John-lamia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 παιδια χαλασε η μητρικη απ τον υπολογιστη στο νετ-καφε ενος φιλου μου. και θελω να μου πητε μια καλη μητρικη για αυτον τον επεξεργαστη. βασικα εχω βαλει και αγγελια. ο επεξεργαστης ειναι αυτος που γραφω στον τιτλο του θεματος. στο aida64 βλεπω οτι ο επεξεργαστης ειναι ΑΜ3. στην καρτελα moderboard - cpuid - μου λεει: platform id d7h (socket am3 ) η βασικη απορια μου ειναι αν αυτος ο επεξεργαστης δουλευει με μνημες ddr3, και ποια μητρικη ειναι καλη για αυτον.
NT1G Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Και με DDR3 δουλεύει και με DDR2. Μήπως να πάρει καμιά ΑΜ3+ μητρική που μπορεί να μπει και FX πάνω στο μέλλον;
John-lamia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και με DDR3 δουλεύει και με DDR2. Μήπως να πάρει καμιά ΑΜ3+ μητρική που μπορεί να μπει και FX πάνω στο μέλλον; καπως ετσι το σκευτικα. πιτε μου μια mobo μεχρι κανα 60αρι €πουλα.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ανεβα λιγο και πηγαινε σε αυτην Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 ΤΙΜΗ 77.33 €
john_dr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Από την στιγμή που είναι για νετ-καφέ πάρε την ποιο φτηνή ΑΜ3/ΑΜ3+ που τον υποστηρίζει και είσαι μια χαρά. Απλά ρώτα τον αν χρειάζεται γραφικά πάνω στην μητρική (αν ο υπολογιστής ήταν μόνο για σερφάρισμα) ή όχι.
John-lamia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Από την στιγμή που είναι για νετ-καφέ πάρε την ποιο φτηνή ΑΜ3/ΑΜ3+ που τον υποστηρίζει και είσαι μια χαρά. Απλά ρώτα τον αν χρειάζεται γραφικά πάνω στην μητρική (αν ο υπολογιστής ήταν μόνο για σερφάρισμα) ή όχι. επιδι εγω τα φιταχνω ολα εδω μεσα στο νετ πιστεύω κατα την γνώμη μου οτι θελει μια καλη μητρική ( σχετικα....) γιατι το πισακι κλείσει σχεδόν 1 με 2 ωρες την μερα το πολυ.αλλα δεν μπορω να βρω μια μεχρι 50-60 ευρωπουλα που να εχει πυκνωτές solid και οχι ηλεκτροστατικούς, οσο αναφορά για γραφικα με μια απλη ενσωματωμένη gpu ειναι μια χαρα καθώς δεν παιζει παιχνίδια αυτο το πισακι. η μητρικη θα προτημουσα να ειναι απο e-shop, multirama για να γλιτώσω τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα