Darkpipis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σε ολους ! Οπως γραφει και ο τιτλος θελω να κανω συλλογη απο blu ray 3d ταινιες και να τις βλεπω στο pc μου .Το συστημα που εχω ειναι το εξης: ATI Radeon HD 6970 Intel core i5 760 MSI Big Bang trinergy Corsair xms DDR3 1600 mhz Ram Digital TV/Monitor LG DM2350D cinema 3d ηχεια Logitech x540 Και τα ερωτηματα μ ειναι τα εξης: Τι blu ray drive πρεπει να αγορασω για να παιζουν τα blu ray 3d και με ποιον player? Eυχαριστω!
revengerf1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Link οσο για το player εχω το POWER DVD 11 και ειμαι μια χαρα...Το συστημα σου μου φαινετε επαρκης..περιμενε να δεις τι 8α πουν τα αλλα παιδια!!! Link οσο για το player εχω το POWER DVD 11 και ειμαι μια χαρα...Το συστημα σου μου φαινετε επαρκης..περιμενε να δεις τι 8α πουν τα αλλα παιδια!!! Αν η συλλογη σου 8α ειναι με CD το θελεις το εξωτερικο blue ray. Αν τα κατεβαζεις και τα εχεις σε ενα εξετερικο σκληρο και κανεις αναπαραγωγη απο το σκληρο θα σου βγει πιο φθηνα δεν θα σου χρειαστει το optical..
Darkpipis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Οχι , δεν θελω να κατεβαζω , θα αγοραζω συγκεκριμενες ταινιες.Δεν εχω και τις καλυτερες εμπειριες απο blu ray ταινιες απο torrent , ισως εγω δεν ξερω πως να βρισκω αυτες με την "αυθεντικη" αναλυση, αν yπαρχουν...Περιμενω και προτασεις για εσωτερικο blu ray 3d drive.
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 [...]ισως εγω δεν ξερω πως να βρισκω αυτες με την "αυθεντικη" αναλυση, αν yπαρχουν... 1080p και πάνω από 8GB μέγεθος (συνήθως) με ήχο dts και ac3. Υπάρχει και σε πλήρη bd μορφή και είναι πάνω από 30gb Περιμενω και προτασεις για εσωτερικο blu ray 3d drive. Δεν υπάρχει blueray 3d drive. Υπάρχει μόνο blueray player. Αν η ταινία είναι 3d θα πρέπει να έχεις την ανάλογη οθόνη, τα γυαλιά και ένα πρόγραμμα που να αναπαράγει σωστά τις 3d ταινίες.
Darkpipis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 1080p και πάνω από 8GB μέγεθος (συνήθως) με ήχο dts και ac3. Υπάρχει και σε πλήρη bd μορφή και είναι πάνω από 30gb Δεν υπάρχει blueray 3d drive. Υπάρχει μόνο blueray player. Αν η ταινία είναι 3d θα πρέπει να έχεις την ανάλογη οθόνη, τα γυαλιά και ένα πρόγραμμα που να αναπαράγει σωστά τις 3d ταινίες. Δεν ειπα αν υπαρχει blu ray drive 3d.Ρωτισα για blu ray drive που να παιζει blu ray 3d δισκους.
Darkpipis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας και παλι . Οπως ειπα εχω το digital monitor lg dm2350d cinema 3d.Οταν παιζω ταινιες blu ray 3d side to side ( με VLC Player) ενω οταν παταω το κουμπι απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και διαλεγω την επιλογη 3δ side to side η εικονα ειναι τελεια , οι υποτιτλοι φενονται διαχωρισμενοι .Ξερει κανεις την λυση η αν υπαρχει αλλος player ???
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειπα αν υπαρχει blu ray drive 3d.Ρωτισα για blu ray drive που να παιζει blu ray 3d δισκους. Αυτό ακριβώς σου απάντησα. Ότι δεν υπάρχει κάποιο ειδικό blueray drive που να παίζει 3d ταινίες. Αυτές οι ταινίες είναι σε κανονικό bd και παίζουν σε οποιοδήποτε bd αλλά με διπλάσια οριζόντια ανάλυσν και η τηλεόραση μετατρέπει τις δύο εικόνες σε μια στερεοσκοπική. Γεια σας και παλι . Οπως ειπα εχω το digital monitor lg dm2350d cinema 3d.Οταν παιζω ταινιες blu ray 3d side to side ( με VLC Player) ενω οταν παταω το κουμπι απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και διαλεγω την επιλογη 3δ side to side η εικονα ειναι τελεια , οι υποτιτλοι φενονται διαχωρισμενοι .Ξερει κανεις την λυση η αν υπαρχει αλλος player ??? Δες το 3d subtitler (http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/3D-Subtitler.shtml), δες και αυτό (http://www.insomnia.gr/topic/417710-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-3d-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82/)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα