το παραγγειλεις" μετα παω στο plaisio θεσσαλονικης(κεντρο) ουτε εκει το εχουν και με ρωτανε "θελετε να το παραγγειλουμε να ερθετε σε 2 μερες να το παραλαβετε" και λεω εγω "ναι" και τους ρωταω "σιγουρα γινεται να το παραγγειλω εφοσον ειναι παλιο" και μου λενε "δεν εχει σχεση γιατι εφοσον ειναι διαθεσιμο φυσικα μπορουμε να παραγγειλουμε οτι προιον και να ειναι".

Πως γινεται να ειναι τοσο απαραδεκτοι στα προιοντα και μερικοι καταστηματαρχες να μας λενε ψεμματα ?

Δημοσ.

Φιλε KnightRider, εχω κανει χιλιαδες ευρω αγορων απο διαφορα ον-λαιν καταστηματα (ελληνικα και μη) και απ την "εμπειρια" μου εχω να σου πω:

1. Εφ' οσον στην περιγραφη του προ'ι'οντος δεν λενε ψεματα/ανακριβιες, εχουν καθε δικαιωμα να πουλαν οτι σαβουρα θελουν.
  2. Επισης δεν νομιζω να σου το ειπε αυτο ο καταστημααταρχης, αλλα καποιος υπαλληλος ο οποιος μαλλον βαριωταν... :devil:
  3. Γιαυτο αλλη φορα να κανεις παραγγελια απ το σα'ι'τ και παραλαβη απ το καταστημα ;)

Δημοσ.

Γιατι γενικως στο plaisio απο ~2011-2012 ειναι απαραδεκτοι στα προιοντα.

Παραδειγματα:

-δεν φερνουν πλεον προιοντα καλης ποιοτητας και φερνουν σαβουρες πχ στις πολυ καλες καρτες γραφικων δεν φερνουν Asus,Gigabyte,Gainward κλπ

Ποιές είναι οι σαβούρες μάρκες? Εκτός από τις κάρτες γραφικών έχεις άλλο παράδειγμα? Αυτο πάντως που λες -στο βαθμό που ισχύει- λέγεται έλλειψη ποικιλίας και όχι εμπορία κακής ποιότητας προϊόντων.

Δημοσ.

Ποιές είναι οι σαβούρες μάρκες? Εκτός από τις κάρτες γραφικών έχεις άλλο παράδειγμα? Αυτο πάντως που λες -στο βαθμό που ισχύει- λέγεται έλλειψη ποικιλίας και όχι εμπορία κακής ποιότητας προϊόντων.

σε μερικα θεματα ειναι πραγματικα απαραδεκτοι..

2 προϊόντα που ηθελα να αγορασω απο το πλαισιο και τα κοιταγα απο το site δεν ηταν καθολου ιδια οπως στην φωτογραφια....

μιλαω για μια τηλεοραση samsung μιλαμε για τεραστια ανακριβια και ενα mousepad που στην φωτο ειχε διαφορετικο προιον....

πηγα στο μαγαζι να τα δω και πραγματικα εμεινα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Επισης δεν νομιζω να σου το ειπε αυτο ο καταστημααταρχης, αλλα καποιος υπαλληλος ο οποιος μαλλον βαριωταν...
Ναι βασικα υπαλληλος, μπερδευομαι και λεω καταστηματαρχης :mrgreen: :lol:

Ποιές είναι οι σαβούρες μάρκες? Εκτός από τις κάρτες γραφικών έχεις άλλο παράδειγμα? Αυτο πάντως που λες -στο βαθμό που ισχύει- λέγεται έλλειψη ποικιλίας και όχι εμπορία κακής ποιότητας προϊόντων

Για την ακριβεια εννοουσα μοντελα και κατασκευαστης πχ οτι πουλανε την 8400GS που ειναι παλια καρτα γραφικων και δεν πουλανε καποια απο μετριες πχ απο GT 230 που εχουν βγει ~2010-(ελαχιστα)2012. Το αλλο ειναι ο κατασκευαστης πχ εγω θελω καρτα γραφικων καλη πχ GTS 250 αλλα θελω να ειναι απο την Asus,Gigabyte,Gainward,XFX ενω στο plaisio δυσκολα βρισκεις τετοιες καρτες γραφικων και το λεω λογω το οτι καθε μαρκα asus,gigabyte κλπ εχουν διαφορετικα clock engine και coolers κλπ

3.Γιαυτο αλλη φορα να κανεις παραγγελια απ το σα'ι'τ και παραλαβη απ το καταστημα

Aυτο ειναι το καλυτερο, αλλα υπαρχει ενα μικρο κακο πχ αμα θελεις να ψαξεις πχ για ακουστικα καλα και να σε ικανοποιουν θα πρεπει να πας στο καταστημα να κανεις ετσι ενα check να δεις πως ακουγονται τα ακουστικα γιατι μπορει να λενε 50ευρω ακουστικα αλλα να μην ειναι καλα και το plaisio και μερικα αλλα μαγαζια εχει ενα κακο, οτι δεν εχουν εκει τα ακουστικα ωστε να τα φορεσεις να δεις την ποιοτητα ηχου που βγαζουν τα ακουστικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...