pOLoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 OCZ AGT3-25SAT3-120G Agility 3 120GB SATA III 2.5 inch SSD 128€ με δωρεάν μεταφορικά
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλη τιμουλα Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0
sphinxgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Έρχεται Ελλάδα? και εδώ στα 140 υπάρχει απο 126 που έχει και καλά με την προσφορά
nek4d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 η τιμη ειναι super, +1 pOLoS σαν μοντελο ειναι καλο? αξιζει? θα διαβασω κ reviews αλλα αν ξερετε πειτε γρηγορα, γιατι με τρωει το χερι μου
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Έρχεται Ελλάδα? και εδώ στα 140 υπάρχει απο 126 που έχει και καλά με την προσφορά Εδω ξεκιναει φιλε απο 138,99 χωρις μεταφορικα (+4 ελαχιστο) και αναμονη 7-13 μερες . Απο το αμαζον θα ερθει σε 2-3 μερες. Τωρα αν αξιζει εξαρταται τι προτεραιοτητες εχει καποιος. Δεν ανηκει στην γρηγορη σειρα αλλα ειναι μια καλη λυση πολυ πιο γρηγορη σε σχεση με μηχανικο. Σε PC 3ετιας τετοιον θα εβαζα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απο το αμαζον θα ερθει σε 2-3 μερες. Θα ερθει σε 7-15 μερες. Συνηθως θελουν οι ιδιοι 1-2 μερες απο την παραγγελια μεχρι να γινει το dispatch και μετα (με τη βοηθεια ή οχι και των ΕΛΤΑ) θες αλλες 5 (σπανιο) ως και 12-14 μερες μεχρι να ερθει ειδοποιηση ή προιον σπιτι σου.
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Θα ερθει σε 7-15 μερες. Συνηθως θελουν οι ιδιοι 1-2 μερες απο την παραγγελια μεχρι να γινει το dispatch και μετα (με τη βοηθεια ή οχι και των ΕΛΤΑ) θες αλλες 5 (σπανιο) ως και 12-14 μερες μεχρι να ερθει ειδοποιηση ή προιον σπιτι σου. Προοσφατα εκανα 2 αγορες αξιας ανω των £90 η καθεμια. Αν και επελεξα free delivery οι παραγγελιες παραδοθηκαν σε 3 μερες!!! Τα προιοντα εγιναν dispatch την μια μερα και μετα απο 2 μερες ειχα τηλεφωνημα απο DHL!!! Δεν ξερω βεββαια αν αυτο εγινε ειτε για λογω αξιας αγορας ειτε λογω ογκου (ηχεια). Νομιζω και στις καφετιερες που πηραν αρκετοι απο εδω παρελαβαν σχετικα γρηγορα.
marios32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μετράει να το πάρεις αν παίζεις με sata2 ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Προοσφατα εκανα 2 αγορες αξιας ανω των £90 η καθεμια. Αν και επελεξα free delivery οι παραγγελιες παραδοθηκαν σε 3 μερες!!! Τα προιοντα εγιναν dispatch την μια μερα και μετα απο 2 μερες ειχα τηλεφωνημα απο DHL!!! Δεν ξερω βεββαια αν αυτο εγινε ειτε για λογω αξιας αγορας ειτε λογω ογκου (ηχεια). Νομιζω και στις καφετιερες που πηραν αρκετοι απο εδω παρελαβαν σχετικα γρηγορα. Εχω ξαναπει (αχ ρε φιλε Βασιλη με κουραζεις ) : Δεματα με μεγαλο ογκο-βαρος εχουν δυο πιθανες εξελιξεις: Η μια με ups αν ειναι Αγγλια η αποθηκη, η αλλη με DHL+τρακιν αν ειναι Γερμανια. Αυτα μονο ερχονται γρηγορα (το ups θελει μια μερα μετα το dispatch Αστικα κεντρα, 2 επαρχια - το DHL με τρακιν θελει απο 4 μερες μεχρι 14 - πως σου ηρθε εσενα σε 2 μερες DHL δεν μπορω να καταλαβω, εχω παραλαβει καπου 15-16 πραγματα ογκωδη με dhl + τρακιν, ποτε σε λιγοτερο απο 4 εργασιμες αφου ερχονται οδικως με νταλικες απο Γερμανια. Μηπως εισαι Θεσσαλονικη και εκανε πχ 3 μερες; Ειμαι Αθηνα. ). Οι καφετιερες ερχονται με ups, οπως και PS3 Wii κλπ ογκωδη που ειναι σε αποθηκες στην Αγγλια Ο ssd λοιπον (μικρος και ελαφρυς) δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να ερθει με κουριερ (προσθηκη-διορθωση, υπαρχει μια στο εκατομμυριο, η περιπτωση να κανει λαθος ο υπαλληλος που θα αναλαβει, μου εχει τυχει μια φορα), θελει τις μερες που λεω στο προηγουμενο μηνυμα, μην λετε 2-3 μερες και μετα περιμενουν οι φιλοι σαν τους... μ@..ες.
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 σκατααααααααααααααααααααααααααααααααα.τον παρηγγειλα προχτες και πληρωσα 143
nek4d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 @ marios32: φυσικα κ παιζει. @ Ntinaras: άουτςςς
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ξαναπει (αχ ρε φιλε Βασιλη με κουραζεις ) : Δεματα με μεγαλο ογκο-βαρος εχουν δυο πιθανες εξελιξεις: Η μια με ups αν ειναι Αγγλια η αποθηκη, η αλλη με DHL+τρακιν αν ειναι Γερμανια. Αυτα μονο ερχονται γρηγορα (το ups θελει μια μερα μετα το dispatch Αστικα κεντρα, 2 επαρχια - το DHL με τρακιν θελει απο 4 μερες μεχρι 14 - πως σου ηρθε εσενα σε 2 μερες DHL δεν μπορω να καταλαβω, εχω παραλαβει καπου 15-16 πραγματα ογκωδη με dhl + τρακιν, ποτε σε λιγοτερο απο 4 εργασιμες αφου ερχονται οδικως με νταλικες απο Γερμανια. Μηπως εισαι Θεσσαλονικη και εκανε πχ 3 μερες; Ειμαι Αθηνα. ). Οι καφετιερες ερχονται με ups, οπως και PS3 Wii κλπ ογκωδη που ειναι σε αποθηκες στην Αγγλια Ο ssd λοιπον (μικρος και ελαφρυς) δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να ερθει με κουριερ (προσθηκη-διορθωση, υπαρχει μια στο εκατομμυριο, η περιπτωση να κανει λαθος ο υπαλληλος που θα αναλαβει, μου εχει τυχει μια φορα), θελει τις μερες που λεω στο προηγουμενο μηνυμα, μην λετε 2-3 μερες και μετα περιμενουν οι φιλοι σαν τους... μ@..ες. Συγγνωμη δεν θυμομουν τι ειχες γραψει . Λοιπον με UPS εγινε η αποστολη. Παρασκευη εγινε το dispatch, Δευτερα πρωι με πηραν τηλ. και δεν ηξερα τι μου ερχεται. Οταν ειδα οτι ηταν τα ηχεια απο το amazon δεν το πιστευα.
pOLoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 νομίζω ότι το αν στείλουν κάποιο δέμα ή όχι με courier έχει να κάνει και με την αξία του προϊόντος , όποτε δέμα αξίας 100+ λιρών λογικά θα το στείλουν με courier
opera Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 νομίζω ότι το αν στείλουν κάποιο δέμα ή όχι με courier έχει να κάνει και με την αξία του προϊόντος , όποτε δέμα αξίας 100+ λιρών λογικά θα το στείλουν με και μικρότερης αξίας στέλνουν ενίοτε με courier,σε πολύ πρόσφατη παραγγελία μου.
shinigami Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Aυριο θα γινει η παραγγελια. Thanks για την ενημερωση,Polos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα