nikosgiannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε :1500 - 1600 Χρήση υπολογιστή : ταινιες και παιχνιδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τπτ το ιδιαιτερο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: εχω philips 24΄΄ 1920*1080 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? πληκτρολογιο και ποντικι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ας ειναι και απο διαφορετικα κανενα προβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στησει ενας γνωστος διαβαζοντας πολλα θεματα και βασει αυτου που θελω να φτιαξω εχω καταληξει σε μια συνθεση και να μου πειτε την γνωμη σας και αλλαγες που θα μπορουσα να κανω καρτα γραφικων :sapphire radeon hd 7970 επεξεργαστης: intel core i5 2500k μητρικη:asus p8z68 deluxe ram CORSAIR vengeance low profile 8 gb dual channel ddr3 memory kit ssd cruial m4 128 gb τροφοδοτικο: Corsair 800W Gaming Series GS800 cooler ?????? ποντικι: logitech mx performance πληκτρολογιο: ms mobile 6000 κουτι : case H-80
snakes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μην σου πω και σε 2700κ για τσέκαρε.. Σκληρό δεν θα βάλεις..? μόνο τον ssd θα του έχεις ή περιμένεις να πέσουν λίγο οι τιμές και μετά να του βάλεις..?
tolisgun23 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Aπο οτι βλεπω η κριση δν σε επηρεασε καθολου.Λοιπον για επεξεργαστη αυτον http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i7-2600-s1155-3-40GHz-8MB-BX80623I7260C.htm αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να παρεις και ψυχτρα διοτι του επεξεργαστη ειναι για πεταμα.
nikosgiannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 για σκληρο απλα ξεχασα να βαλω!αν παω σε αυτο που λες βγαινω πανω απο τα χρηματα εχω βαλει ως οριο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν οι i5 2500, i7 2600, 2700 δεν έχουν διαφορές στα παιχνίδια. Οπότε πας σε i5. Τόλη γιατί η ψύκτρα είναι για πέταμα? Φίλε νίκο το να δώσεις 1600 ευρώ για παιχνίδια και ταινίες είναι πεταμένα λεφτά. Αν επιμένεις στη σύνθεσή σου βάλε αυτό το τροφοδοτικό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX850-V2-850W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-850TXV2EU.htm και αυτήν την κάρτα γραφικών: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7950-PCI-Express-3-GB-GDDR5.htm Επίσης έχε υπόψιν σου ότι δεν χρειάζεσαι ssd για τα παιχνίδια, άρα μπορείς να πάρεις έναν φτηνό 60gb για να στήσεις το λειτουργικό.
snakes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 για σκληρο απλα ξεχασα να βαλω!αν παω σε αυτο που λες βγαινω πανω απο τα χρηματα εχω βαλει ως οριο Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει αυτός ο cpu... αν θέλεις πάρε άλλο gaming set keyboard+mouse (πιο φτηνό) και βάλε τον 2700κ (εάν πάλι δεν θέλεις τότε πήγαινε στον 2600..)!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει αυτός ο cpu... και βάλε τον 2700κ (εάν πάλι δεν θέλεις τότε πήγαινε στον 2600..)! Τι αξίζει ρε συ? 40 ευρω παραπάνω για 100MHz? Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται i7.
Michaels_V2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 γνωμη μου..πανε σε αυτη την μητρικη Link και αυτη την ψυχτρα αν θες οπωσδηποτε η αν θες κανεις o/c Link! να γλιτωσεις κανα €
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 γνωμη μου..πανε σε αυτη την μητρικη Link και αυτη την ψυχτρα αν θες οπωσδηποτε η αν θες κανεις o/c Link! να γλιτωσεις κανα € Tι o/c λες και συ ρε Μιχάλη . 1600 ευρώ θα δώσει ο άνθρωπος!
Michaels_V2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ζητησε cooler...και αφου θα παρει τον 2500κ
nikosgiannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 γτ 850w για τροφοδοτικο???με 800 δεν ειμαι κομπλε???
Michaels_V2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 μια χαρα θα εισαι και με τα 800w..πανε και σε πιο φθηνη μητρικη οπως σου ειπα δν θα δεις διαφορα στη μητρικη! σε καρτα γραφικων στην θεση σου αφου θα ημουν μεσα στο budget θα πηγαινα σε 7970!
D4rkst3EL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλές οι πολλές απόψεις αλλά έχουν υποθεί διάφορα μαργαριτάρια... Καταρχάς συμφωνώ αρκετά με τις προτάσεις του δεινόσαυρου, απο εκεί και πέρα θα σου πω τα εξής: Για αυτά που ζητάς επεξεργαστής = 2500K.... τώρα άμα θες να τα ξεφορτωθείς ντε και καλά τα γκαφρά πάρε 2600 αλλά ως εκεί(διαφορά στα games μια φορά δεν..) Τροφοδοτικό, πολύ καλό το TX του δεινόσαυρου αλλά ούτε κατά διάνοια δε θες τόσα watt εκτός αν νομίζεις οτι θα βάλεις δεύτερη κάρτα. Και με 650 watt είσαι υπερ!!! καλυμμένος. Κοίτα να ναι και modular... με τέτοιο budget είναι κρίμα να χεις τα χταπόδια μες στο κουτί. Μητρική γιατί την deluxe?? Θα χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητές τις ή απλά γιατί είναι η ακριβότερη? Αν είσαι το δεύτερο τότε πάρει P8Z68v pro (οχι την gen3 εκτός αν πάλι σε νοιάζει το ξεφόρτωμα των ευρώ) To case ανάθεμα αν κατάλαβα ποιό είναι. Κοίτα raven 2 αν είσαι in budget Πληκτρολόγιο και ποντίκι, κακές επιλογές για gaming. Τώρα αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός. G700 για πόντιξ και κανα ms sidewinder/logitech g110 είναι πολύ καλά κομμάτια αλλά ψάχτο όσο θες το θέμα. Κάρτα γραφικών 7950, αν περισσεύουν πάρε την 70. Βελτίωση θα δεις - οχι αντίστοιχη της χρηματικής διαφοράς Ψύχτρα εδώ http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1677
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα