sweet11 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου ,το οποίο το ανακάλυψα σήμερα το πρωί ενώ χτες το βραδύ ήταν μια χαρά... λοιπών τον ανοίγω όλα καλά δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά όταν πατάω το ποντική να ανοίξω η να κλείσω κατή ακούγεται από την κεντρική μονάδα ένα μπιιιπ ένα γι κάθε φορά πού πατάω κάτι με έχει τρελάνει... ας με βοηθήσει κάποιος γτ το χρειαζομαι αμεσα ... ευχαριστώ είμαι καινούργια στο site και δεν τ ξέρω και καλά σορυ αν δημοσίευσα το μνμ οπού να ναι,,
sweet11 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 α ναι δεν ξέρω πως μπορώ να το φτιάξω αυτό? .. γιατί το άνοιξα και δεν βλέπω κάτι...και συνεχίζει να κάνει μπιπ
Thanos1972 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να μπεις στο ξεκινημα του υπολογιστη στο Bios?(πατας αρκετες φορες το delete) Μονο στα windows σου τον κανει τον θορυβο η απο την αρχη ακομα?
sweet11 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 όχι στην αρχή όταν ξεκινάει δεν κάνει κάτι μονό τ μπιπ το κλασσικο που κανουν όλη η υπολογιστές μετα οταν ανοιγει και εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας με κάθε φόρτωση που κάνει (πχ ανοίγεις τον explorer η κλείνεις ένα πρόγραμμα) γενικά κάθε φορα πού φορτωνει το κανει αυτο..αλλα εχω εγκατεστημενο και ενα linux το οποιο δεν χρειαζεται να χωρίσεις το δισκο σ μπανει σαν προγραμμα αλλα γαινεται σαν να εχει δυο λογισμικα ...εκει δν κανει τιποτα ειναι μια χαρα και το εχω μερικα χρονακια αυτο το linux για να πω οτι δημιουργησε προβλημα αυτο... ευχαριστω για την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα