Tobajara Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ποια παιχνίδια νομίζετε πως πρέπει να παίζουμε οταν πλέον δεν υπάρχει χρόνος για κάψιμο? Όταν δεν έχεισ χρόνο να skillάρεις ρε αδερφέ..... Επανέρχομαι στο πρώτο post, και θα διαφωνήσω με τους περισσότερους. Καταρχάς θα έλεγα Tetris. Ω ναι. Το απόλυτο μυοχαλαρωτικό παιχνίδι. Αυτό και το φιδάκι. Κατά δεύτερον θα έλεγα emulators 16/32-bit και σίγουρα MAME. Απειρία τεχνικών αλλά σύντομων παιχνιδιών και απειρία μεγάλων σε μέγεθος τίτλων που όμως δε σε "καίνε". Όταν δεν έχεις χρόνο χρειάζεσαι κάτι δραστικό και σύντομο, σε φάση platform - shoot'em up / beat'em up / racing / scrolling whatever / puzzle, όχι κάτι με σενάρια, character building και ΚΥΡΙΩΣ ανταγωνισμό. Οποιοδήποτε παιχνίδι με ψάξιμο και αργό gameplay (όπου αργό = όχι σφαίρα) αποκλείεται. Εναλλακτικά φορητό gaming. Με την εξέλιξη των smartphones δε χρειάζεσαι καν κονσόλα, ενώ αν έχεις κανένα PSP το σπας και το μετατρέπεις σε κινητό media centre. Θα παίζεις παιχνίδια προσαρμοσμένα στη λογική του σύντομου session (από Phoenix Wright μέχρι God of War και Professor Layton, άντε και κανένα Final Fantasy Tactics) χωρίς να νιώθεις πως κάποιος σε κόβει. Μεγάλο πρόβλημα εδώ είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας που κάνει τη φορητότητά τους να ισχύει μόνο από τη μια πρίζα στην άλλη.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το φορητό gaming όμως θέλει και κάποια συγκεκριμένη στάση, για να μην πιαστείς και για να βλέπεις και τι παίζεις. Δεν είναι ίδια φάση με το να γυρνάς από δουλειά και να αράζεις στον καναπέ με την τηλεόραση απέναντι και το controller όπου βολεύονται τα χέρια σου. Για competitive παιχνίδια νομίζω πως δε γίνεται. Μόνο αν αφοσιωθείς σε ένα και μόνο, αλλά εμένα αυτή η ιδέα δε με ελκύει και πολύ. Τώρα, κάτι TF και Trackmania είναι άλλη φάση. Μπορείς και στο χαλαρό να περάσεις καλά. Πρότασή μου: single player RPGs, action-adventures, καθαρόαιμα adventure games και multi ή co-op με φίλους σε παρόμοιο επίπεδο δεξιότητας και χρόνου, να μη νιώθει κανείς ούτε κατώτερος ούτε weighed down.
DimAslan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, συν ότι κι εμείς μεγαλώνουμε και δεν έχουμε τον ίδιο χρόνο και αντοχές όπως παλιά... Εγώ π.χ. είχα αγοράσει το Starcraft 2 με το που βγήκε, έπαιξα το campaign, στα multi όμως με τελείωναν με τη μία... Πολύ απλά λοιπόν άρχισα λίγο να διαβάζω και να παρακολουθώ μερικά replays στο youtube από παιχνίδια που έπαιζαν οι καλύτεροι των καλύτερων... Δεν παίρνω τα εύσημα ότι εφήβρα τον τροχό... Αλλά δεν έκανα και τη βλακεία να προσπαθήσω να τον ξαναεφεύρω... αποτέλεσμα, σίγουρα γίνομαι καλύτερος παίχτης... Δεν έκανα κάποιο cheat... δεν έχει χάσει τη μαγεία του το παιχνίδι... και σίγουρα δεν αυταπατάμαι ότι είμαι καλός, γιατί απ΄τους καλούς καλούς απέχω ακόμα... αλλά έχω μια καλή κατεύθυνση και γουστάρω τρελλά... Θέλω να πω ότι το gaming είναι παγκόσμιο σπορ, οπότε είναι δύσκολο να κοντραριστείς στα ίσια παίχτες που έχουν χιλιάδες ώρες στην πλάτη... αλλά δεν χάνουμε τίποτα και να προσπαθήσουμε...
gio@ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 παιζεις για να διασκεδασεις βρισκεις ενα παιχνιδι που σου αρεσει και παιζεις οσο θες/μπορεις. δεν σκας για τιποτα για competitive σχεδον το ιδιο Lol παιζω(στα @@ μου τα ranked και οι μλκιες) 2-3 games με τους φιλους μου την ημερα αν μπορεσω και τελος
Solmyr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Left for Dead 2. Εχει multiplayer modes που δεν ανταγωνιζεσαι αλλα συναγωνιζεσαι με αλλους. Επισης το να σκοτωνεις ορδες με zombies ειναι αρκετα ωραιο μετα την δουλεια
Panos.Powers Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν παιζεις μονος σου χωρις ανταγωνισμό τότε πολύ καλά παιχνίδια για να περνάς την ώρα σου είναι το super meat boy, το the binding of issac και το plants vs zombies.
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Και γω θα σου πρότεινα να αφωσιωθείς σε ένα game που σαρέσει κ γουστάρεις. Οπως s4,team fortress 2,hon,lol(κατα προτίμηση με παρέα τα τελευαία 2 γτ αλλιώς θα φορτώνεις άσχημα με την κοινοτητά τους). Τώρα άμα θες κάτι σε singleplayer μπορείς να δοκιμάζεις καποια action/shoter games και να τα πηγαίνεις ανα checkpoint. Υ.Γ. υπάρχει κ η επιλογή να το γυρίσεις στις σειρες
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Και γω θα σου πρότεινα να αφωσιωθείς σε ένα game που σαρέσει κ γουστάρεις. Οπως s4,team fortress 2,hon,lol(κατα προτίμηση με παρέα τα τελευαία 2 γτ αλλιώς θα φορτώνεις άσχημα με την κοινοτητά τους). Τώρα άμα θες κάτι σε singleplayer μπορείς να δοκιμάζεις καποια action/shoter games και να τα πηγαίνεις ανα checkpoint. Υ.Γ. υπάρχει κ η επιλογή να το γυρίσεις στις σειρες Αστο φίλε Nosakos...... Νομίζω πως οι σειρές έχουν περισσότερο κόλημα απο τα games και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο......
fearwhatnow Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Dear Esther και To The Moon για απολυτη χαλαρωση.
telarin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 single ότι και να διαλέξεις κέντα πιάνεις, το προσαρμόζεις στο πρόγραμμά σου, παίζεις όποτε - όσο γουστάρεις, χωρίς άγχος - συγκρίσεις με άλλους. multi αν δεν είσαι άνεργος ή φοιτητής, κατά προτίμηση με αντίστοιχους "ομοιοπαθείς" γνωστούς για βοήθεια - κίνητρο άστο καλύτερα, θα'σαι χρόνια πίσω από (πολλούς) άλλους που έχουν πάρει διδακτορικό στα διάφορα fps, mmo, rts που βγαίνουν κατά βάση ίδια εδώ και σχεδόν 15 χρόνια - βλέπε quake, dune 2 (1o rts νμζ), eq/lineage κλπ..
ikaruga24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλά αυτό ενοήτε.... Απλά έλεγα αν θες να είσαι και ανταγωνιστικός... Street Fighter 4 και Blazblue. Ελπιζω να εισαι του ξυλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα