tehAllantin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, η κοπέλα μου έχει για internet provider την Wind. Η ταχύτητα είναι μία χαρά (μένει στο κέντρο της θεσσαλονίκης) η ταχύτητα download είναι σταθερά στα 1 με 1.2~ mbps. Το θέμα μας είναι όμως ότι όταν προσπαθούμε να φορτώσουμε ένα βιντεάκι στο youtube αργεί πάαρα πολύ σε σχέση με τη δική μου σύνδεση (hol στη Λάρισα). Μήπως θα ξέρατε που μπορεί να οφείλεται αυτό; Και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να το διορθώσουμε; (Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών θα πάρω μόνο αν δω ότι δεν βγάζω άκρη από τις απαντήσεις σας εδώ!) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
geowizard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 να ανοιξει command line(cmd) και να γραψει: ipconfig /flushdns
greekparot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Έχει γενικό πρόβλημα η wind με το YouTube σε όλη την Ελλάδα εδω και κάτι μήνες. Δεν είναι πάντα έτσι όλες τις ώρες της ημέρας αλλα γενικότερα υπάρχει θέμα και δεν ξέρω ποτε θα το λύσει η εταιρεία. Η σύνδεση πάντως της κοπέλας σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα