alpo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Πρόσφατος κάτοχος μίας Sony HX9V μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος με την αγορά μου (275 €). Τέλεια φωτογραφική αλλά και απίστευτη στο zoom και στο βίντεο. Όσο την μαθαίνω... τόσο ποιο πολύ ενθουσιάζομαι από τις δυνατότητές της... Κι εγώ γλυκοκοίταζα την SX220 HS στην αρχή, αλλά κατέληξα στην Sony τελικά.
Luciddream Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 που την βρήκες 275? 300 την βλέπω εγώ ... εν το μεταξύ μέσα σε μια βδομάδα οι τιμές έχουν πέσει 10-15 ευρώ Δεν ξέρω αν είναι πλήρως κατανοητό τι είναι το GPS στις φωτογραφικές και κατά πόσο είναι χρήσιμο... Δίνει το γεωφραφικό στίγμα λέει του τόπου, όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία... Klein mein... Άσε που τρώει και τζάμπα μπαταρία. εντάξει δεν το λές και άχρηστο το GPS .. ειδικά για εμάς που "παίζουμε" πολύ με υπολογιστή. αλλα σίγουρα η μπαταρία ειναι προτεραιότητα
Luciddream Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 266€ Sony DSCHX9VB (Payment Total: EUR 276,42**) χμμμμμμ !!! οι κάνον δεν λένε να πέσουν...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το amazon.co.uk προσθέτει ΦΠΑ 23% όταν επιλέγεις αποστολή σε Ελλάδα, για αυτό και βλέπεις 276.42€ αντί για 266€.
Luciddream Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ναι το ξέρω το χμμμ το έκανα γιατι είναι ενδιαφέρον η τιμή.. αλλα η canon έχει 30 ευρώ λιγότερο και δεν την βλέπω να πέφτει
klog Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μην υποτιμάς τις Panasonic αρκεί το μοντέλο που θα επιλέξεις να έχει φακό Leica
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα