Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω laptop, στις 15'. Θα ταξιδεύει αρκετά, αλλά από Σεπτέμβριο και μετά πιθανότατα θα είναι και desktop replacement, οπότε σε μικρότερο μέγεθος δεν πάμε. Χρήση office, internet, κάποια στατιστικά πακέτα (όχι βαριά), μουσική και καμιά ταινιούλα. Παιχνίδια ελάχιστα και χωρίς απαιτήσεις. Με νοιάζει να είναι αξιόπιστο, γιατί το Toshiba που είχα με ταλαιπώρησε αρκετά και να έχει διάρκεια η μπαταρία.

Για DELL έχω ακούσει τα καλύτερα, ως προς αξιοπιστία και service, γι' αυτό και προσανατολίζομαι ισχυρά προς τα εκεί. Με νοιάζει σκληρός τουλάχιστον 500GB και RAM τουλάχιστον 4GB, γιατί τρέχω μονίμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Επίσης, δεν σκοπεύω να δώσω πολλά λεφτά, πρώτον γιατί δεν έχω τρομερές απαιτήσεις από επεξεργαστές και κάρτες γραφικών και δεύτερον γιατί προτιμώ να δώσω 600 τώρα και 600 σε 2-3 χρόνια για ένα καινούργιο, παρά 1200 τώρα για να πάρω κάτι σούπερ και να μου κρατήσει παραπάνω (που κι αυτό δεν είναι σίγουρο).

Σκέφτομαι το Dell Inspiron Q15R 5110-8081 - 4 GB Ram,

αλλά βρήκα σε προσφορά και το Dell Inspiron Q15R 5110-8104 - 6 GB Ram. Αξίζει τα επιπλέον χρήματα;

Στο ίδιο πλαίσιο, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

αλλά βρήκα σε προσφορά και το Dell Inspiron Q15R 5110-8104 - 6 GB Ram. Αξίζει τα επιπλέον χρήματα;

με κλειστα τα μάτια χτύπα το, χθές το σετάρισα για μία φίλη και το μηχανημα αξίζει και το τελευταίο cent. Το μονο που δε μου άρεσε ειναι το πληκτρολόγιο και αυτο επειδη εχει το καινουργιο στυλ (αποσταση μεταξύ των πλήκτρων) αλλα απο οτι μου είπαν ειναι ιδια σχεδον σε όλα τα dell και vaio κλπ... Αρα Μονοδρομος..

Δημοσ.

Ωπ, είστε γρήγοροι εσείς. Ευχαριστώ.

Λοιπόν, αυτά τα δύο που προτείνετε μοιάζουν αρκετά ως προς τις προδιαγραφές και του Γιώργου είναι κανά 20ευρω φθηνότερο.

Απλώς το ένα έχει 6GB RAM, επεξεργαστή i5 2430M/2.40 GHz και σκληρό 640, ενώ το άλλο έχει 4GB RAM, i5-2450M/2.50GHz και σκληρό 500άρη.

Από επεξεργαστές δεν κατέχω. Ο 2450Μ είναι τόσο καλύτερος, ώστε να "εξουδετερώνει" την υπεροχή του άλλου σε σκληρό και RAM; Εκτός αν έχουν ουσιαστική διαφορά λόγω διαφορετικής σειράς (Ν εναντίον Inspiron).

Δημοσ.

καλα σιγα τη διαφορα στους επεξεργαστες. Θα επελεγα αυτο με τη RAM εκτος και αν δεν εχει usb 3.0, το αλλο γραφει οτι εχει

Εκτός αν έχουν ουσιαστική διαφορά λόγω διαφορετικής σειράς (Ν εναντίον Inspiron).

και τα δυο Ispiron ειναι

Δημοσ.

Ο 2450 δεν ειναι αρκετα καλυτερος απο τον 2430 αλλα το laptop ειναι φθηνοτερο. Και τα δυο εχουν δυο θυρες USB 3 και δυο USB 2 απλα οι περιγραφες των λαπτοπ σε αυτα τα σημεια συνηθως ειναι ανακριβης.

Δημοσ.

το πληκτρολογιο οπως λεει και ο φιλος paylidis δεν μου αρεσε ουτε εμενα πολυ.. βασικα ειναι πολυ ευκαμπτο και πιεζεται προς τα μεσα οταν το πατας με λιγη δυναμη...

επειδη και εγω αυτο το λαπτοπακι το εχω βαλει στο ματι πιστευω πως αυτο ειναι το μειονεκτημα του...

γεινκα ειναι πολυ καλο μηχανημα...

....μια αλλη απορια παιδια μη ανοιγω αλλο thread..

αυτο

το toshiba σε αυτο το μαγαζι δεν σας φαινεται λιγο περιεργη η τιμη του?

toshiba και i7 2670QM στα 650 euro..

μηπως εχει γινει λαθος απο το μαγαζι ως προς τα χαρακτηριστικα του....

Δημοσ.

usb 3 εχει αυτό που λεω. προσωπικά θα προτιμούσα περισσότερη ραμ και σκληρο απο τον ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστη. Ασε που υπάρχει μια μικρη πιθανότητα αν αρχίσεις αυριο τα τηλέφωνα και πρήξεις κοσμο να το πετύχεις σε κανένα μουλτιράμα (υπηρχαν 2 15αρια στα βριλήσια σαββατο μεσημερι)

να τονίσω και το Bluray που το άλλο δεν εχει???

Επίσης δεδομένου οτι ειναι ιδια σειρά θα εχουν ιδια εμφανιση (πληκτρολόγια κλπ)...

Μονοδρομος λοιπόν...

το πληκτρολογιο οπως λεει και ο φιλος paylidis δεν μου αρεσε ουτε εμενα πολυ.. βασικα ειναι πολυ ευκαμπτο και πιεζεται προς τα μεσα οταν το πατας με λιγη δυναμη...

επειδη και εγω αυτο το λαπτοπακι το εχω βαλει στο ματι πιστευω πως αυτο ειναι το μειονεκτημα του...

γεινκα ειναι πολυ καλο μηχανημα...

αυτο

τσεκαρε αν ειναι σίγουρα σφραγισμένο και καινούργιο γιατι εχουν υπάρξει διαφορα περιστατικά με το ebw (αν και προσωπικα σε 2 απο τις 3 αγορές ειχα καλη εμπειρια - στην 3η ήταν απαραδεκτο το Franchise τους οποτε δεν τους κατακρινω για αυτό)

Δημοσ.

αυτο

Δεν ειναι ελληνικο και εχει και 1 ετος εγγυηση.

Για αυτο και η καλη τιμη του.

Δημοσ.

βασικα γι αυτο εδω κυριως ενδιαφερομαι.... Link

λεει οτι εχει 2 χρονια εγγυηση..

ναι σωστα λες φιλε xristofore!

κατα πασα πιθανοτητα αυτο οπως και το αλλο ειναι γερμανικα...

τα βρηκα μονο στο γερμανικο site της toshiba.. Link2

το οτι δεν ειναι ελληνικα εννοεις τα windows ετσι δεν ειναι? οχι το πληκτρολογιο...

γλωσσα ετσι κι αλλιως απο win7 μπορεις να βαλεις οτι θες...

αξιζει γενικα ι αγορα του? να το τσιμπησω τι λετε?

η λογο τιμης και αγνωστης προελευσεως(edit ρωτησα το μαγαζι ειναι εισαγωγη απο γερμανια) θα εχω προβληματα...

το φοβαμαι πολυ...

μπορει να επικοινωνησω με toshiba για να δω αν το καλυπτει η εγγυηση και να παρω και το μαγαζι για παραπανω πληροφοριες...

Πληκτρολογιο QWERTZ?? εχει καμια διαφορα με τα κοινα keyboard?

Δημοσ.

Παρήγγειλα τελικώς αυτό με τα 6GB RAM. Άντε να δούμε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και παραδίδω το νήμα στον modechristo, μήπως βγάλει κι αυτός άκρη.

Δημοσ.

Παρήγγειλα τελικώς αυτό με τα 6GB RAM. Άντε να δούμε. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και παραδίδω το νήμα στον modechristo, μήπως βγάλει κι αυτός άκρη.

καλοριζικο...!!

οταν το παρεις ποσταρε αμα θες πως σου φανηκε το πληκτρολογιο..

και γενικα εντυπωσεις..

καλη συνεχεια!

Δημοσ.

Το λαπτοπ εχει γερμανικο πληκτρολογιο.

Αυτό σημαίνει ότι το Υ με το Ζ είναι ανάποδα ενώ όλα τα σύμβολα και διάφοροι δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι σε άλλη θέση.

Επισης αμφιβαλλω αν εχει 2 χρονια εγγυηση. 1 χρονο πρεπει να δινουν στο εξωτερικο.

Δημοσ.

Λοιπόν, μου ήρθε το λάπτοπ, έστω και με κάποια καθυστέρηση λόγω βλακείας του Public. Χθες το άνοιξα πρώτη φορά, οπότε μόνο τις πολύ αρχικές εντυπώσεις μπορώ να γράψω. Ομολογουμένως το πληκτρολόγιο είναι λίγο διαφορετικό, σε σχέση με αυτά που έχω συνηθίσει, αλλά δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Χρειάζεται λίγο χρόνο να εξοικειωθείς. Κατά τα λοιπά, ωραίο φαίνεται. Δεν έχω κάποιο παράπονο προς το παρόν. Σε κανένα... χρόνο θα μπορώ να πω με μεγαλύτερη σιγουριά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...