Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να αρχίσω εγώ λέγοντας πως πλέον FPS και διάφορα αθλητικά games είναι πολύ δύσκολο να τα skillάρεις με 4-5 ώρες την εβδομάδα..... Επίσης πολύ δύσκολο και λογικό να μην μπορείς να κοντράρεις τους υπόλοιπους παίκτες στα διάφορα MMO...... Ξεκινάω λοιπόν λέγοντας πως ίσως

τα adventure είναι μια καλή λύση.....

νομίζω angry birds το κουβαλάς παντού ακόμα και στην δουλειά :)

Σωστός......Αν και το συγκεκριμένο μετράει πιο πολύ με ήχο...... :-D

Δημοσ.

Οτιδήποτε έχεις χρόνο να παίξεις και σ ευχαριστεί, είτε αυτό είναι κάποιο single player game είτε multi με φιλαράκια.

Καλά αυτό ενοήτε.... Απλά έλεγα αν θες να είσαι και ανταγωνιστικός...

Δημοσ.

Mortal Kombat 9 (2011)

Πολύ ξύλο.

Σιχαθήκαμε το pro 12 (όπως πολύς κόσμος) και το γυρίσαμε στο MK9. :-D

Δημοσ.

Ανταγωνιστικός με άγνωστους στα μεταφοιτητικά χρόνια (και εάν εργάζεσαι), δύσκολο να σαι. Εκτός αν αφοσιωθείς για καιρό σε κανα συγκεκριμένο παιχνίδι, πχ παίζουμε με την παρέα PRO 2010 από τότε που βγήκε.

Δημοσ.

Ποια παιχνίδια νομίζετε πως πρέπει να παίζουμε οταν πλέον δεν υπάρχει χρόνος για κάψιμο? Όταν δεν έχεισ χρόνο να skillάρεις ρε αδερφέ.....

Team Fortress, League of Legends, World of Tanks ... και γενικά παιχνίδια που όταν θα μπείς να παίξεις θα έχεις απέναντι σου τύπους στο ίδιο Level με σένα.

Δημοσ.

Πάντως την τελευταία φορά που προσπάθησα σε FPS να ακολουθήσω τους άλλους παίκτες καταποντίστηκα..... :-(

γιαυτο σου ειπα team fortress.. πρώτον όσα σου ειπα παραπάνω ειναι free οπότε δεν έχεις να χάσεις κάτι να τα δοκιμάσεις, δεύτερον το TF ειναι πιο χαβαλές απο τα άλλα, και ειναι πραγματικά πολύ απλό. ξεκίνα με engineer που ειναι ο πιο έυκολος νομίζω. μπορεί να σου σπάσουν λίγο τα νεύρα οι spy που θα σε τρώνε απο το πουθενά αλλα μόλις μάθεις να τους αντιμετωπίζεις θα είσαι ανίκητος :)

το WoT απο την άλλη θέλει χρόνο και κάψιμο, αλλα δεν σε περιορίζει να παίζεις και χαλαρά. απλά δεν θα ανέβεις ποτέ.

το LoL θές δεν θές θα καείς, τόσα χρόνια έκανα τα στραβά μάτια για να μην κολλήσω και εδώ και 2 βδομάδες κάνω 70% LoL - 30% εξεταστική... αλλα δεν χρειάζεται να καείς, απλα να το μάθεις (1-2 μέρες υπόθεση)

Δημοσ.

μακρυα απο το λολ. ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που υπαρχει

μπαινεις σε εναν αγωνα με κατι τερατακια και πολεματε για κανα μισαωρο 20 μαντραχαλαδες με ξωτικα

Δημοσ.

Μεγάλε σε καταλαβαίνω γιατί είμαι στην ίδια φάση ακριβώς...

Καταρχήν ξεχνάς τα multi (τύπου starcraft-dota κτλ) παρότι τα λατρεύω και βλέπω αρκετά stream.Ο λόγος για μένα είναι ότι υπάρχει λαός που έχει skillαρει πάνω απο 10ετία και εσύ κι εγώ θα είμαστε πίσω (παρόλο το matchmaking,αυτά τα παιχνίδια θέλουν dedication/pracrice).

Για να μην πολυλογώ,single player τρίτου/πρώτου προσώπου και φυσικά action rpg έστω co op.Τύπου diablo/torchlight:Μπαίνεις καίγεσαι μια ωρίτσα και μετά αφιερώνεσαι σε λοιπά θέματα..!

Δημοσ.

Υπάρχουν λύσεις στο Gaming.

Με λίγα λόγια ή λιώνεις ΈΝΑ Competitive Game και μόνο (επειδή θα σου ταιριάζει και θα το γουστάρεις), όπως επέλεξαν το LoL πολλοί.. Ή Offline Gaming (Adventures, Action, TPS κτλπ) που δε σε κυνηγάει κανείς.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα Games που "λιώνεις" είναι το ότι υποσυνείδητα το κάνεις για να κυνηγήσεις άλλους (Levels, Gears, drops κτλπ).

Ένα LoL θα πρότεινα και εγώ, με παρέα αν είναι δυνατόν. (Το οποίο σε προειδοποιώ καμιά φορά μπορεί να σε κάνει σκασιαρχείο από τις υποχρεώσεις σου, αλλά μόνο αν σε μπριζώνουν άλλοι για να μπεις :P)

Δημοσ.

Πρέπει απαραίτητα να κινείσαι σε ανταγωνιστικό επίπεδο και με αντίστοιχο σκεπτικό;Με 5 ώρες εβδομαδιαίως ζορίζει λίγο το πράγμα.Το ενδεχόμενο να παίζεις κυρίως για εσένα δεν υπάρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...