Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί στην ανάλυση της οθόνης σου θα σε καλύψει και τώρα και στο μέλλον και η 6970. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν η διαφορά σε επιδόσεις της 7970 σε σχέση με την 7950 δικαιολογεί τα επιπλέον χρήματα.

Οι υδροψύξεις, τα extreme ο/c κτλ είναι γι αυτούς που θέλουν να κάνουν το pc τους lab rat. Εσύ απ ότι κατάλαβα θελεις να ευχαριστιέσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιχνίδια σου. Οπότε πάρε ένα cooler των 30 ευρώ (πχ. αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm που λένε όλοι ότι είναι καλό για τα λεφτά του) και μην μπλέκεις με νερά. Και καθόλου cooler να μην έπαιρνες και να έμενες με το stock, πρόβλημα δεν θα είχες. Αφού, όμως, σε παίρνει ας το πάρεις για καλύτερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο.

Δημοσ.

απλα θελω να ευχαριστιεμαι το παιχνιδι με τον καλυτερο δυνατο τροπο οπως το ειπες και να το κανω αυτο και τα επομενα 3-4 χρονια ξοδευοντας λιγα χρηματα για απαραιτητες αλλαγες και μεγαλες ας πουμε με καρτα γραφικων!η θα μπορουσα να παω στα ιδια χρηματα η λιγο παραπανω σε μια υδροψυξη???καλυτερα υδροψυξη η με αερα??

Δημοσ.

Ρε δεινοσαυρε.ελεος πια.παλι τα ιδια θα λεμε?ειμαι σιγουρος οτι εαν ειχες παρει τον Κ εσυ θα τον ειχες ανεβασει εαν σου εκαναν και καμια ψυχτρα δωρακι.

Δημοσ.

Ρε δεινοσαυρε.ελεος πια.παλι τα ιδια θα λεμε?ειμαι σιγουρος οτι εαν ειχες παρει τον Κ εσυ θα τον ειχες ανεβασει εαν σου εκαναν και καμια ψυχτρα δωρακι.

Δεν καταλαβαίνω Θάνο. Όσο ενοχλητικό ακούγεται σε σένα αυτό που λέω εγώ, αλλο τόσο ακούγεται και σε μένα η "κυρίαρχη"* απόψη. Δεν είπα εγώ ποτέ σε κανέναν που σύστησε o/c "με κούρασες". Έτσι λοιπόν περιμένω την ίδια συμπεριφορά. Απόψεις κατατίθενται.

Όσο για τον Κ και την ψύχτρα και τι θα έκανα αν τα έπαιρνα, πιστεύεις ότι από έλλειψη 40 ευρώ διαμόρφωσα μια ολόκληρη λογική αναφορικά με το o/c? Άσχετα αν διαφωνείς με αυτήν την λογική.

*κυρίαρχη εδώ μέσα βέβαια, στον πραγματικό κόσμο ούτε κατά διάνοια.

Δημοσ.

Νικο εγω πιστευω πως πρεπει να πας σε αυτα...Link και Link

ξεφευγεις θανο..προτεινε κατι και μν βγαινεις εκτος θεματος...ο καθενας προτεινει με αυτα που πιστευει..

3 minutes.. :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω Θάνο. Όσο ενοχλητικό ακούγεται σε σένα αυτό που λέω εγώ, αλλο τόσο ακούγεται και σε μένα η "κυρίαρχη"* απόψη. Δεν είπα εγώ ποτέ σε κανέναν που σύστησε o/c "με κούρασες". Έτσι λοιπόν περιμένω την ίδια συμπεριφορά. Απόψεις κατατίθενται.

Όσο για τον Κ και την ψύχτρα και τι θα έκανα αν τα έπαιρνα, πιστεύεις ότι από έλλειψη 40 ευρώ διαμόρφωσα μια ολόκληρη λογική αναφορικά με το o/c? Άσχετα αν διαφωνείς με αυτήν την λογική.

*κυρίαρχη εδώ μέσα βέβαια, στον πραγματικό κόσμο ούτε κατά διάνοια.

Δεν επιτιθομαι και το ξερεις(δεν μπορω αλλωστε να σου επιτεθω προσωπικα οταν δεν ξερω καν το ονομα σου,το δεινοσαυρος ειναι ενα avatar να το πω απλα),εχουμε στειλει αρκετα pm για να διαμορφωσουμε αποψη ο ενας για τον αλλο ετσι δεν ειναι?Τωρα για το εαν το παλικαρι κανει overclock η οχι,ας μας το πει γιατι απο οτο βλεπω θα δωσει πολλα λεφτα για το συστημα και θα παρει ποιοτικοτατα κομματια.Αλλα απο την στιγμη που δινει τοσα λεφτα,ε ας βαλει μια καλυτερη ψυχτρα η υδροψυξη εαν θελει να εχει ολοκληρωμενο πακετο και ας μην τον ανεβασει.επιλογη του ειναι τι θα κανει.Το να το τονιζουμε συνεχεια μην κανεις και μην κανεις και μην κανεις,ε μου ακουγεται καπως.

Νικο εγω πιστευω πως πρεπει να πας σε αυτα...Link και Link

ξεφευγεις θανο..προτεινε κατι και μν βγαινεις εκτος θεματος...ο καθενας προτεινει με αυτα που πιστευει..

3 minutes.. :rolleyes:

Που ξεφυγα?και τι να προτεινω εγω?εχουν πεσει πολυ καλες συνθεσεις για να επιλεξει.

Οκ να προτεινω και εγω να βαλει μια καλη αεροψυχτρα η υδροψυξη εαν θελει γιατι εαν ειναι να μην τον νοιαζει η θερμοκρασια η ο θορυβος ρε παιδι μου τοτε να μην παρει ουτε modular τροφοδοτικο ουτε τοσο ακριβο case να πεσει και αλλο το συνολο.Τι να το κανω το modular τροφοδοτικο εαν ειμαι με την stock ψυξη.Τι να το κανω αυτο το κουτι εαν ειμαι με την stock ψυξη.για ομορφια?υπαρχουν και αλλα ομορφα και πιο φθηνα.γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Που ξεφυγα?και τι να προτεινω εγω?εχουν πεσει πολυ καλες συνθεσεις για να επιλεξει.

Οκ να προτεινω και εγω να βαλει μια καλη αεροψυχτρα η υδροψυξη εαν θελει γιατι εαν ειναι να μην τον νοιαζει η θερμοκρασια η ο θορυβος ρε παιδι μου τοτε να μην παρει ουτε modular τροφοδοτικο ουτε τοσο ακριβο case να πεσει και αλλο το συνολο.Τι να το κανω το modular τροφοδοτικο εαν ειμαι με την stock ψυξη.Τι να το κανω αυτο το κουτι εαν ειμαι με την stock ψυξη.για ομορφια?υπαρχουν και αλλα ομορφα και πιο φθηνα.γουστα ειναι αυτα.

Δεν προτεινες και σχολιασες χωρις λογο...το modular τροφοδοτικο και το case τα αγοραζει τωρα σαν επενδυση!! ;)

ψυχτρα να παρει μια φθηνη οχι πανω απο 50€ για χαλαρο o/c ησυχια και θερμοκρασιες!!

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο;

Το παλικάρι διαθέτει 1600 ευρώ από ότι είπε και έχει ένα μέλλον μη αναβάθμισης 4 χρόνια

1) Για ποιο λόγο να μην πάρει μια πολύ καλή κάρτα γραφικών για ΤΩΡΑ? Παιχνίδια δεν θα θέλει να παίζει και τότε;

2) Για ποιο λόγο να μην βάλει μία ψύχτρα που θα του τον κρατάει δροσερό;

3) Για ποιο λόγο σε λίγο καιρό (αν δεν θέλει τώρα) να μην μπορεί να τον ανεβάσει;

4) Για ποιο λόγο να μην πάρει ένα καλό κουτί που θα του βγάλει αναβαθμίσεις μιας ζωής;

5) Και γενικά για ποιο λόγο συζητάμε απο την στιγμή που δεν πέρασα το Budget του με την σύνθεση που έκανα;

Αν θέλει να κάνει οικονομία ας το πει και θα του βγάλω pc με 600ευρώ

over and out

Δημοσ.

ερωτηση:τι ειναι το modular τροφοδοτικο??

Δεν βγαίνουν όλα τα καλώδια μαζί σαν μία πλεξούδα όπως τα έχεις συνηθίσει. Αλλά κουμπώνεις όσα καλώδια χρειάζεσαι για να μην γίνεται αχταρμάς μέσα στο κουτί

112796_modular.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...