Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω στην αγορά νέας συσκευής άλλα το ερώτημα είναι τι συσκευή να πάρω και που να καταλήξω :shifty:

Τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 250 ευρό και η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πάρα πολλές επιλογές.

Είμαι ανάμεσα σε: LG Optimus Black, Optimus 2x , Samsung Galaxy S, Neo V.

Από τα παραπάνω ποιο είναι καλύτερο και γιατί?

Η LG είναι αξιόπιστη?

Από τεχνικά χαρακτιριστηκά πια είναι τα αρνητικά και τα θετικά κατά τη γνώμη σας?

thnx :)

Δημοσ.

μεταξυ αυτων που εγραψες για μενα η σειρα ειναι

LG Optimus 2x >> Galaxy S i9000 >> Neo V >> Black

αν δεν θες να ξεπερασεις τα 200 το neo v ειναι πολυ καλη λυση

το galaxy s πλεον δεν βρισκεται στην τελεια τιμη που ειχε λιγο καιρο πριν οποτε

εγω προτεινω να δωσεις λιγα ακομα και να πας στο 2x

ο γαλαξιας εχει την s-amoled

το οπτιμους 2χ εχει το οτι ειναι 2πυρηνο και πολυ καλα specs

το neo v ειναι very good value 4 money

το optimus black αστο.. αν και ομορφο, ειναι αργο για την κατηγορια του

Δημοσ.

μεταξυ αυτων που εγραψες για μενα η σειρα ειναι

LG Optimus 2x >> Galaxy S i9000 >> Neo V >> Black

αν δεν θες να ξεπερασεις τα 200 το neo v ειναι πολυ καλη λυση

το galaxy s πλεον δεν βρισκεται στην τελεια τιμη που ειχε λιγο καιρο πριν οποτε

εγω προτεινω να δωσεις λιγα ακομα και να πας στο 2x

ο γαλαξιας εχει την s-amoled

το οπτιμους 2χ εχει το οτι ειναι 2πυρηνο και πολυ καλα specs

το neo v ειναι very good value 4 money

το optimus black αστο.. αν και ομορφο, ειναι αργο για την κατηγορια του

Ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Απ΄ότι κατάλαβα υποστηρίζεις 2χ! Γιατί όμως σνομπάρουν τόσο πολύ την LG?

Για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ακούω αρνητικά σχόλια και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Επίσης κάποιος μου είχε πει πως το Optimus Black έχει καλύτερη οθόνη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Απ΄ότι κατάλαβα υποστηρίζεις 2χ! Γιατί όμως σνομπάρουν τόσο πολύ την LG?

Για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ακούω αρνητικά σχόλια και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Επίσης κάποιος μου είχε πει πως το Optimus Black έχει καλύτερη οθόνη.

καλη οθονη εχει ναι, το ειχε η κοπελα μου

απλα η μπαταρια δεν κραταει σχεδον καθολου συγκριτικα με galaxy s του οποιου η οθονη ειναι ανωτερη απο την NOVA display του Black (κατ'εμε) ενα κακο που χει η LG ειναι με της αναβαθμισεις.. αν δεν σκοπευεις να ασχοληθεις με root και costume roms,παρε το neo v που θα παρει official ICS 100% και θα κανεις και οικονομια.. αν εισαι απλος χρηστης θα σε βολεψει σιγουρα

Δημοσ.

Για το Νeo V παίζει τίποτα με την οθόνη? Εκτός το ότι λένε πως είναι στενή... λένε επίσης και πως έχει θέμα με τη φωτηνότητα!

Ίσως το Neo V να είναι μια καλή λύση στην αγορά άλλα δεν ξέρω ρε γαμώτο! :wacko: έχω φάει σκάλωμα, να μη δεν μου αρέσει και το αφήσω φοβάμαι.

Δημοσ.

Για το Νeo V παίζει τίποτα με την οθόνη? Εκτός το ότι λένε πως είναι στενή... λένε επίσης και πως έχει θέμα με τη φωτηνότητα!

Ίσως το Neo V να είναι μια καλή λύση στην αγορά άλλα δεν ξέρω ρε γαμώτο! :wacko: έχω φάει σκάλωμα, να μη δεν μου αρέσει και το αφήσω φοβάμαι.

τα χουμε πει και τα χουμε χιλιο πει, για το Neo V, την οθονη του, τ φωτεινοτητα του, κτλ κτλ κτλ τα καλα και τα κακα του, αν εχει δα και τοσο κακα. Οταν κανετε μια ρημαδα ερευνα αγορας, κοιταξτε λιγακι στο σαιτ αν υπαρχουν και αναλογα θεματα , για δικη σας ενημερωση. Προς Θεου, δε σου επιτιθεμαι, αλλα καθημερινα ανοιγουν τουλαχιστον 3 νεα θεματα που λεμε τα ιδια για το Neo V, δηλαδη καπου στα 15 την εβδομαδα, οποτε κατανταει λιγο τραγικο. Εχει αναζητηση το σαιτ, διαβαστε κανενα θεμα και για οτι παραπανω τα συζηταμε.

Τωρα, οσο για τα κινητα που αναφερεις, κατ εμε πρωτο παει το 2x αρκει να το βρεις στα 250 ευρω. Αν το βρεις, καλως. Αν ομως οχι, που λογικα δε θα το βρεις, το επομενο κατ εμε ειναι το Neo V στα 200, σκετο λουκουμακι. Η οθονη του ειναι μια χαρουλα, αυτο που ειπες περι στενης οθονης ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, κατ εμε δεν ισχυει, αλλα μπορεις να πας σε ενα καταστημα βονταφον - πλαισιο κτλ και να το δεις το κινητακι, δε θα παρεις γουρουνι στο σακι, πανω απ ολα τσεκαρουμε αν μας αρεσει και αν μας βολευει.

Τελος, οσο για τη φωτεινοτητα, επισης παλι το χουμε χιλιο πει, αν καθησεις και το ξεχειλωσεις ψαχνοντας να βρεις στραβαδια στο Neo V, ναι, θα πεις οτι θα μπορουσε να εχει καλυτερη φωτεινοτητα, και καλυτερες γωνιες αντιθεσης, αλλα σε καμια περιπτωση τοσο σε μενα ουτε και σε αλλα 2 δικα μου ατομα που επισης το πηραν δε νιωσαμε ποτε καποιο προβλημα. Απλα, περισσοτερο βλεπω οτι η φωτεινοτητα περισσοτερο λεγεται για να τη λεμε. Τελος παντων.

Θα παρει και την επισημη IcS, μπομπα κινητο στα ελαχιστα λεφτα του, κατ εμε και κομψο, τσεκαρισμενο απο μενα σε πτωσεις οτι αντεχει (ηδη εχει πεσει αρκετες φορες και κανενα απολυτως σημαδακι δεν απεκτησε) , αυτα τα ολιγα νομιζω , για οτι παραπανω ρωτας. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είπα να απαντήσω εδώ μιας και με ενδιαφέρει και εμένα να αποκτήσω ενα απο αυτά τα κινητά. Είμαι ανάμεσα στο lg 2x και το neo v. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ στο κινητό είναι να έχει άνετο και γρήγορο internet browsing. Το έχω βρεί στα 270 ευρώ το 2x και δεν ξέρω αν τα αξίζει τα παραπάνω.

EDIT: Είδα και το Samsung Galaxy S i9001 και αυτό πάλι στα 270 οπότε γίνεται τριπλή η σύγκριση :P

Επεξ/σία από dre@mc@tcher
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είπα να απαντήσω εδώ μιας και με ενδιαφέρει και εμένα να αποκτήσω ενα απο αυτά τα κινητά. Είμαι ανάμεσα στο lg 2x και το neo v. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ στο κινητό είναι να έχει άνετο και γρήγορο internet browsing. Το έχω βρεί στα 270 ευρώ το 2x και δεν ξέρω αν τα αξίζει τα παραπάνω.

EDIT: Είδα και το Samsung Galaxy S i9001 και αυτό πάλι στα 270 οπότε γίνεται τριπλή η σύγκριση :P

x

χωρις συζητηση για μενα να αφαιρεσεις το galaxy s, στα 270 δε το θεωρω καθολου ελκυστικη επιλογη, ειδικα αν σκεφτεις ποσο πουλιοταν κατα καιρους. Οποτε κατ εμε θες να δωσεις 200? παρε το Νεο. θες να δωσεις 270? παρε το 2χ. δεν ειναι και λιγα τα 70 ευρω, ειναι 33% της τιμης του Νεο. Δικη σου η επιλογη! Δες και ποιο σ αρεσει περισσοτερο απο κοντα.

Δημοσ.

x

χωρις συζητηση για μενα να αφαιρεσεις το galaxy s, στα 270 δε το θεωρω καθολου ελκυστικη επιλογη, ειδικα αν σκεφτεις ποσο πουλιοταν κατα καιρους. Οποτε κατ εμε θες να δωσεις 200? παρε το Νεο. θες να δωσεις 270? παρε το 2χ. δεν ειναι και λιγα τα 70 ευρω, ειναι 33% της τιμης του Νεο. Δικη σου η επιλογη! Δες και ποιο σ αρεσει περισσοτερο απο κοντα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια! Τελικά προτίμησα το 2χ γιατί είμαι και λίγο gadgetάκιας :P Πάω να το σταυρώσω μην πάθει τίποτα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια! Τελικά προτίμησα το 2χ γιατί είμαι και λίγο gadgetάκιας :P Πάω να το σταυρώσω μην πάθει τίποτα!

Αφου πηρες το 2x θα σου προτεινω να το customareis κιολας στην δευτερη εβδομαδα που θα εχει τελειωσει το doa. Το κινητο γινετε πυραυλος

Δημοσ.

Αφου πηρες το 2x θα σου προτεινω να το customareis κιολας στην δευτερη εβδομαδα που θα εχει τελειωσει το doa. Το κινητο γινετε πυραυλος

Παίζει κάνα link να το ψάξω ή υπάρχει κάνα θέμα εδώ στο forum? Thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...