Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Απο το απογευμα δε μπορω να τονισω τις λεξεις.Ειδα σε παλια σας θεματα,κατι σχετικκ μετην ταχυτητα επαναληψης χαρακτηρων,αλλα δε δορθωσε κατι.Το μ΄΄ονο που περνα απ το μυαλο μου,πριν απ ολο αυτο,το μεσημερι,μου ρθε ενα ε-μειλ,απο αγνωστο ονομα,το ανοιξα κ ειιχε ενα συμπιεσμενο με φωτογραφιες,μολις το κατεβασα,ειχε μεσα ενα φακελο με ενα αρχειο που ελεγε ''screen saver'' μολις το κλικαρα,εξαφανιστηκε.....Μετα δοκιμασα να γραψω,δεν τονιζε.Δοκιμασα επαναφορα συστηματος σε αλλο χρονικο σημειο,δεν ειχα φυσικα προβλεψει το ολο θεμα,δε δημιουργησα καποιο δοκιμασα να κανει κα΄΄ι στα τρια σημεια που εκανε αυτοματα,μου γραψε οτι η επαναφορα δεν ολοκληρωθηκε,κοινως,τ΄΄ιποτα.Οι τονοι εν ολιγοις μπαινουν διπλοι,δεν ξερω τ΄΄ι να κανω.Εβαλα το kaspersky να κανει γρηγορο σκανιαρισμα,δε βρηκε τιποτα...Να πω οτι δοκιμασα να το βαλω σε safe mode και να γραψω και γραφει κανονικα,δεν κατεβασα κι εγκατεστησα τιποτα ομως.....Το ΝΕRO το εχω παρα πολυ καιρο,δε νομιζω να φταιει,γιατι ειδα σε ενα θεμα μπορει να εφταιγε αυτο.

Επισης κατι που ειδα τωρα,εκει κατω δεξια,που ειχε τρια εικονιδια,ενα για καπς λοκ,ενα για νυμ λοκ κι ενα για σκρολ λοκ,τωρα δεν τα εχει,ακομη κι οταν τα παταωω...

Φιλικα

Δημοσ.

Ποτέ δε διαβάζουμε/απαντάμε emails από άγνωστους (και προφανώς ύποπτους) αποστολείς. Κι αν το κάνουμε, ποτέ μα ποτέ δεν ανοίγουμε/τρέχουμε τυχόν συνημμένα.

Τρέχεις:

http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free

http://www.superantispyware.com/download.html

http://www.safer-networking.org/gr/download/index.html

για αφαίρεση τυχόν ζωυφίων και βλέπουμε.

Δημοσ.

Παιδιά,εχετε δικιο.Δεν ανοιγω κανενα μεηλ,αν δε γνωριζω τον αποστολεα.Μαλιστα,δεν ξερω ανσ ας ετυχε,μου χε ερθει μεηλ καποτε,απο αποστολεα που τον ειχα στις επαφες,οταν το ανοιξα,ειχε ενα συνδεσμο μεσα,απο κατι διαφημιστικα.Επικοινωνω τηλεφωνικως με το ατομο,του λεω ''μου εστειλες τιποτα τετοιο;;'',μου λεει''οχι'',και φυσικα δεν ειχε λογο να το στειλει,γιατι διαφημιζε κατι...εσωρουχα νομιζω,καλλυντικα...ανδρες με τα ολα μας τωρα κι οι δυο,δεν ειχαμε δουλεια με αυτα.Το ψαχνω λιγο παραπανω,και βλεπω οτι,το ονομα που εχω αποθηκευμενο στις εεπαφες,το πρωτο γραμμα ειναι κεφαλαιο,ενω αο αποστολεας του μειλ,αν κι ιδιο το ονομα,ολα ηταν μικρα...Λεπτομερειες που κανουν διαφορα.Κι εγω τωρα ειδα γυναικειο ονομα,λε τί φωτο να χει....κακως,δεν το ξανακανω.Το θεμα ειναι οτι ετρεξα το πρωτο προγραμματακι,βρηκε 4 πργματακια,τα καθαρισε,επανεκκινησα τον υπολογιστη κι ολα λειτουργουν κανονικα,επανηλθαν καί τα εικονιδια με αυτα τα λοκ καατω δεξια.Αποθηκευσα το log file,που λεει τί βρηκε κι εσβησε,αν πιστευετε θα βοηθουσε καποιον στο μελλον,ευχαριστως να το ανεβασω εδω.

Φιλικα

Δημοσ.

Παιδιά,εχετε δικιο[...]

[...]γυναικειο ονομα,λε τί φωτο να χει[...]

Αποθηκευσα το log file,που λεει τί βρηκε[...]

Αφού δεν μπορείς να βάλεις τόνους, πώς τους έβαλες στις παραπάνω, μαρκαρισμένες λέξεις;

Δημοσ.

macabre_sunsets το μηνυμα εκεινο το εγραψα αμεσως μετα που αντιμετωπιστηκε το προβλημα,κι ενας λογος που εβαλα τονους ηταν για να δειξω οτι τελικα περασε το προβλημα.

Αν τελικα ειναι αυτο που εκανε το προβλημα,πώς μπορει να ρθε;;;Μπορει αραγε μεσω του μεηλ που ανοιξα κ του εκτελεσιμου αρχειου που χε μεσα;;;

Δημοσ.

To screensaver πρέπει να ήταν. Οι φωτογραφίες δεν μολύνουν έτσι απλά. Μου φαίνεται περίεργο πάντως πως πέρασε από τα antivirus (το δικό σου και του mail server).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...