Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ότι λέει ο τίτλος.

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φθηνό κινητό με 2 sim.

δε με ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια.

θα προτιμούσα κάτι μικρό και ελαφρύ με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

αν είχε ραδιόφωνο ακόμα καλύτερα (όχι ότι είναι απαραίτητο όμως).

τα ακουστικά απαραίτητα.

έχω κάποιες συσκευές υπόψην αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες, κυρίως ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο τέτοιο κινητό.

Δημοσ.

Μιλάς για πολύ απλό κινητό ή smartphone με 2 sim;

Αν μιλάς για το 2ο φίλος μου πήρε το alcatel 918D με 120€ με Android Gingerbread και dual sim υποδοχή.

Για τα λεφτά του πολύ καλό κινητάκι.

Δημοσ.

για απλό.

να σου δώσω να καταλάβεις είχα αυτό στο μυαλό μου.

διάβασα όμως σε site παράπονα από χρήστες σχετικά με κάτι προβλήματα που εμφανίζει κατά διαστήματα και θέλει restart.

απ ότι λένε αρκετοί χάνει το σήμα.

οπότε πρέπει να βρω κάτι άλλο

Δημοσ.

εγω προτεινω το nokia x1-01 :)

καλό φαίνεται. το έχει ο κωτσόβολος στα 39€.

ειναι οριακά τα λεφτά που έχω σκοπό να δώσω.

μόνο που δεν το έχει ανοιχτό να το πιάσω.

το κακό είναι ότι για όλα τα 2sim κινητά έχω ακούσει αρνητικά. ακόμα και γι αυτό. (διαβάζω σχόλια στο gsmarena.com)

τελικά υπάρχει 2sim κινητό να μην έχει προβλήματα με χάσιμο σήματος και να θέλει επαννεκίνηση;

φθηνό κινητό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά κατέληξα σε αυτό το alcatel

για τα λεφτά του μου φαίνεται πολύ καλό.

μόνο με χαλάει η μπαταρία. είναι μόλις 650mAh. λίγο δεν είναι;

και λογικά αν είναι dual sim το κινητό δε καταναλώνει περισσότερη μπαταρία;

σε άλλο φορουμ όμως είδα πως ένας κάτοχος του δήλωνε διάρκεια 4 μέρες περίπου.

δεν έχω βρει πολλά στοιχεία όμως γι αυτό στο νετ.

αν το έχει κανένας ας γράψει τίποτα σχόλια.

με καίει η μπαταρία και αν είναι αξιόπιστο

Δημοσ.

φιλε δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα κοιτα αυτο Link το εχει φιλος και ειναι πολυ καλο!! μονο που αποτι λεει στο site δεν εχει handsfree. αλλα οκ αγορασε δεν ειναι ακριβα εχει και ραδιοφωνο

Δημοσ.

φιλε δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα κοιτα αυτο Link το εχει φιλος και ειναι πολυ καλο!! μονο που αποτι λεει στο site δεν εχει handsfree. αλλα οκ αγορασε δεν ειναι ακριβα εχει και ραδιοφωνο

Το συγκεκριμένο έχει ταυτόχρονα ενεργές και τις 2 sim. Τσεκαρισμένο.

Δημοσ.

+1 για το κινητο. το εχω κι εγω και δεν εχω καποιο προβλημα οσο αφορα την επικοινωνια μου. Σωστα αναφερθηκε πως δεν εχει hands free. το συγκεκριμενο το χρησιμοποιω για 2 κινητο.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο έχει ταυτόχρονα ενεργές και τις 2 sim. Τσεκαρισμένο.

ναι φιλε αποτι μου εχει πει και το ειδα και εγω ναι. οταν ειναι ενεργοποιημενο το κινητο χτυπουν και οι 2 καρτες. αλλα νομιζω οταν μιλας στη μια και παρει καποιος στην αλλη καρτα σου λεει οτι ειναι κλειστος.νομιζω το κανουν ολα αυτο

Δημοσ.

+1 για το κινητο. το εχω κι εγω και δεν εχω καποιο προβλημα οσο αφορα την επικοινωνια μου. Σωστα αναφερθηκε πως δεν εχει hands free. το συγκεκριμενο το χρησιμοποιω για 2 κινητο.

Κι εγώ το έχω 2 μήνες περίπου χωρίς πρόβλημα. Η μπαταρία μου κρατάει 1 βδομάδα αν θυμάμαι καλά με μέτρια χρήση. Το πήρα από Multirama και είχε handsfree.

ναι φιλε αποτι μου εχει πει και το ειδα και εγω ναι. οταν ειναι ενεργοποιημενο το κινητο χτυπουν και οι 2 καρτες. αλλα νομιζω οταν μιλας στη μια και παρει καποιος στην αλλη καρτα σου λεει οτι ειναι κλειστος.νομιζω το κανουν ολα αυτο

Ένα τηλεφωνο με 2 sim ταυτόχρονα ενεργές σημαίνει πως όταν μιλάς στην 1 sim μπορούν να σε καλέσουν στην άλλη ταυτόχρονα, απλά για να μιλήσεις στην 2η πρέπει να βάλεις την 1η σε αναμονή.

Δημοσ.

Κι εγώ το έχω 2 μήνες περίπου χωρίς πρόβλημα. Η μπαταρία μου κρατάει 1 βδομάδα αν θυμάμαι καλά με μέτρια χρήση. Το πήρα από Multirama και είχε handsfree.

Ένα τηλεφωνο με 2 sim ταυτόχρονα ενεργές σημαίνει πως όταν μιλάς στην 1 sim μπορούν να σε καλέσουν στην άλλη ταυτόχρονα, απλά για να μιλήσεις στην 2η πρέπει να βάλεις την 1η σε αναμονή.

σιγουρα εχει handsfree? γτ οπου κοιταξα λεει οτι δεν εχει

edit τωρα ειδα λεει ear microphone ειναι handsfree με ενα ακουστικο ή κανονικα με 2? και πες μου τι υποδοχη εχει? μιας και το εχεις

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα έχετε να μου προτείνετε και εμένα ένα κινητό με 2 sim με budget έως 250 ευρώ; Εμένα με ενδιαφέρει όμως να έχει bluetooth και σχετικά καλή κάμερα. Έχω τσεκάρει αυτό: http://www.skroutz.gr/s/428725/OEM-TopTech-HD9.html αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την εταιρεία.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα έχετε να μου προτείνετε και εμένα ένα κινητό με 2 sim με budget έως 250 ευρώ; Εμένα με ενδιαφέρει όμως να έχει bluetooth και σχετικά καλή κάμερα. Έχω τσεκάρει αυτό: http://www.skroutz.gr/s/428725/OEM-TopTech-HD9.html αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την εταιρεία.

φιλε μη δωσεις τοσα λεφτα γιαυτο το τηλ....

εγω σου προτεινω αυτοLink

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...