Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χαλασε η μητρικη απ τον υπολογιστη στο νετ-καφε ενος φιλου μου.

και θελω να μου πητε μια καλη μητρικη για αυτον τον επεξεργαστη. βασικα εχω βαλει και αγγελια. ο επεξεργαστης ειναι αυτος που γραφω στον τιτλο του θεματος.

στο aida64 βλεπω οτι ο επεξεργαστης ειναι ΑΜ3. στην καρτελα moderboard - cpuid - μου λεει: platform id d7h (socket am3 )

η βασικη απορια μου ειναι αν αυτος ο επεξεργαστης δουλευει με μνημες ddr3, και ποια μητρικη ειναι καλη για αυτον.

Δημοσ.

Και με DDR3 δουλεύει και με DDR2. Μήπως να πάρει καμιά ΑΜ3+ μητρική που μπορεί να μπει και FX πάνω στο μέλλον;

καπως ετσι το σκευτικα.

πιτε μου μια mobo μεχρι κανα 60αρι €πουλα.

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι για νετ-καφέ πάρε την ποιο φτηνή ΑΜ3/ΑΜ3+ που τον υποστηρίζει και είσαι μια χαρά. Απλά ρώτα τον αν χρειάζεται γραφικά πάνω στην μητρική (αν ο υπολογιστής ήταν μόνο για σερφάρισμα) ή όχι.

Δημοσ.

Από την στιγμή που είναι για νετ-καφέ πάρε την ποιο φτηνή ΑΜ3/ΑΜ3+ που τον υποστηρίζει και είσαι μια χαρά. Απλά ρώτα τον αν χρειάζεται γραφικά πάνω στην μητρική (αν ο υπολογιστής ήταν μόνο για σερφάρισμα) ή όχι.

επιδι εγω τα φιταχνω ολα εδω μεσα στο νετ πιστεύω κατα την γνώμη μου οτι θελει μια καλη μητρική ( σχετικα....) γιατι το πισακι κλείσει σχεδόν 1 με 2 ωρες την μερα το πολυ.αλλα δεν μπορω να βρω μια μεχρι 50-60 ευρωπουλα που να εχει πυκνωτές solid και οχι ηλεκτροστατικούς,

οσο αναφορά για γραφικα με μια απλη ενσωματωμένη gpu ειναι μια χαρα καθώς δεν παιζει παιχνίδια αυτο το πισακι.

η μητρικη θα προτημουσα να ειναι απο e-shop, multirama για να γλιτώσω τα μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...