Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τοτε δεν ειχα budget και πηγα σε αυτο.αλλα ηθελα να εχει και fan controllers επανω και χωρους και τετοια.ειχα απο την αρχη σκοπο να το γεμισω ανεμιστηρες.

Διαφωνω στο οτι πλεον το cm δεν αξιζει τα λεφτα του (δεν ξερω ποσο πανε τα μεταφορικα απο γαλλια εαν το παρει απο pixmania γιατι μετα βλεπω οτι σε ελληνικα μαγαζια παιζει στο κατοσταρικο) και δευτερον το παλικαρι εχει μεγααααλο budget για να επιλεξει και καποιο πιο ακριβο χωρις να κοψει απο καπου αλλου.συμφωνω με το raven ομως.

μα αφού το δοκίμασες όμως και πλέον δεν το αλλάζεις... μην μένουμε ρε παιδιά μόνο στο 690. αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις πολλά. budget μπορεί να έχει μεγάλο, αλλά δεν αξίζει να τα ρίξει τα λεφτά αυτά σε κάτι άλλο; gpu, cpu, ram.. οτιδήποτε.. στην συγκεκριμένη περίπτωση το σύστημα είναι top σε όλα.. να κόψει από κάπου για ένα ακριβότερο κουτί;

μιλάμε για όσο ακόμα ήθελε να έχει την 7970 στη σύνθεση..

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το κουτι και το τροφοδοτικο κρατανε. για αυτο οι περισσοτεροι δεινουν πολλα λευτα σε αυτα τα δυο. εχω δει σε καποια αλλα φορουμς να εχουν 775,1156 με το cosmos 2.

Δημοσ.

αν και δεν εχω διαβασει το ολο θεμα θα προτινω και εγω κατι :D

ειδα οτι λες απο αθηνα ομως αρα δεν ξερω αν θα σε βοηθησω καθολου.....

παντως το vision ειναι εγγυηση!

τωρα με τα 30 που εχεις για ψιλα δεν ξερω τι να τα κανεις.... εχεις κανα δισκο για αποθηκη? αλλιως μονο απο καρτουλα μπορουμε να κοψουμε αρκετα...

post-219913-0-30218600-1329935842_thumb.png

Δημοσ.

συμπερασμα-αποφαση ειναι να καταληξω στη συνθεση της καρμεν με μονη διαφορα αντι της 7970 να παω στη 7950 καθως διαφορα δεν νομιζω να δω στα παιχνιδια απο οτι καταλαβα!

Δημοσ.
συμπερασμα-αποφαση ειναι να καταληξω στη συνθεση της καρμεν με μονη διαφορα αντι της 7970 να παω στη 7950 καθως διαφορα δεν νομιζω να δω στα παιχνιδια απο οτι καταλαβα!

Νομιζω οτι θα κανεις την σωστη επιλογη....

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρέπει.. απλά μπορείς να βολευτείς μια χαρά και με κάτι φθηνότερο..

πχ με αυτή τη ψύκτρα CoolerMaster Hyper 212 EVO αντί για αυτή Corsair Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler

καλή ψύκτρα, άνω του μετρίου, οικονομική και που σηκώνει και άνετα oc αν το αποφασίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...