REDODIN7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια θελω μια βοηθεια απο οποιον εχει προοχωρησει αρκετα στο παιχνιδι, θελω να περασω τη πιστα ARCHYLTE STEPPE εχω βρει τα artifact και πρεπει να ξεκλιειδωσω τη πυλη. Για να το κανω αυτο πρεπει να νικησω 3 μεγαλα cactuar το θεμα ειναι οτι εχω βρει ενα και αυτο κατα τυχη μπορειτε να μου πειτε που θα το βρω και με τη καιρο. Ευχαριστω εκ των προτερων
mchls Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Γραψε στον συ σωλην, final fantasy xiii-2 walkthrough ή final fantasy xiii-2 playthrough !
REDODIN7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Γραψε στον συ σωλην, final fantasy xiii-2 walkthrough ή final fantasy xiii-2 playthrough ! Τhanks mchls αλλα αυτο το εχω κανει ηδη αλλα τιποτα
mchls Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τhanks mchls αλλα αυτο το εχω κανει ηδη αλλα τιποτα Εδω οι απανταχου ''Αυπνοι'' σηκωνουν τα ποντικια ψηλα!
ultralisk Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τhanks mchls αλλα αυτο το εχω κανει ηδη αλλα τιποτα Next, go SW from [Nomad Camp] to [stonestump Wastelands] and look for a green Cactuar stone surrounded by cactii. Examine the green Cactuar stone to force a Gigantuar to spawn nearby, and then kill it. Two more to go. Next, jump the gap to W to enter [Clearwater Marshes]. Immediately next to the pond is a stone, and in its shadow is a concealed green Cactuar stone. Take its needles with R1 to reveal it, then examine it to force a Gigantuar to spawn nearby. Kill the Gigantuar and that's two down, one more to go. Now go directly W from this green Cactuar stone until you spot a concealed red Cactuar stone in the pond. Use R1 to reveal it, and then examine it for AF??? ARCHYLTE STEPPE FRAGMENT - Amber Crystal (06/12) + 300CP! και γενικά ένα πολύ καλό guide εδώ δσφφσαδγφσδγφδσγσδφγδσφγσδφγσδγσφδγδσφγ δφσγδσφγδσφγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγ
auron12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια θελω μια βοηθεια απο οποιον εχει προοχωρησει αρκετα στο παιχνιδι, θελω να περασω τη πιστα ARCHYLTE STEPPE εχω βρει τα artifact και πρεπει να ξεκλιειδωσω τη πυλη. Για να το κανω αυτο πρεπει να νικησω 3 μεγαλα cactuar το θεμα ειναι οτι εχω βρει ενα και αυτο κατα τυχη μπορειτε να μου πειτε που θα το βρω και με τη καιρο. Ευχαριστω εκ των προτερων Ξεκινα να τρεχεις οπου δεις κακτο ανεξαρτητου μεγεθους ορμα του!!Μονο να εχεις πολλα αποθεματα σε remedies γιατι αυτοι οι υπουλοι μπασταρδοι εχουν πολυ βρωμικες επιθεσεις..Και εγω εκει ειμαι τωρα και ο πρωτος που συναντησα παρα το leveling up που εχω κανει σχεδον με εκανε να δω τον Χριστο φανταρο...Και faqs να μην διαβασεις αν κανεις μια δυο γυρες θα τους βρεις.Τωρα δεν ξερω αν ολοι τους ειναι απο την αρχη γομαρια γιατι εγω σε αυτον που επεσα ηταν "μινι" στην αρχη και μετα φουσκωσε λες και πηρε ενα κουβα αναβολικα!!
REDODIN7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ γιατί βοήθεια , βρήκα τη λύση τελικά και τι βάζω για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα. http://www.youtube.com/watch?v=NdVj-3rqsVI Λέω να μην το κλείσουμε το θέμα και να ποστάρουμε ότι απορίες έχουμε για το παιχνίδι.
mchls Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εμμ, στο 'πα πως με ενα ''walkthrough'' θα βρεις την λυση Τελος καλο ολα καλα λοιπον!
REDODIN7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εμμ, στο 'πα πως με ενα ''walkthrough'' θα βρεις την λυση Τελος καλο ολα καλα λοιπον! Απλα ηθελε αρκετο ψαξιμο αλλα ευτηχως το ελυσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα