Προς το περιεχόμενο

UPNP / DLNA Control Point - Client

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι πάει στραβά... δεν γίνεται να υπάρχουν εφαρμογές για android, iphone, της παναγιάς τα μάτια συσκευές, και να μην υπάρχει για windows... η εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος ή πρώτη φορά το βλέπω αυτό να συμβαίνει... τα φώτα σας... !!!!

για να εξηγήσω για όσους ενδιαφέρονται τι ειναι αυτό, θέλω να τρέχω έναν ps3 media server (η οποιονδήποτε media server) στον server του σπιτιού ο οποίος να μπορεί να στέλνει streaming στο ps3 στο σαλόνι, στο κινητο μου, αλλα και στο pc της αδερφής μου. αυτήν την στιγμή το ps3 και το κινητό (android) βρίσκουν και παίζουν άνετα τα αρχεία (το κινητό ζορίζεται λίγο δεν ξέρω γιατι), αλλα στο pc δεν έχω καταφέρει ακόμα.

εννοείται οτι ψάχνω free πρόγραμμα, καθώς νομίζω οτι commercial υπάρχουν διάφορα (π.χ PowerDVD). υπάρχει SDK στο sf.net αλλα όχι έτοιμο πρόγραμμα απο όσο έχω καταφέρει να ψάξω... η κάτι κάνω λάθος.

more info: http://www.multirama.gr/library/technology/dlna

edit: χμμμμμ εντάξει άκυρο τελικά υπάρχει το XMBC ... νόμιζα οτι ήταν για άλλη χρήση.

....

edit4 και τελευταίο: τελικά το XBMC δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Και εγώ θα σου έλεγα το xmbc αλλά το βρήκες μόνος σου τελικά. :-D

ναι, παιδεύτηκα όμως πρώτα μέχρι να το βρώ γιατι έψαχνα control point και όχι renderer(ουσιαστικά το XBMC την δουλειά που θέλω σαν control point την κάνει, έλα μου όμως που το wikipedia δεν το αναφέρει εκεί). γενικά πάντως και το XBMC φαίνεται να κολλάει σε μερικά σημεία όσον αφορά το streaming. να φανταστείς στο beta που υποτίθεται σύμφωνα με το changelog οτι διορθώσαν κάτι στο streaming, crasharei.

το windows media player δουλεύει μόνο με streaming απο windows, και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί είναι με πληρωμή. +1000 λοιπόν στο XBMC γιατι ειναι το μόνο free.

edit: τελικά ξανακοίταξα και το έχει στο wikipedia... τι να πώ μάλλον έπρεπε να παιδευτώ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...