Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα το τι πιστευεις εσυ δεν μετραει αφου ολοι ειδαμε και βλεπουμε οτι δεν ξερεις τι λες.

Η αληθεια αποδειχτηκε με αυτα που σου ειπα και κατερριψαν πληρως αυτα που ελεγες.

Τωρα το τι πιστευεις εσυ δεν ενδιαφερεται και κανείς μαλλον, αφου φαινεται οτι το μόνο που ξερεις να κάνεις ειναι να ΜΗΝ συζητας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και να τρολαρεις με 1002 χαρακτηρισμους προς οποιονδηποτε.

Επειδή είσαι πολύ θρασύς...

α) Αποδείχθηκε ότι δεν ήξερες καν ότι υπάρχει η φράση "πίστευε και μην ερευνάς", λέγοντας:

Ψαξε καλυτερα τι νοημα εχει η φραση "πιστευε και μη ερευνα" και ποιος και εαν την λεει και

β) Δεν έχω γράψει κανένα χαρακτηρισμό. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΑΙ. Γιατί είσαι με την συμπεριφορά σου και τα όσα λες.

γ) Πρώτος αναφέρθηκες σε ημιμάθεια.

δ) Δεν ήξερες ούτε το τι σημαίνει "ερευνάτε τις γραφές" αλλά συνεχίζεις να δίνεις ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

ε) Αερολογεις και όποτε στριμώχνεσαι το γυρίζεις επι προσωπικού.

ζ) Σαν να μην φτάνει όλο αυτό, διαμαρτύρεσαι και από πάνω.

η) Εκεί στο κατηχητικό, δεν σας μάθανε να γυρίζετε και το άλλο μάγουλο; χαχααχσχαχαχααχχαχαχαχαχαχα

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι δεν παει ετσι.

(Επειδη προκαλεις θα προκαλεσω και εγω)

Το σωστο ειναι:

Οι μεν δεν βλεπουν και δεν θελουν να βλεπουν οτι η επιστημη δεν μπορει να εξηγησει και ουτε θα μπορεσει ποτέ να εξηγησει καποια πραγματα που μπορει να τα εξηγησει μόνο η υπαρξη ενος Θεου, ενω οι δε το βλεπουν και το αποδεχονται και πιστευουν στην υπαρξη μιας ανωτερας δυναμης που τα δημιιουργησε ολα αυτα και το πιστευουν διοτι αυτο ειναι και το πιο λογικο απο την στιγμη που η επιστημη στεκει ανικανη να εξηγησει καποια πραγματα οσο και να προσπαθει. ;)

Λογική και θρησκεία είναι δυο αντίθετες έννοιες. Η επιστήμη καθημερινά κάνει καινούριες ανακαλύψεις, όταν η (κάθε λογής) θρησκεία έχει μείνει στάσιμη από τότε που επινοήθηκε - και αν έχει αλλάξει, είναι μόνο για να έρθει πιο κοντά στην λογική του σημερινού εξελιγμένου ανθρώπου, σε αντίθεση με τον σκοταδιστή αρχαιότερο. Γιαυτό και βλέπουμε τόσα γραπτά που τελικά "δεν εννοούσε αυτό.. αλλά αυτό", λες και χιλιάδες χρόνια πριν, ήξεραν οι άνθρωποι να μιλάνε με γρίφους τόσο επιδέξια. Η εξήγηση της ανώτερης δύναμης είναι ότι πιο εύκολο μπορεί να δοθεί. Μια απάντηση για όλα. Δεν είναι έτσι όμως και αυτό αποδεικνύεται, όπως είπα, καθημερινά. Το κακό είναι ότι κάθε φορά που η επιστήμη ταπώνει τη θρησκεία, αντί να το βουλώνει η εκκλησία, συνεχίζει να απαιτεί ακόμα περισσότερες αποδείξεις, οι οποίες εφόσον δεν υπάρχουν ακόμα, σημαίνει αυτόματα την αποτυχία της πρώτης στα πάντα. Είναι ακριβώς η νοημοσύνη που έχουν οι ανόητοι, οι οποίοι συνεχίζουν να σε προκαλούν απαιτητικά με μια καινούρια ερώτηση ακόμα κι όταν έχουν πάρει απανωτά τις απαντήσεις τους, αντί να σιωπήσουν και να συλλογιστούν "μήπως λέμε μαλακίες;". Με αυτόν και μόνο τον συλλογισμό, αμέσως παίρνουν 20 βαθμούς IQ. Φτάνουν γύρω στους +2 δηλαδή.

Δημοσ.

Είσαι είτε τόσο θρασύς είτε τόσο ηλίθιος

Και ναι, αυτοί είναι χαρακτηρισμοί.

Κάν' τους παράθεση.

Θεωρείς πως ο Αριστοτέλης δεν φτάνει σαν πηγή;

Απάντησέ μου για να δω τι μέγεθος πηγής θέλεις.

φίλε η γη αναβαθμίζεται

αν περιμέναμε τον Αριστοτέλη θα ήμασταν ακόμα με προβιές

Δημοσ.

φίλε η γη αναβαθμίζεται

αν περιμέναμε τον Αριστοτέλη θα ήμασταν ακόμα με προβιές

Ναι έχεις δίκιο.

Για αυτό σε κάθε αναβάθμιση ξαναβρίσκουμε τον τροχό.

Δημοσ.

Δηλαδή αν παραθέσω εγώ τον Τεσλα να λέει ότι υπάρχει Θεός αυτομάτως ο λόγος μου αποκτάει βάρος?

Βρηκες και εσυ ατομο. Ο Τεσλα κινηθηκε στα ορια διανοιας και τρελας και τελικα κατεληξε στην τελευταια....

Το να σου λεει ομως ο Αινσταιν οτι πρεπει να υπαρχει μια ανωτερη δυναμη που δεν γνωριζουμε, πρεπει να σε προβληματιζει οχι με την εννοια οτι ειναι μια αποδειξη ή ενδειξη οτι υπαρχει Θεος, αλλά να σε προβληματιζει να μην εισαι τοσο ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΣ και να υποστηριζεις οτι ΔΕΝ υπαρχει Θεος τελος.

Γιατι με αυτον τον δογματικο τροπο, κάνεις ο,τι κατηγορεις τους θρησκευομενους οτι κανουν. Οτι οριζουν οτι υπαρχει Θεος δηλαδη και τελος.

Ιδιοι ειναι και οι μεν και οι δε.

Οι μεν οριζουν δογματικα οτι υπαρχει Θεος.

Οι δε οριζουν δογματικα οτι δεν υπαρχει Θεος, ενω η επιστημονικη θεωρηση λεει οτι προτου αποδειξεις κατι οτι δεν υπαρχει τοτε δεν μπορεις να πεις οτι δεν υπαρχει. Aπλως δεν ξερεις αν υπαρχει ή οχι.

Τωρα θα μου πεις ποιος εχει μεγαλυτερη βαση? Κάνεις και απλως δεν το ξερουμε.

Εγω πχ, απο τη στιγμη που δεν εχουμε αποδειξει οτι δεν υπαρχει ενας κοσμος οπου ζουνε ροζ ελεφανες μόνο που μιλανε και που εχουν 55 πόδια, δεν μπορω να πω με καμια ευκολια οτι δεν υπαρχει ενας κοσμος οπου ζουνε ροζ ελεφανες μόνο που μιλανε και που εχουν 55 πόδια.

Μπορει και να υπαρχει!

Δημοσ.

Τι στην ευχή;

Τάμα το έχετε οι χριστιαναρέοι να το γυρνάτε επί προσωπικού όταν σας στριμώχνουν;

φίλε δεν με παρακολουθείς είναι η 2ρη φράση που χρησιμοποιώ

μετά το ναι εχεις δικαιο. ^_^

Δημοσ.

φίλε δεν με παρακολουθείς είναι η 2ρη φράση που χρησιμοποιώ

μετά το ναι εχεις δικαιο. ^_^

Δηλαδή.. για να καταλάβω.

Λες σε κάποιον

οκ αλλά ποιος νομίζεις οτι είσαι?

Και όταν σου λέει ότι το γυρνάς επί προσωπικού του λες ότι δεν σε παρακολουθεί;

Παίρνεις κάτι; Εάν ναι... και επειδή φαίνεται ότι είναι καλό.. θα μου πεις από πού το ψωνίζεις;

Δημοσ.

Δηλαδή.. για να καταλάβω.

Λες σε κάποιον

Και όταν σου λέει ότι το γυρνάς επί προσωπικού του λες ότι δεν σε παρακολουθεί;

Παίρνεις κάτι; Εάν ναι... και επειδή φαίνεται ότι είναι καλό.. θα μου πεις από πού το ψωνίζεις;

supermantolini δοκίμασε και πες εδώ θα είμαι

Δημοσ.

Είσαι είτε τόσο θρασύς είτε τόσο ηλίθιος

Και ναι, αυτοί είναι χαρακτηρισμοί.

Κάν' τους παράθεση.

Μια ακομα αναφορα, τιποτα παραπανω.

Και προφανως δεν ειμαι εγω ο ηλιθιος.

Ολοι καταλαβαν ποιος ειναι εκτός απο εσενα που ακομα δεν το εχεις καταλαβει. :rolleyes:

Θεωρείς πως ο Αριστοτέλης δεν φτάνει σαν πηγή;

Απάντησέ μου για να δω τι μέγεθος πηγής θέλεις.

Μιλησες για αποδειξη.

Ο Αριστοτελης δεν απεδειξε οτι δεν υπαρχει ψυχη.

Για ΑΚΟΜΑ μια φορα εισαι άλλα αντι αλλων με απλα λογια.

Για του λογου το αληθες:

Επιμένουν να λένε για ψυχή, την στιγμή που πάνω από 2000 χρόνια έχει αποδειχθεί ότι η ψυχή δεν υπάρχει (Αριστοτέλης, περί ψυχής, όχι ότι το έχεις διαβάσει... αλλά επειδή θα ρωτήσεις).

Θες και άλλα;

Η μεγαλη και τρανη αποδειξη δηλαδη που αναφεροσουν ητνα οτι ο Αριστοτελης πιστευε οτι δεν υπαρχει ψυχη?????

Αστεια πραγματα!!!!

Δημοσ.

Μια ακομα αναφορα, τιποτα παραπανω.

Και προφανως δεν ειμαι εγω ο ηλιθιος.

Ολοι καταλαβαν ποιος ειναι εκτός απο εσενα που ακομα δεν το εχεις καταλαβει. :rolleyes:

Μιλησες για αποδειξη.

Ο Αριστοτελης δεν απεδειξε οτι δεν υπαρχει ψυχη.

Για ΑΚΟΜΑ μια φορα εισαι άλλα αντι αλλων με απλα λογια.

Για του λογου το αληθες:

Η μεγαλη και τρανη αποδειξη δηλαδη που αναφεροσουν ητνα οτι ο Αριστοτελης πιστευε οτι δεν υπαρχει ψυχη?????

Αστεια πραγματα!!!!

Πώς στην ευχή ξέρεις τι είχε πει ο Αριστοτέλης, από την στιγμή που δεν ξέρεις καν που καταλήγει στο βιβλίο αυτό;

Ξέρεις; Πες μου.

Δεν ξέρεις; Failed.

Άρα..

Λες για μία από τις μεγαλύτερες μορφές διάνοιας στον πλανήτη και την ιστορία ότι δεν απέδειξε κάτι χωρίς να έχεις διαβάσει το τι έχει πει για αυτό το κάτι. Και συνεχίζεις λέγοντας ότι το τι είπε αυτή η διάνοια, που δεν ξέρεις τι ήταν, ήταν αστεία πράματα.

Δημοσ.

Επειδή είσαι πολύ θρασύς...

α) Αποδείχθηκε ότι δεν ήξερες καν ότι υπάρχει η φράση "πίστευε και μην ερευνάς", λέγοντας:

Οχι μην παραφραζεις τι ειπα.

Δεν μπορεις να ξεφυγεις ετσι απο την αληθεια η οποια ειναι οτι αυτα που ειπες ηταν λαθος καθως δεν υπαρχει επισημη πηγη, Αγια Γραφη κλπ της εκκλησιας που να λεει αυτη την φραση.

Πόσο μαλλον με την εννοια που θελεις να την δωσεις.

γ) Πρώτος αναφέρθηκες σε ημιμάθεια.

Λογικο, αφου αναφερομουν σε εσενα που εισαι ημιμαθεις και αμαθης αναλογα με το θεμα.

δ) Δεν ήξερες ούτε το τι σημαίνει "ερευνάτε τις γραφές" αλλά συνεχίζεις να δίνεις ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

Οχι καμια σχεση. Αυτα στον δικο σου κοσμο.

Σοτν δικο μας, τνω υπολοιπων, δεν εγιναν ποτέ.

Μην γραφουμε τζαμπα, οι υπολοιποι ειδαν τι εγινε, τζαμπα προσπαθεις να πεισεις για πραγματα οφθαλμοφανη.

ε) Αερολογεις και όποτε στριμώχνεσαι το γυρίζεις επι προσωπικού.

Προφανως και ΕΣΥ το κάνεις αυτο αφου το μόνο που κάνεις εδω και ωρα ειναι να αποφευγεις να μιλησεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και μόνο λες αοριστα και εκτός θεματος που απαντας πραγματα, και με χαρακτηρισμους μπας και νιωσεις ανωτερος ή δεν ξερω γω τι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...