fermat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ενα ρουτερ d-link αλλα δεν εχω μετασχηματιστη ρευματος.Τα χαρακτηριστικα λενε οτι θελει 12V στα 1,2Α.Μπορω να βάλω για να δουλέψει εναν μετασχηματιστή απο ρουτερ 3com που γράφει 12V και 1,25Α; Και που μπορω να βρω μετασχηματιστές για ρουτερ d-link;
dimitrisOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ναι μπορεις αν κανεις το φυς . Αφου λεει 12V κανει και επειδη λεει 0.05Α παραπανω δεν σε πειραζη αυτο σημαινει οτι μπορει να δωσει μεχρι και τοσα .
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν ειναι τοσα λίγα αμπέρ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου όμως
fermat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Οκ παιδια ευχαριστώ!Και που πουλανε τετοιους μετασχηματιστές για ρούτερ;Που μπορώ να βρω;
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε αυτον που έχει καει και πήγαινε σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δώσουν τον ανάλογο , ανάλογα τα volt και τα amper ξέρουν αυτοι.
dimitrisOS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Οκ παιδια ευχαριστώ!Και που πουλανε τετοιους μετασχηματιστές για ρούτερ;Που μπορώ να βρω; Στο μαγαζακι στις γειτονιας σου θα πας και θα τους πεις θελω ενα ιδιο Πάρε αυτον που έχει καει και πήγαινε σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δώσουν τον ανάλογο , ανάλογα τα volt και τα amper ξέρουν αυτοι. τα 12V πρεπει να κοιταξει τα Amper απλα πρεπει να ειναι πανω απο 1.2 -Αν ειναι λιγοτερα τοτε μπορει να εχει προβλημα για αν τα ζητησει που δεν νομιζω τοτε θα εχεις προβλημα -Αν ειναι περισοτερα μην σε νοιαζει το τροφοδοτικο θα τους δωσει οσα ζητησει τιποτα παραπανω
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν ο μετασχηματιστης ειναι λιγοτερα A απο αυτα που θελει το ρουτερ, το ρουτερ θα ζηταει παραπανω μεχρι που στο τελος θα τον καψει. Αν ειναι περισσοτερα Α, δεν υπαρχει προβλημα, γιαυτο οι περισσοτεροι μετασχηματιστες βγαινουν με 1Α που ειναι υπεραρκετο στο 99% των περιπτωσεων.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εχω ενα ρουτερ d-link αλλα δεν εχω μετασχηματιστη ρευματος.Τα χαρακτηριστικα λενε οτι θελει 12V στα 1,2Α.Μπορω να βάλω για να δουλέψει εναν μετασχηματιστή απο ρουτερ 3com που γράφει 12V και 1,25Α; Και που μπορω να βρω μετασχηματιστές για ρουτερ d-link; οπως ειπαν λιγοτερα ampere εχεις προβλημα.περισσοτερα is ok.polarity λογικα δεν εχεις θεμα πρεπει να ειναι standard σε ολα τα ρουτερ.μπορει βεβαια αυτο που θα παρεις να αλλαζει το polarity to + και το - αν θα πηγαινει στο κεντρο η στην ακρη.και αναποδα να μπει νομιζω δεν καιει ρουτερ απλα δεν παιζει.αλλες φορες λενε καιει τροφοδοτικο.δεν το εχω ψαξει. Αν ειναι τοσα λίγα αμπέρ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα δεν θέλω να σε πάρω και στον λαιμό μου όμως γενικως ο κανονας λεει παραπανω ναι λιγοτερα οχι.σε ampere οχι σε volt Οκ παιδια ευχαριστώ!Και που πουλανε τετοιους μετασχηματιστές για ρούτερ;Που μπορώ να βρω; απλα προσεχε αν ειναι να σκασεις 10-15 για τετοιο μετασχηματιστη παρε νεο ρουτερ με 25.και μην πας σε μικρο μαγαζι γειτονιας αλλα σε κανα μεγαλο γιατι στα μικρα θα σου παρουν και τα σωβρακα που λεμε.και παρε κατι απλο οχι κατi xtreme Που να αλλαζεις τασεις κτλ κτλ γιατι ειναι πεταμενα λεφτα.εκτος αν εχεις απο κανα παλιο ρουτερ κτλ και κανει το βυσμα αλλιως θελει adaptora μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα