black_coffee Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Φίλοι του forum χαίρετε! Θα ήθελα τα φώτα σας σε δύο θεματάκια γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ!!!! 1ον. Σε λαπτοπ TOSHIBA με win 7 ξαφνικα στην εισοδο των win (εκεί που δείχνει τους χρήστες) παγώνουν τα πάντα και δεν ανταποκρίνεται ούτε ποντίκι, ούτε πληκτρολόγιο ούτε τίποτα. Ενω χτες δούλευε μία χαρά και το μόνο που άλλαξε απο χτες μέχρι σήμερα ήταν που εγκατέστησα το microsoft essentials. 2ον. Σε λαπτοπ acer aspire 6930g μετα απο format και εγκατάσταση των xp sp3, προσπαθώ να βρω τους drivers για την καρτα γραφικών και την κάρτα ήχου και δε μπορώ με τίποτα. Όλο το απόγευμα έψαχνα και το μόνο που κατάφερα να εγκαταστήσω ήταν η κάρτα δικτύου(!). Αν γνωρίζετε κάτι σας παρακαλώ δώστε μου μία ελπίδα!!! Ευχαριστώ!!
filip123go Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Για το πρώτο: Σε ασφαλή λειτουργία μπορείς να μπεις..? Και τα windows είναι αυθεντικά η απ τον θείο...? Για το δεύτερο:Εφόσον δεν υπάρχουν driver στο επίσημο site της acer, μάλλον δεν υπάρχουν καθόλου για xp...
TheELF Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Για την ήχου στην σελίδα βλέπεις ότι είναι realtek οπότε από την σελίδα τους κατέβασε τον τελευταίο (High Definition Audio Codecs) για xp,κατά 99% θα δουλέψει. Για την γραφικών έχει intel/ati/nvidia οπότε πρέπει να μάθεις τι έχει για να περάσεις τον σωστό από την σελίδα.
black_coffee Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 TheELF πραγματικά με βοήθησες πολύ!! Όντως δούλεψε ο driver κι έτσι πλέον έχω ένα πρόβλημα λιγότερο!! Απομένει η κάρτα γραφικών η οποία με παιδεύει ακόμη αλλά αναπτερώθηκε το ηθικό μου!! Σε ό,τι αφορά στο 1ο θέμα, δεν παρουσιάστηκε καθόλου απο χτες. Εκείνα τα windows πάντως μιας και με ρωτήσατε, είναι αυθεντικά!! Σας ευχαριστώ πάντως πολύ για την ανταπόκριση!!!
TheELF Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δες αν το speccy σου βγάλει πληροφορίες για την γραφικών σου(του)...
black_coffee Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Το εγκατέστησα και πράγματι μου έδειξε τα πάντα για τα πάντα αλλά στα graphics μου έβγαλε Standard Monitor (800x600@1Hz). Ωστόσο βρήκα πολλά exe για την εγκατάσταση του συγκεκριμένου μοντέλου Nvidia GeForce 9600m GT για xp 32bit αλλά όλα μου έβγαζαν είτε ότι δεν βρίσκουν το υλικό είτε οτι δεν υπάρχει συμβατότητα με το λειτουργικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα