hammerd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 και εξηγω... θελω απο το χωλ που ειναι η γραμμη τηλεφωνου το modem/router να μεταφερω ασυρματα το ιντερνετ σε ενα δωματιο στο βαθος του σπιτιου... δοκιμασα με απλο wifi στικακι αλλα τπτ 2 γραμμες το πολυ και παει και μεχρι 1 γραμμη ! σκεφτηκα αν μπορω να χρησιμοποιησω και 2ο modem/router να τα συνδεσω μεταξυ τους ασυρματα και να βαλω το ενα πανω στο pc με ethernet μετα..γινεται ? αν δεν γινεται τι μου προτεινετε ? σκεφτηκα να περασω καλωδιο ethernet μεσα απο το διαδρομο πανω απο 2 πορτες κλπ κλπ αλλα φενεται ασχημο και μιλαμε και για 25 μετρα περιπου αν υπολογισω και τις διαφορες καμπυλες και στροφες που πρεπει να γινουν για να κρυφτει.. θελω ομως να το γλυτωσω..
άδικος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Διάβασε αυτό το νήμα Είναι ίδια περίπτωση.
hammerd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 δεν βοηθησε.. εγω θελω να ενωσω ασυρματα 2 modem router και το ενα να προωθει το ιντερνετ στο μεσα δωματιο.. και καλα ελπιζω οτι τα 2 modem router να εχουν καλυτερο link μεταξυ τους.. δεν θελω να αγορασω κατι αλλο..εχω αρκετα modem router και θελω να δουλεψω με οτι εχω..
άδικος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δε μπορείς να έχεις 2 modem-router ταυτόχρονα συνδεδεμένα στη γραμμή σου δυστυχώς. Γιαυτό η λύση που ψάχνεις είναι το access point αναγκαστικά.
hammerd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 μα δεν θελω να εχω και τα 2 πανω στην γραμμη... το ενα θα ειναι στη γραμμη και το αλλο στο η/υ.. συνδεδεμενα μεταξυ τους ασυρματα..
lexmark Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Access point και μπορείς να το ρυθμίσεις ή να δίνει ασύρματα ή να δίνει με καλώδιο στο άλλο pc.
άδικος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 μα δεν θελω να εχω και τα 2 πανω στην γραμμη... το ενα θα ειναι στη γραμμη και το αλλο στο η/υ.. συνδεδεμενα μεταξυ τους ασυρματα.. Ακριβώς η ίδια απάντηση ισχύει. Έτσι & αλλιώς δε μπορείς να το κάνεις αυτό με τα routers σου. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις access point...
hammerd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ok και το access point πως το χρησιμοποιω ? απλα το βαζω στον η/υ και του λεω να παιρνει internet απο το modem/router ?
lexmark Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Το αγοράζεις και διαβάζεις τις οδηγίες του. Τα περισσότερα ΑΡ είναι πολύ απλά στη χρήση τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα