Thanos1972 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αν ειναι να παει σε μηχανικο εγω θα προτεινα αυτον Samsung 1TB SpinPoint F3 :wub: οπως θα ελεγε και ο "φιλος" Karmen Καποτε ειχε 50 euros.σημερα παιρνουμε 250 με 30 μεταχειρισμενο και λεμε και ευχαριστω.αααααχχχχχχ
STORM1978 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καποτε ειχε 50 euros.σημερα παιρνουμε 250 με 30 μεταχειρισμενο και λεμε και ευχαριστω.αααααχχχχχχ Τοσο τον ειχα παρει 49 ευρω και 67 τον 2ΤΒ! Που ειναι αυτες οι μερες... Γεμισαν σχεδον...
johnieXoX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή μου κάθεται άσχημα η ψύκτρα να κοστίζει τα μισά euro από τη CPU, εγώ θα προτείνω την ακόλουθη: Thermalright Archon Rev.A CPU Cooler και σε case, το παραπάνω από αξιοπρεπές: COOLERMASTER RC-692-KKN2 CM 690 II ADVANCED BLACK και ρίξε ότι περισσεύει αλλού.. πάρε 16gb RAM, πάρε μια κάρτα τηλεόρασης, μια κάρτα ήχου, κάνα σκληρό δίσκο παραπάνω.. οτιδήποτε..
val007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Xigmatek Gaia τιμη 20 ευρω και BitFenix Shinobi μαυρο τιμη 70 ευρω. μην ξοδευεις
johnieXoX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 βρε, αν του περισσεύουν ας ξοδέψει.. αλλά για ψύχτρα που θα δίνει 2-3 βαθμούς καλύτερη θερμοκρασία.. και κουτί που δεν θα προσφέρει τίποτα παραπάνω από κάποιο των 90-100 €.. γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει.. ας πάρει μια δεύτερη οθόνη, ηχεία, ας τα φάει σουβλάκια...
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω όσοι διαφωνείτε και λέτε για το κουτί και ότι δε προσφέρει κάτι παραπάνω, να μου το αιτιολογήσετε.
johnieXoX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ok, ας μιλήσουμε συγκεκριμένα... πρότεινες karmen αυτό: Corsair Graphite 600T στα 169 € ορίστε και ένα reviw: Corsair Special Edition White Graphite Series 600T Review εγώ πρότεινα αυτό: COOLERMASTER RC-692-KKN2 CM 690 II ADVANCED BLACK στα 104 € ορίστε και ένα review: Cooler Master CM 690 II Advanced Case Review δεν είπα να πάρει κάποιο σάπιο των 40 €.. αν διαβάσεις τα reviews θα δεις τι προσφέρει αυτό που λέω εγώ και αυτό που λες εσύ.. οπότε, σου αντιστρέφω το ερώτημα.. το δικό σου κουτί που κοστίζει 65 € παραπάνω, τι προσφέρει παραπάνω;
nikosgiannou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 για να δωσω απαντηση σε προηγουμενο ποστ ssd θα ειναι το λειτουρικο και hdd αποθηκευτικο
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ok, ας μιλήσουμε συγκεκριμένα... πρότεινες karmen αυτό: Corsair Graphite 600T στα 169 € ορίστε και ένα reviw: Corsair Special Edition White Graphite Series 600T Review εγώ πρότεινα αυτό: COOLERMASTER RC-692-KKN2 CM 690 II ADVANCED BLACK στα 104 € ορίστε και ένα review: Cooler Master CM 690 II Advanced Case Review δεν είπα να πάρει κάποιο σάπιο των 40 €.. αν διαβάσεις τα reviews θα δεις τι προσφέρει αυτό που λέω εγώ και αυτό που λες εσύ.. οπότε, σου αντιστρέφω το ερώτημα.. το δικό σου κουτί που κοστίζει 65 € παραπάνω, τι προσφέρει παραπάνω; και για ποιο λόγο απαντάς στην ερώτηση με ερώτηση? Δε το έβγαλα σκάρτο αυτό που πρότεινες, μια ερώτηση έκανα και αναμένω απάντηση. Και δεν περιμένω να δω reviews για να μάθω τα δύο κουτιά
johnieXoX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 απάντησα στην ερώτηση με δυο reviews.. αλλά αφού αναμένεις απάντηση ας δούμε τι προσφέρει παραπάνω το coolermaster από το corsair, ορίστε: - HDD dock - VGA retention bracket - και -65 € και μια σειρά από gold reviews σχεδόν από όποιο site το έχει δοκιμάσει.. το corsair τι παραπάνω προσφέρει για να κοστίζει +65 €, γιατί εμένα περισσότερο μου μοιάζει ότι υστερεί..
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 α) Χώρους β) Airflow γ) usb3 + 4 usb2 μπροστά + firewire δ) fan controller (εκτός αν η αγορά καινούριου δε θα πιάσει το 30άρι σε ευρώ) ε) cpu backplate σίγουρα μεγαλύτερο του CM που γλυτώνει ανάλογα τη μητρική, την αφαίρεση της για να μπει νέα ψύχτρα χωρίς να το ξηλώσεις στ) Εργονομία στο άνοιγμα του πλαϊνού ζ) Καλύτερη ποιότητα κατασκευής χωρίς κάποια σημεία να μοιάζουν αδύναμα/ψεύτικα η) Εγγύηση Corsair αν λέει κάτι Αν αυτά είναι μειονεκτήματα τότε πάω πάσο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Kαταλαβαίνετε υποθέτω ότι ο φίλος -ανεξάρτητα από το ποσό που διαθέτει- θέλει απλά μια παιχνιδομηχανή, έτσι?
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Kαταλαβαίνετε υποθέτω ότι ο φίλος -ανεξάρτητα από το ποσό που διαθέτει- θέλει απλά μια παιχνιδομηχανή, έτσι? Ακριβώς και τόση ώρα απορώ, η σύνθεση που έκανα, γιατί δεν κάνει για απόλυτο gaming pc
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Κανένας δεν είπε ότι δεν κάνει. Ίσα-ίσα. Το θέμα είναι ότι και με λιγότερα θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Αν θέλει να τα ξοδέψει έτσι κι αλλιώς και γω μαζί σου.
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Κανένας δεν είπε ότι δεν κάνει. Ίσα-ίσα. Το θέμα είναι ότι και με λιγότερα θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Αν θέλει να τα ξοδέψει έτσι κι αλλιώς και γω μαζί σου. Ωραία άρα επανερχόμαστε στο ποστ 43
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα