Xristaras23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα εχω το iphone 3gs 5.0.1 j/b οταν παω να κανω ypdate στις εφαρμογες που εχω κατεβασει απο το appstore δεν μπορει να της κανει ξερετε γιατι ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
katsikoula Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μιλάμε για εφαρμογές κανονικά αγορασμένες ή δωράκι από τον θείο?
Xristaras23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 και αγορασμενες και δωρεαν Sent from my iPhone using Insomnia κανεις Sent from my iPhone using Insomnia
Xristaras23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 κανενας Sent from my iPhone using Insomnia
katsikoula Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 κανεις Sent from my iPhone using Insomnia κανενας Sent from my iPhone using Insomnia κανείς? ...σε βοηθάω για όσες εφαρμογές έχεις κατεβάσει από το app store, το τελευταίο σε ενημερώνει για τυχόν ενημερώσεις και τις κατεβάζεις απλά βάζοντας τον κωδικό σου του Apple ID μόλις στο ζητήσει. τώρα αν κατεβάζεις εφαρμογές από άλλα "μαγαζιά".... τσέκαρες να δεις μήπως δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο?
Xristaras23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 οχι δεν κατεβαζω απο αλλου βαζω κανονικα τα στοιχεια μου εχω πολυ χωρο ακομα Sent from my iPhone using Insomnia
katsikoula Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 οχι δεν κατεβαζω απο αλλου βαζω κανονικα τα στοιχεια μου εχω πολυ χωρο ακομα Sent from my iPhone using Insomnia σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλά δεν κατεβάζει?
Xristaras23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση της εφαρμογης δοκιμαστε αργοτερα Sent from my iPhone using Insomnia
Xristaras23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 κανεις Sent from my iPhone using Insomnia
iPantelis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 κανεις Sent from my iPhone using Insomnia Αμα ειναι update σε σπασμενες εφαρμογες ειναι λογικο να μην μπορεις να το κανεις.... Sent from my iPhone using Insomnia
Xristaras23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 τις εχω κατεβασει απο το appstor ομως οχι απο αλλου Sent from my iPhone using Insomnia
iPantelis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 τις εχω κατεβασει απο το appstor ομως οχι απο αλλου Sent from my iPhone using Insomnia Αρα δεν ειναι σπασμενες; Sent from my iPhone using Insomnia
alexisgt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Είσαι με το ίδιο apple ID απο το οποίο κατέβασες αρχικά τις εφαρμογές? Tα update τα δοκιμάζεις έχοντας συνδεθεί μέσω wifi σε adsl router ή μέσω της 3g σύνδεσης του κινητού?
alexisgt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε επίσης να απεγκαταστήσεις το appsync απο cydia και δοκίμασε να κάνεις τα updates απο το appstore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα