spocky Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εχω συνδεσει 2 μοντεμ/ρουτερ(1 US.robotics και 1 linsys) μεσω ethernet καλωδιου και εχω ενεργοποιησει το bridge mode.Λογω του οτι το linksys (που ειναι το μονο που εχει wirelless) δεν συγχρονιζει στη γραμμη μου και εχει συνεχεια disconnects παιρνω ιντερνετ απο το Robotics και μεσω bridge mode συνδεομαι απο το linksys ασυρματα.Το προβλημα μου ειναι οτι πλεον δεν μπορω να μπω στο interface του linksys παρα μονο στο robotics.Υπαρχει καποιος τροπος να εχω προσβαση και στα 2 interface?
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 αλλος ενας που μπλεκει το bridge mode στο adsl με το bridge mode στο router. παμε απο την αρχη. α.δοκιμασε το Linksys Μονο του σαν adsl router και απλα περασε του το τελευταιο firmware η αν ειναι το wag200 τοτε περασε του το Openwag firmware μηπως στρωσει.αν οχι τοτε β.σεταρεις το us robotics κανονικα σαν να το ειχες μονο του με ip την default 192.168.1.1 μετα συνδεεις το Linksys στο Pc σου αφου του τραβηξεις ενα Hard reset μπαινεις μεσα στο μενου και στην πρωτη σελιδα καπου λεει dhcp enable disable kai relay.τον κανεις disable .και καπου λεει επισης Ip 192.168.1.1 την αλλαζεις και την κανεις 192.168.1.254 μολις πατησεις apply εχεις χασει το connectivity με το Linksys>επισης για να μην σου πεταξει error βαλε ενα Username kai password στην τυχη γενικα να γραφει κατι το καθε παιδιο η γυρισε το σε bridge mode για να μην σου βγαλει για username kai password.το γυρισεις σε bridge η απλα βαλεις ενα Username /password και γενικα οτι πειραξεις δεν εχει καμια σημασια .αυτα λειτουργουν οταν εχεις τηλεφωνικο καλωδιο πανω.αφου πατησεις το apply οπως ειπα θα χασεις το connectivity με το Linksys>τα ενωνεις με ethernet και μετα οταν μπαινεις στο 192.168.1.1 θα μπαινεις στο Usr και οταν μπαινεις 192.168.1.254 θα μπαινεις Sto linksys.στο Linksys απλα πειραζεις μονο τα περι wireless .τιποτε αλλο.firewall και αυτα παλι δεν θα λειτουργουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα