Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως γραφω και στον τιτλο , για εναν φιλο μου προκειται, οταν συνδεει οποιονδιποτε σκληρο σε θυρα usb τοτε το pc σβηνει.Για την ακριβεια δεν σβηνει εντελως , ειναι σα να μπαινει σε κατασταση hibernate που λεμε και στα λαπτοπ.Δηλαδη υπαρχουν τα λαμπακια κανονικα αλλα η οθονη λεει no signal και γενικα τιποτα δεν νιωθει το pc , χριαζεται αναγκαστικο κλεισιμο.Δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να φταιει .Ευχαριστω

Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε usb port συμβαίνει αυτό; Ακόμα και σ αυτά που είναι στο πίσω μέρος του κουτιού; Το ίδιο πρόβλημα έχει ό,τι usb συσκευή και να συνδέσει, πχ flashάκια;

Δημοσ.

οι σκληροι μονο απο το pc παιρνουν.

καρτα γραφικων extra εχει εκτος απο την onboard αν εννοεις αυτη τη στανταρ της μητρικης ¨)

Δημοσ.

Εξωτερικός ειναι;

Αμα ειναι βαλτου ενα μετασχηματιστη.

Εχω και εγω 1 tera εξωτερικό και θέλει.

Απο την αλλη ειχα παλια εναν 80αρη και επαιζε ετσι βεβια ειχε υποδοχη για μετασχηματιστή.

Δημοσ.

update drivers για αρχη. μαλλον αυτοι προκαλουν το προβλημα. μπες site μητρικης και θα βρεις σχετικα ή στο γοογγλι

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά με την Logitech Webcam. Εγώ όταν την συνδέω βγάζει μια μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση!!! Υποψιάζομαι κάτι... Στο κουτί της κάρτες λέει ότι θέλει 400watt[προτείνει 500watt όμως]. Εμένα το τροφοδοτικό έχει 350watt.Λέτε να φταίει αυτό ? μην πάνε και τσάμπα τα 80 90 100ευρώ....

Σημείωση: όταν βγάζω εντελώς τους drivers της κάμερας δεν κλείνει αλλά ούτε διαβάζει την κάμερα. μετά άμα βάλω το windows update να βρει driver μολις το βρει κλείνει πάλι.(επανεκκίνηση)

HELP :whistle:

update drivers για αρχη. μαλλον αυτοι προκαλουν το προβλημα. μπες site μητρικης και θα βρεις σχετικα ή στο γοογγλι

update τα drivers του σκληρού ή της μητρικής;

Δημοσ.

Ο σκληρός φίλε μου δεν έχεις drivers. Της μητρικής δες και της κάμερας μήπως έχουν βγει νέοι.

εμένα ο εξωτερικός σκληρός μου έχει driver! τέλος πάντων.. στην κάμερα έβαλα τους νέους τίποτα..έβαλα driver από το windows update πάλι έκλεισε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...