GIANNIS400 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Η γυναίκα μου έχει ενα toshiba satelite 660 16", προσπαθω να το συνδεσω με το zyxel P-660HW-T1 v3 που εχω.Οταν ανοιγω το υπολογιστη συνδέεται για κανα 5 λεπτο και μετα αρχιζουν οι διακοπες, συνδέεται και αποσυνδέεται ανα 5 λεπτο.Με ενα αλλο ρουτερ απο εναν γείτονα... ο οποίος ειχε το ρουτερ που δινει ο ΟΤΕ δεν ειχα προβλημα, δεν ειχε διακοπές η συνδεση οση ωρα και αν ηταν ανοιχτο το laptop.Το πρωτόκολλο που συνδέεται το wifi του zyxel ειναι WPA2-PSK. Καμια ιδέα παιδια να λυσω το προβλημα? Κατι αλλο που θελω να πω ειναι οτι το wifi του κινητου μου δεν εχει διακοπες με το ίδιο ρουτερ, εχω ενα motorola milestone
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε να βαλεις καρφωτη ip στο pc για να δεις τη συμπεριφορα του. Πιθανοτατα ο DHCP ειναι το προβλημα
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που λέει ο gio δοκίμασε αλλα αν μπορείς δοκίμασε να αλλάξει και κανάλι μεσα στο wifi στο router και ασε το και χωρίς ασφάλεια για κανα 5λεπτο που οπως λες κανει διακοπές να δεις τι γίνεται
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο που λέει ο gio δοκίμασε αλλα αν μπορείς δοκίμασε να αλλάξει και κανάλι μεσα στο wifi στο router και ασε το και χωρίς ασφάλεια για κανα 5λεπτο που οπως λες κανει διακοπές να δεις τι γίνεται αν βάλω την επιλογη no security που εχει το ρουτερ δεν θα μου κλέβουν ταχύτητα- ιντερνετ? Δοκιμασε να βαλεις καρφωτη ip στο pc για να δεις τη συμπεριφορα του. Πιθανοτατα ο DHCP ειναι το προβλημα δλδ καθε 10-15 λεπτα αλαζει η ip του υπολογιστη για αυτο πρεπει να την κανω σταθερη? τι ειναι το DHCP φιλε?
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 αν βάλω την επιλογη no security που εχει το ρουτερ δεν θα μου κλέβουν ταχύτητα- ιντερνετ? Απλά βάλε το για αυτο το 5λεπτο που έχεις τις διακοπές που λες για να δούμε αν θα αλλάξει κατι χωρίς ασφάλεια, ενοιται οτι χρειάζεται το ασφάλεια και το wpa2 που έχεις ειναι το καλύτερο απλα βάλε το χωρίς ασφάλεια να δοκιμάσουμε.
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Απλά βάλε το για αυτο το 5λεπτο που έχεις τις διακοπές που λες για να δούμε αν θα αλλάξει κατι χωρίς ασφάλεια, ενοιται οτι χρειάζεται το ασφάλεια και το wpa2 που έχεις ειναι το καλύτερο απλα βάλε το χωρίς ασφάλεια να δοκιμάσουμε. για κανα 15 λεπτο που το αφησε η γυναικα μου δεν εκανε διακοπη, αλλα δεν καταλαβε καλα που της ειπα να το αφησει παραπανω κ το έσβησε γιατι ηθελε να κοιμηθεί, θα το βαλω και αυριο και θα σου πω.thanks φιλε
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Χωρις security δεν εχω διακοπες... συμπέρασμα απο το 2τερο τσεκάρισμα που εκανα σημερα. Το θέμα ειναι να βρω μια λυση να εχει προστασια το wifi για να μην μπει όλη η περιοχή που μένω μέσα απο το δικο μου ρουτερ ... Xωρις security δεν εχω αποσυνδεσεις με wpa2-spk εχω..
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε wpa που πρότεινε ο φίλος απο πάνω να δούμε
chrisimone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ειχα και γω το ιδιο router και το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ προβλημα ... το παλεψα εκανα αναβαθμιση επαιξα με τις ρυθμισεις χωρις κανενα αποτελεσμα . Στο τελος το αντικατεστησα με ενα bautec (αυτα που δινει ο οτε) και βρηκα την υγεια μου. ειχε φτασει σε τετοιο σημειο το προβλημα που δεν μπορουσα ουτε βιντεο youtube να δω κολουσε παγωνε η ασυρματη συνδεση. και αυτο σε λιγοτερο απο 5 λεπτα.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Η γυναίκα μου έχει ενα toshiba satelite 660 16", προσπαθω να το συνδεσω με το zyxel P-660HW-T1 v3 που εχω.Οταν ανοιγω το υπολογιστη συνδέεται για κανα 5 λεπτο και μετα αρχιζουν οι διακοπες, συνδέεται και αποσυνδέεται ανα 5 λεπτο.Με ενα αλλο ρουτερ απο εναν γείτονα... ο οποίος ειχε το ρουτερ που δινει ο ΟΤΕ δεν ειχα προβλημα, δεν ειχε διακοπές η συνδεση οση ωρα και αν ηταν ανοιχτο το laptop.Το πρωτόκολλο που συνδέεται το wifi του zyxel ειναι WPA2-PSK. Καμια ιδέα παιδια να λυσω το προβλημα? Κατι αλλο που θελω να πω ειναι οτι το wifi του κινητου μου δεν εχει διακοπες με το ίδιο ρουτερ, εχω ενα motorola milestone α.δες για firmware update για το zyxel. β.κανε Update τους drivers για την ασυρματη καρτα. γ.αλλαξε καναλι δ.αλλαξε κλειδωμα.απο wpa2 σε wpa.τελικη λυση το wep. ε.αν εχεις το router Του οτε μπορει να βαλεις το zyxel σαν adsl router και το ρουτερ του οτε να δινει απλα ασυρματα στην θεση του zyxel.σαν access point. Δοκιμασε να βαλεις καρφωτη ip στο pc για να δεις τη συμπεριφορα του. Πιθανοτατα ο DHCP ειναι το προβλημα σπανια πετυχαινω να φταιει dhcp.συνηθως κλειδωμα και μετα καναλι πετυχαινω αν βάλω την επιλογη no security που εχει το ρουτερ δεν θα μου κλέβουν ταχύτητα- ιντερνετ? δλδ καθε 10-15 λεπτα αλαζει η ip του υπολογιστη για αυτο πρεπει να την κανω σταθερη? τι ειναι το DHCP φιλε? ναι μπορουν να σε κλεβουν αλλα για δοκιμη στο λεει.ο dhcp ειναι για το lan σου για τις Ip και δεν αλλαζει η Ip γενικα στο Lan.συνηθως ο ιδιος υπολογιστης ακομα και στο αυτοματο να ειναι παιρνει την ιδια Ip εκτος αν περασει το lease time και παρει αυτην την Ip αλλο Pc.o dhcp ειναιτο service Να το πω ετσι που μοιραζει Ip στα pc σου οταν εχουν την Ip στο αυτοματο ωστε να μπουν στο ιντερνετ.δινει και τα dns κτλ κτλ. για κανα 15 λεπτο που το αφησε η γυναικα μου δεν εκανε διακοπη, αλλα δεν καταλαβε καλα που της ειπα να το αφησει παραπανω κ το έσβησε γιατι ηθελε να κοιμηθεί, θα το βαλω και αυριο και θα σου πω.thanks φιλε αστο πανω απο μια ωρα και κανε δοκιμη και τα πιο πανω Χωρις security δεν εχω διακοπες... συμπέρασμα απο το 2τερο τσεκάρισμα που εκανα σημερα. Το θέμα ειναι να βρω μια λυση να εχει προστασια το wifi για να μην μπει όλη η περιοχή που μένω μέσα απο το δικο μου ρουτερ ... Xωρις security δεν εχω αποσυνδεσεις με wpa2-spk εχω.. wpa σκετο η wpa/wpa2 αν εχει.επισης αν δινει επιλογη παιξε με tkip και aes αλλα πρωτα ξεκινα με firmware και με drivers. ειχα και γω το ιδιο router και το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ προβλημα ... το παλεψα εκανα αναβαθμιση επαιξα με τις ρυθμισεις χωρις κανενα αποτελεσμα . Στο τελος το αντικατεστησα με ενα bautec (αυτα που δινει ο οτε) και βρηκα την υγεια μου. ειχε φτασει σε τετοιο σημειο το προβλημα που δεν μπορουσα ουτε βιντεο youtube να δω κολουσε παγωνε η ασυρματη συνδεση. και αυτο σε λιγοτερο απο 5 λεπτα. τα zyxel αμα κανουν προβληματα κανουν κατι κουλα για αυτο και οι μισοι τα εχουν βγαλει στην ακρη και παιρνουν πλεον vigor .ειδικα σε εταιρειες.η zyxel εμεινε λιγο πισω ενω ηταν απο τις καλυτερες.ειχα και εγω καποτε αλλα δεν ξαναπαιρνω πλεον.απλα για το ασυρματο θελει δοκιμες.καναλια,κλειδωματα ,firmware,drivers Που μαλλον τα ειχες δοκιμασει ολα εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα