kistos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Facebook. Ότι status και να βάλω δεν το ανεβάζει. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανεβάσω κάποιο link από youtube μέσω shareit. Επίσης έχω πρόβλημα και με το chat. Κάτω δεξιά με εμφανίζει μονίμως ένα θαυμαστικό. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει;
PARASwrite Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 μπαίνεις από δίκτυο δικό σου ή ξένο? κανε μια επανεκκίνηση το router σου και ξαναπροσπάθησε
kistos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Από δικό μου μπαίνω. Απλά προσπάθησα και από άλλο υπολογιστή και πάλι δε μου τα ανέβαζε!
PARASwrite Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 κοίτα ορισμένες φορές αργεί στο 5λεπτο να ανεβάσει κάποιο comment ή κάποιο like αλλά να μην το ανεβάζει καθόλου πρώτη φορά το ακούω
kistos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Και εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα