venumis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μετράει να το πάρεις αν παίζεις με sata2 ? Θα πιάσεις τις maximum ταχύτητες του Sata 2, κάτι που δεν εχουμε δει με συσκευές Sata 2 δλδ. 300mb read/write Εκτος αυτού θα σου μείνει για κάποια μελλοντική αναβάθμιση που θα εχεις Sata 3. Υπάρχουν και Controllers απο Pci-ex σε Sata 3. Ενας SSD αυτη την στιγμή σε κάποιον που διαθέτει σχετικά σύγχρονο μηχάνημα είναι η πιο ουσιαστική αναβάθμιση (πολυτελείας) είναι το hardware που θα κάνει την διαφορά. Προσοχή με τους ocz sata 3, θέλει λίγο ψάξιμο με το firmware που θα περαστεί. Εχουν παρατηρηθεί πολλά BSOD αλλά είναι κάτι που διορθώνεται.
pOLoS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Aυριο θα γινει η παραγγελια. Thanks για την ενημερωση,Polos κάνε την όσο προλαβαίνεις γιατί δε βλέπω να κρατάει για πολύ αυτή η τιμή
kgian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλή τιμή αλλά περιμένω να βγει κανάς 240 σε προσφορά για να ξεμπερδεύω μια και καλή...
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 φοβερή η τιμή του αμαζον αλλα φοβάμαι να παραγγειλω μικρα πακετα απο κει μιας και 1 φορα η παραγγελια ειχε χαθει την αντικατέστησαν βεβαια αλλα εκανε να μου ερθει συνολικα κοντα στον μηνα..Φταει και το κολοταχυδρομείο των Βριλλησιων ειναι για τα πανηγυρια.. Το ε-μακ το εχει στα 140 με δωρεαν μεταφορικά.θα προτιμήσω το δευτερο εαν εχουν διαθεσιμότητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Θα πιάσεις τις maximum ταχύτητες του Sata 2, κάτι που δεν εχουμε δει με συσκευές Sata 2 δλδ. 300mb read/write Εκτος αυτού θα σου μείνει για κάποια μελλοντική αναβάθμιση που θα εχεις Sata 3. Υπάρχουν και Controllers απο Pci-ex σε Sata 3. Ενας SSD αυτη την στιγμή σε κάποιον που διαθέτει σχετικά σύγχρονο μηχάνημα είναι η πιο ουσιαστική αναβάθμιση (πολυτελείας) είναι το hardware που θα κάνει την διαφορά. Προσοχή με τους ocz sata 3, θέλει λίγο ψάξιμο με το firmware που θα περαστεί. Εχουν παρατηρηθεί πολλά BSOD αλλά είναι κάτι που διορθώνεται. δεν πρόκειται να πιάσει τις μέγιστες του sata2 αλλά λίγο πιο κάτω δεν αξίζει pci-e sata3 controller γιατί ένας της προκοπής θα είναι πιο ακριβός από τον δίσκο... δεν HTAN μόνο οι ocz sata3 αλλά όλοι οι sandforce based sata 3 ssds που ήθελαν firmware update, πλέον όλοι το έχουν ήδη περασμένο εκτός αν είναι κάνα ξεχασμένο παλιό κομμάτι...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 νομίζω ότι το αν στείλουν κάποιο δέμα ή όχι με courier έχει να κάνει και με την αξία του προϊόντος , όποτε δέμα αξίας 100+ λιρών λογικά θα το στείλουν με courier Δυστυχως για ολους μας νομιζεις λαθος, και εγω ετσι νομιζα πριν μαθω τι συμβαινει (πριν εναμιση σχεδον χρονο). Φαντασου οτι στέλνουν με απλό ταχυδρομειο φακο φωτογραφικης 750 € (μισο κιλο ηταν). και μικρότερης αξίας στέλνουν ενίοτε με courier,σε πολύ πρόσφατη παραγγελία μου. Ειπαμε δεν παιζει ρολο η αξια.
guardianx71 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά αξίζει να πάει κανείς απο raid-0 με 2 x vertex turbo 60GB (1 γενιά δηλαδή) σε αυτόν? Η μητρική μου έχει sata3 και συμφωνα με τα νούμερα είναι αρκετά πιο γρήγορος και θα έχω και trim ktl μιας και δεν θα είναι raid , αλλά θα κάνει ουσιαστική διαφορά σε κάτι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 τον άλλο μήνα πιστεύω ότι θα έχει βγει το νέο RST της Intel που θα επιτρέπει Trim σε Raid, δεν ξέρω αν αξίζει να πας σε agility, tbh θα περίμενα τη νέα γενιά όποτε αυτή βγει...
guardianx71 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Είναι σίγουρο αυτό για τον επόμενο μήνα? Γιατί θυμάμαι από τα τέλη του 2010 είχα διαβάσει για την beta έκδοση του 10 που το υποστηρίζει , αλλά μετά από αυτό τίποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 τέλη 2011 είχε βγει η είδηση αν δεν κάνω λάθος... τώρα για τον επόμενο μήνα δεν είναι σίγουρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 τέλη 2011 είχε βγει η είδηση αν δεν κάνω λάθος... τώρα για τον επόμενο μήνα δεν είναι σίγουρο, για αυτό άλλωστε γράφω "πιστεύω"...
shinigami Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω και εγω κατι, ειμαι στο payment τελευταια διαδικασια και επελεξα πιο πριν FREE saving delivery, ε στο payment total μου βγαζει τελικο ποσο 107,61 λιρες= 133,51 ΕΥΡΑ ενω στο xe.com η μετατροπη ειναι 127,61 Ευρω!!! τι παιζει? δλδ να γινει ολη αυτη η διαδικασια για 7 ευρω παραπανω απο ελλινικο μαγαζι,ξερω εγω
sigamhsoupw Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Θα πατήσεις "switch currency" και θα επιλέξεις GBP. H τιμή που λες είναι σωστή (107,61 GBP) και η διαφορά της οφείλεται στη διαφορά του ΦΠΑ των δύο χωρών. Πάντως, κατά αυτό το τρόπο (δλδ παραγγελία σε GBP) την ισοτιμία & τις προμήθειες θα τα ορίσει η τράπεζά σου οπότε θα πληρώσεις περίπου 128-129 ευρώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω και εγω κατι, ειμαι στο payment τελευταια διαδικασια και επελεξα πιο πριν FREE saving delivery, ε στο payment total μου βγαζει τελικο ποσο 107,61 λιρες= 133,51 ΕΥΡΑ ενω στο xe.com η μετατροπη ειναι 127,61 Ευρω!!! τι παιζει? δλδ να γινει ολη αυτη η διαδικασια για 7 ευρω παραπανω απο ελλινικο μαγαζι,ξερω εγω Free Super Saving Delivery θες να πεις... όπως ειπώθηκε διαλέγεις να πληρώσεις σε λίρες, αλλά και πάλι την ισοτιμία του xe.com δεν πρόκειται να την πετύχεις διότι υπάρχει πάντα κάποια προμήθεια... δεν είναι μόνο τα 7 euro αλλά και το καλύτερο RMA, σου πληρώνουν (μετά) ακόμα και τα μεταφορικά για να τους το στείλεις πίσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα