Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το εξής θέμα με τις τελευταίες εκδόσεις του Firefox. Πιο συγκεκριμένα, η ταχύτητα του scrolling down σε αρκετές σελίδες είναι αρκετά choppy - έχω παίξει με όλες τις επιλογές scrolling στα options αλλά δεν βλέπω καμία αλλαγή. Η μόνη έκδοση με την οποία σκρολλάρω ομαλά είναι η 6.0.2 - από την 7 και πάνω υπάρχει το πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα: Uninstall το flash - Πλήρες καθάρισμα του FF από το pc και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα.

Η κάρτα γραφικών μου είναι η ΑΤΙ 6850 με τελευταίους drivers (12.2 preview - έχω δοκιμάσει και με άλλους χωρίς αποτέλεσμα) και έχω Win7 64-bit.

Καμία ιδέα πριν πάω οριστικά σε chrome (ας όψεται το NoScript που δεν υπάρχει ακόμα σε chrome, θα είχα πάει εκεί πολύ νωρίτερα);

Δημοσ.

καταρχας βαλε την τελευταια εκδοση του FF που ειναι η 10.0.2.

μετα τρεξε ενα καθαρο profile να δεις αν το προβλημα εχει φυγει.

αν οχι,κανε disable το hardware acceleration του firefox κα enable το smooth scrolling.

αν δεν δεις διαφορα,δοκιμασε και την Nightly εκδοση 13 που προτεινει ο xouskarle.

Καμία ιδέα πριν πάω οριστικά σε chrome (ας όψεται το NoScript που δεν υπάρχει ακόμα σε chrome, θα είχα πάει εκεί πολύ νωρίτερα)

NA ΠΑΣ :mad:

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, όπως γράφω και στο starter τα έχω κάνει όλα αυτά με τις επιλογές του scrolling από τα options αλλά δεν έχω δει διαφορά.

Μην φανταστείτε κανένα τρελό chopped scrolling απλά είναι κάπως αισθητά "βαρύ" - έχω δοκιμάσει φυσικά και την 10.0.2

To profile είναι σε ξεχωριστό φάκελο; - το έχω σβήσει ήδη αλλά θα δοκιμάσω μπας και υπάρχει και σε άλλη τοποθεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...