Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ήθελα να γράψω στο άλλο θέμα γιατι ήταν για cable management στο pc μέσα, εγώ έχω θέμα (τεράστιο τελευταία) με τα καλώδια έξω απο τα pc μου.. θέλω να βρώ τρόπους να τα μαζέψω, όσον αφορά τα USB/HDMI/DVI/Τροφοδοσίας αλλα και τα Ethernet. Για τα πρώτα αν έχετε καμια πρωτοτυπη δοκιμασμένη ιδέα θα ήθελα να την ακούσω. π.χ κάποιο συστηματάκι όπως δουλέυει το μέτρο http://files.plus4u.gr/images/120/BIG/120081920.jpg

οπου θα μπορώ να δίνω παραπάνω όταν θέλω απόσταση, η κάποιο κουτι που θα μπορούσα να τα βάλω όλα μαζί μέσα και να μην χτυπάνε πολύ άσχημα στο μάτι.. η οτιδήποτε τέλος πάντων.

όσον αφορά τα ethernet επειδή έχω ήδη αρκετά 4 εξόδους απο το ρουτερ (1 στο δωμάτιο το μέσα), 2 στο δωμάτιο μου, ένα στο σαλόνι στο ps3, ένα στον πάνω όροφο και 1 ή 2 που θα περνάει απο το μπαλκόνι (κόμβος AWMN), μάλλον θα πάρω μεγαλύτερα ethernet και θα τα βάλω γύρω γύρω στους τοίχους, είτε με κανάλι είτε με καρφιά.. επίσης οποιαδήποτε καλή ιδέα ευπρόσδεκτη !!

Δημοσ.

καταρχην για τα ethernet,κριμα να χαλασεις τον τοιχο. παρε αυτα τα πλαστικα σε σχημα Π που ειναι,οκ και αυτα πιανονται με βιδες,αλλα σε πιο λιγα σημεια. επεισης και για τα καλωδια απο τα pc αν βολευει βαλε απο αυτο. παρολο που εχω και εγω ενα θεμα,ιδικα με τις πριζες (4-5 πολυμπριζα εχω απο 3 θεσεις το καθενα) εχω βαλει το επιπλο με τον υπολογιστη απο μπροστα,και πανω στο γραφειο που εχω κατι καλωδια (οθονες σκληρους ηχεια κτλ) εβαλα την οθονη απο το αλλο pc μπροστα και τωρα δεν φαινεται τιποτα. τωρα αν θες να τα μαζεψεις,και ας μην φαινονται,ψαξε για αυτο το πλασικο που ειπα πιο πανω. το εχω δει σε μερικες φωτο απο γραφεια,και απο κοντα,και μπορω να πω οτι το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.  

Δημοσ.

αν λές τα κανάλια αυτά μπορούν να κολληθούν στον τοίχο δεν ειναι ανάγκη να μπούν βίδες. το σκέφτομαι και αυτό.. το θέμα ειναι οτι δεν με ενοχλεί να φαίνονται, το θέμα ειναι οτι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι μέσα στο σπίτι και θα αρχίσουν να τρώνε σαβούρες (ήδη πήγαν να πέσουν δύο φορές σήμερα).

αυτό δεν λές? http://www.praktiker.gr/myPraktiker.Images/Products/1056/gallery/1398/1056_1_L.jpg

επίσης θα χρειαστώ και κάποιον τρόπο να περνάνε τα καλώδια μέσα στο κάθε δωμάτιο... σκέφτομαι να τρυπήσω ψηλά την πόρτα και να περάσω όλα τα καλώδια απο το ύψος της πόρτας

Δημοσ.

στο πατωμα θα τα βαλεις και εσυ? για τον τοιχο σου λεω...πως θα τρωνε σαβουρες ετσι?

οχι κατάλαβα γιατι μου το είπες απλά έγραψα οτι δεν με πειράζει το αν φαίνονται..

μάλλον έτσι θα το κάνω. κανάλια κάθετα στον τοίχο που θα πηγαίνουν πάνω απο τις πόρτες και θα κάνω τρύπες πάνω στην κάσα της πόρτας (αν γίνεται)... έτσι δεν θα ενοχλεί κανέναν. εκτώς και αν πεί κανεις άλλος καμια ιδέα που χει κάνει στον χώρο του

Δημοσ.

μετα εδω σε ενα καταστημα τα εχουν βαλει τα καλωδια σε μεγαλα λαστιχα (οπως ειναι αυτα που ποτιζουμε με μεγαλυτερη διαμετρο) αλλα δεν νομιζω αισθητικα να σου αρεσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...