Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. εχω το ρουτερακι που δινει ο οτε με το connx. εχω συνδεση 24mbit.

Αναρωτιεμαι αν επερνα ενα αλλο καλο ρουτερ τι παραπανω θα κερδιζα;

θα ανεβαινε καιη download speed μου?

Δημοσ.

Πιθανοτατα θα κερδιζες μεγαλύτερη σταθερότητα, περισσότερες επιλογες (δεν ξερω τι ρουτερ έχεις τώρα) κλπ.. Η download speed σου δυσκολα να ανεβαινε αλλά και αν ανεβαινε δεν θα εβλέπες ιδιαιτερη διαφορα. Γενικά αν δεν το θελεις για καποια συγκεκριμένη χρήση και εισαι ευχαριστημένος με τη γραμμή σου αλλά και με το ρουτερ σου δεν ειναι αναγκη να το αλλαξεις.

Δημοσ.

Συμφωνώ με το Chrisxxx , αφου λενε οτι αν κατι λειτουργεί σωστά και δεν εχεις προβλήματα δεν το πειράζεις. Ενα αλλο router πιθανόν να σε βοήθαγε αν ειχες πρόβλήματα με αποσυνδέσεις με συγχρονισμό και γενικά η γραμμή σου δεν ηταν πολυ σταθερή, επίσης ισως να συγχρόνιζες και ελάχιστα παραπάνω μπορεί να ειχε και ενα καλύτερο wireless ειναι μερικά πραγματάκια που θα κέρδιζες.

Ολα τα παραπάνω ομως οσο αφορά ταχύτητα συγχρονισμό κτλπ ο πιο βασικός παράγοντας σου ειναι ποσο καλή ειναι η γραμμή σου , ποσο μακριά εισαι απο το dslam αν ειναι φορτωμένο το δίκτυο κτλπ, οποτε εκει ισως ενα καλύτερο router να σε βοήθαγε στον βαθμό που του αντιστοιχεί ομως μην περιμένεις θαύματα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. εχω το ρουτερακι που δινει ο οτε με το connx. εχω συνδεση 24mbit.

Αναρωτιεμαι αν επερνα ενα αλλο καλο ρουτερ τι παραπανω θα κερδιζα;

θα ανεβαινε καιη download speed μου?

αναλογα το chipset,to dslam,το firmware Μπορει να δεις μεγαλυτερη ταχυτητα μπορει και μικροτερη.απο εκει και περα το καθε ρουτερ δινει καποια πραγματα που ισως τα χρειαζεσαι ισως οχι

πχ vpn Καναλια που για τους πιο πολλους ειναι αχρηστο.

β.firewall πιο παραμετροποιησιμο

γ.voip

δ.να δινει 802.11n στο ασυρματο η ακομα και dual band(θελει και αντιστοιχες καρτες).

ε.πιο μεγαλη σταθεροτητα σε χαλια γραμμες.μπορει βεβαια και το αναποδο.

στ.να ριχνεις το margin με προγραμμα που να συνεργαζεται με το ρουτερ η και μεσα απο το ρουτερ.

z.gigabit ethernet. και παει λεγοντας

η.πιο δυνατο wireless Πχ παραπανω απο 100Mw.πιο συχνο σε access points οχι σε ρουτερ.

θ.backup isdn

η.συνδεση για 3g με Usb stick

ι.Usb υποδοχη για σκληρο δισκο και εκτυπωτη.

κ.wan υποδοχη

απλο καλο ρουτερακι ειναι vigor 2700vg Με 25 ευρω.αλλαζεις firmware και βαζεις ενα Generic και εχεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχεις.αν απο την αλλη σε καλυπτει αυτο που εχεις τοτε κρατας αυτο και δεν ξοδευεις και λεφτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...