johnieXoX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 για να δούμε: α) οι χώροι σημαίνει μεγαλύτερο μέγεθος, που μπορεί να είναι και πλεονέκτημα αλλά και μειονέκτημα.. κοιτάζοντας το μέγεθός τους, δεν νομίζω ότι έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά... (214.5 x 496 x 528.8 mm για το 690 και 265mm x 507mm x 592mm για το corsair) β) airflow.. αν δεν έχεις να μου δείξεις κάποιο συγκριτικό ανάμεσα στα δύο, που στηρίζεις ότι έχει καλύτερο airflow από το 690; γ) η usb3 μπροστά είναι υπέρ για το corsair.. αλλά, δεν έχει ούτε e-sata, ούτε και hdd dock.. οι 4 usb2 είναι καθαρή υπερβολή.. εκτός αν ξέρεις κανέναν να βάζει 4 συσκευές usb μπροστά.. επιπλέον, υπάρχει μοντέλο με usb3 απλά ακόμα αγνοείται από την ελληνική αγορά.. δ) εδώ υπερτερεί το corsair ε) μεγαλύτερο backplate.. χμμμ... κάθε πότε άραγε αλλάζει κάποιος ψύχτρα; και άραγε έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις ψύχτρα στο 690 και βρήκες το backplate μικρό; στ) ναι, ανοίγει μέχρι και 30 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από το να ξεβιδώσεις δύο thumb screws.. ζ) καλά και το 690 δεν είναι ένα μάτσο παλιοσίδερα.. μια χαρά κατασκευή είναι.. τώρα αν θες να το πάρεις και να το κοπανάς, ναι, το corsair θα αντέξει παραπάνω η) και τα δύο έχουν δύο χρόνια εγγύηση, με την coolermaster να μην είναι η τελευταία εταιρεία.. άρα, τα πλεονεκτήματά σου δεν μένουν αναπάντητα, ή τουλάχιστον δεν αξίζουν τα παραπάνω 65 € μάλιστα, υστερεί καθαρά στο hdd dock και αν θες να υπερβάλλουμε και στο vga retention bracket, ειδικά όταν μου μιλάς για ποιότητα κατασκευής, μιας και η υποστήριξη εξοπλισμού γύρω στα 500 € δεν είναι και μικρό πράγμα.. τώρα αν σκεφτείς πως με 25-30 € παίρνεις και fan controller που ελέγχει και ξεχωριστά την ταχύτητα κάθε ανεμιστήρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλο κουτί, λύνεται και το θέμα του fan controller.. εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι να μην θεοποιούμε τα κουτιά.. σε μια κατηγορία τιμής 80-110 € μπορεί να βρει κανείς μια χαρά κουτάκι, που θα το έχει για χρόνια και που θα κρατάει το σύστημα του σταθερό..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παίδες και δεσποινίδα, να το βάλει στην πρίζα και να λιώνει στα games θέλει ο άνθρωπος! Τι esata και backplate και hdd dock λέτε?
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δε θα το συνεχίσω και δεν θα ξανα απαντήσω σε ερωτήματα τύπου έχεις δοκιμάσει αυτό; Το τι έχω δοκιμάσει σε θέμα hardware και pc άσε να το ξέρω εγώ. Και νομίζω δεν έχω δείξει και λίγα εδώ μέσα. Οσοι με διαβάζουν καιρό έχουν καταλάβει 1) Για τους χώρους, κάνω quote από το review που έδωσες, αφού θες χειροπιαστά και όχι τι έχω δει εγώ Not enough room for a HD5970 graphics card Μάντεψε, στο 600Τ χωράει, αλλά όπως είπες διαφορές δεν έχουν 2) Για τις 4 usb ναι ξέρω κάποια που χρησιμοποιεί παραπάνω. Αλλά αυτή αν δεν δώσει χειροπιαστά δεν πιάνεται, άρα δε το παίρνουμε σαν πλεονέκτημα στον εξοπλισμό του 600Τ, αλλά υπερβολή, μάλιστα. Για τις usb3 το 600Τ έχει το 690 έχει αλλά αγνοείται οκ 3) μεγαλύτερο backplate.. χμμμ... κάθε πότε άραγε αλλάζει κάποιος ψύχτρα; και άραγε έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις ψύχτρα στο 690 και βρήκες το backplate μικρό; Κάνω και πάλι quote από το site που εσύ έδωσες μια και εγώ όπως ξαναείπαμε δεν πιάνομαι Small CPU Back-plate access hole Αλλά πόσες φορές να το κάνει κανείς ε; Και μία να το κάνει και να πρέπει να το ξηλώσει για μένα προσωπικά αξίζει 4) και τα δύο έχουν δύο χρόνια εγγύηση, με την coolermaster να μην είναι η τελευταία εταιρεία.. Δεν είπα ότι είναι η τελευταία αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CORSAIR. Ψάξε το λίγο εδώ μέσα μόνο, μην βγεις παρα έξω και θα καταλάβεις τι εννοώ Αυτά μια και προμήθεια δεν παίρνω απο καμία εταιρεία ..... ακόμα
johnieXoX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 karmen, δεν είπε κανείς ότι δεν έχεις σχέση με pc, εναντίον η σύνθεση που έδωσες ήταν μάλλον και η καλύτερη. τώρα τι να σου, αν θεωρείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε ενστάσεις... όσο για τα ερωτήματα που λες, θεωρώ ότι αυτός που πρέπει να αποδείξει κάτι, είναι αυτός που προτείνει το ακριβότερο, μιας και το άλλο έχει το αυτονόητο προτέρημα της τιμής. από εκεί και πέρα, πάμε στις επισημάνσεις σου: α) άρα το μέτρο σύγκρισης είναι η μεγαλύτερη κάρτα της αγοράς λοιπόν.. βέβαια, το ότι κανείς δεν θα έβαζε μια τέτοια κάρτα σε ένα καινούργιο σύστημα δεν έχει μάλλον σημασία.. β) εγώ χρησιμοποιώ 10 usb, απλά όχι τις μπροστά.. μπροστά άντε 1-2 για κάνα στικάκι.. τώρα αν εσύ έχεις 4 στικάκια και τα τρέχεις όλα μαζί, ή συνδέει εκτυπωτές, ποντίκια και ότι άλλο στις μπροστινές θύρες, συγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι εκπροσωπείς τον μέσο όρο.. την έλλειψη usb3 την παραδέχτηκα, αλλά αυτό επειδή το αντίστοιχο case το φέρνει μόνο το pixmania γ) μικρό το backplate, αλλά παρόλα αυτά την έβαλε κανονικά.. και δεν δοκίμασε κάποια και να μην μπορούσε.. τώρα για τις αλλαγές ψύχτρας, μετά από τόσα χρόνια που έχω pc, και έχοντας μεράκι θα επιμείνω ότι ήταν ελάχιστες οι φορές.. και όποτε το έκανα ήταν καλή ευκαιρία για ξεσκόνισμα.. δ) χρειάστηκε κανείς εδώ μέσα εγγύηση για το κουτί του; αγόρασε κανείς κουτί και δεν δούλευε το κουμπί που έχει;.. δεν έχει και πολλά πράγματα που πρέπει να λειτουργήσουν.. δεν μας είπες όμως, το να χρειαστεί να ψάχνει για καλώδια και να ανοίγει το κουτί για να βάλει ένα δίσκο, δεν μετράει στα αρνητικά για σένα; η ύπαρξη του στηρίγματος για τις κάρτες γραφικών, ειδικά όταν στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 7970 κόστους 500 €;
Michaels_V2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 επανερχομαι γιατι απλα η corsair δεν εχει το καλυτερο κουτι αυτη την την στιγμη...αυτο ειναι το τεραστιο Haf x!!στην ιδια περιοχη τιμης..με 4 προεγκατεστημενους ανεμιστηρες 2χUsb3 front panel και 2,5 Drive Bays μπροστα απο τον 230mm front fan !!+εγγυση coolermaster που ειναι αψογη!α και χωρους?full tower παρολα αυτα δεν χρειαζεται να δωσει 170-180 ευρω απλα γιατι με αυτο κανει την δουλεια του πιο οικονομικα Link
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 α) η 7970 είναι 11 ίνστες και η 5970 11,5 ίντσες Το θέμα δεν είναι μόνο αν θα χωρέσει μία κάρτα μέσα σε ένα κουτί αλλά αν θα αερίζεται και σωστά. Αν μπει ίσα ίσα μέσα θα έχει θέμα θερμοκρασίών και από την στιγμή που το θέλει για games ΑΡΑ η κάρτα θα δουλεύει καλό είναι να έχει καλό αερισμό β) Δεν είναι αν εκπροσωπώ τον μέσο όρο αλλά τι + και - έχει το ένα έναντι του άλλου. Και πως να το κάνουμε το ένα έχει 4 το άλλο έχει 2 γ) Ετυχε σε εμένα με το συγκεκριμένο case και Backplate 1366 να μην μπορώ να κάνω κάτι πέρα απο το να το ξηλώσω. Δεν είμαι ο μέσος όρος όμως δ) Ναι χρειάστηκε να γίνει χρήση της εγγύησης πολλές φορές σε κουτιά. Οτι όμως θα χαλούσε ένας fan controller και αντι να γίνει αντικατάσταση του fan controller αλλά όλου του κουτιού και να σου πουν κράτα και το παλιό νομίζω δεν έχει ξαναγίνει απο εταιρεία Και να σου πω και για το τέλος 1) Δεν είπα ότι δεν είναι αρνητικό να ανοίξω κουτί να βάλω/βγάλω καλώδια για δίσκο. Ενας απο τους λόγους που πήρα το obsidian είναι ΚΑΙ αυτός, αλλά εγώ βάζω βγάζω δίσκους κάθε μέρα. Οπότε το αντιστρέφω, πόσες φορές να βάλει βγάλει δίσκο ένας μέσος χρήστης; 2) Η ύπαρξη στηρίγματος στην vga επίσης είναι θετικό αλλά δεν είδα και χωρίς στήριγμα να έχω θέμα με 6990. Εκτός αν 7970 έχει τόσο μεγάλη διαφορά απο μία 6990 Αυτά απο μένα πάω για Modding τωρα παρολα αυτα δεν χρειαζεται να δωσει 170-180 ευρω απλα γιατι με αυτο κανει την δουλεια του πιο οικονομικα Link Καλά και μου το θύμισες. Επειδή ακούστηκε ότι Θεοποιούμε κουτιά να θυμήσω ότι αυτή που είπε τα καλύτερα λόγια και έσπρωξε όσο κανείς άλλος εδώ μέσα το παραπάνω κουτί ήμουν εγώ. Και πολύ αμφιβάλω πόσοι το ήξεραν πριν αρχίσω να μιλάω και να το μοντάρω. Τέλος, καλό είναι, αλλά δεν χωράει 7970 *edit: Και btw απάντησα όπως απάντησα γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν μιλάω με review αλλά απο προσωπικές εμπειρίες. Και έχω εμπειρία και με τα 3 κουτιά.
Michaels_V2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Απλα το haf x εχει περισσοτερα χαρακτηριστικα απο το corsair..στην ιδια τιμη περιπου! το θυμομουν απο σενα που το ειχες ποσταρει καμποσες φορες!!αν δεν χωραει
Thanos1972 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 To 690 cmII καποτε πρεπει να εχει 80 euros εαν θυμαμαι καλα οταν πρωτοειχε ερθει.
Michaels_V2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχεις αδικο Link πανω δεξια ιστορικο τιμω..μπορει και 70 €
Thanos1972 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλα το θυμαμαι.και 70 οπως λες.γιατι οταν ηθελα να παρω κουτι ημουν αναμεσα σε αυτο και το utgard και μαντεψε τι....δεν με χαλασε καθολου που πηρα την συγκεκριμενη κουταρα που εχω (γιατι ειναι )
Michaels_V2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ηρεμοι ειμαστε τωρα εχθες εγινε ο τσερτσελες
nikosgiannou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ασχετο αλλα οπως ειπε και ο liakinen εχουμε πληροφοριες για τους καινουριους επεξεργαστες!εχω καταληξει στην συνθεση της καρμνεν αλλα η μονη δυσπιστια που ισως ειναι λαθος ειναι το τροφοδοτικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα