Προς το περιεχόμενο

LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD-(31.90 ευρω).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες αυτόν τον θέλω για 2 λόγους:

1) Θέλω να έχει led οθόνη στην πρόσοψη του μηχανήματος έτσι ώστε να μην ανοίγω την tv όταν θέλω να κάνω εγγραφη. Να το ανοίγω δηλαδή απλά, και να βάζω το κανάλι που θέλω από τα + - κουμπιά τησ πρόσοψης

2) έχει 2 scart

Υπάρχει κάποιο άλλο που να τα χει αυτά ? έχετε να προτείνετε κατι?

Γι αυτόν τι λέτε?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807297

(σε σχέση πάντα με τον LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4)

Επεξ/σία από Haris1977
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Τον έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες τον LifeView.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν αποθηκεύει την σειρά των καναλιών. Ενώ τα αλλάζω και βγαίνει η φατσούλα που λεει αποθήκευση μετά από λίγο η σειρά αλλάζει ξανά. Για ρίξτε κάνα tip

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν αποθηκεύει την σειρά των καναλιών. Ενώ τα αλλάζω και βγαίνει η φατσούλα που λεει αποθήκευση μετά από λίγο η σειρά αλλάζει ξανά. Για ρίξτε κάνα tip

Διάλεξε αρίθμηση καναλιών εκτός λειτουργίας.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Τον έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες τον LifeView.

κανε αυτο ποθ σου ειπε το παιδι πιο πανω και μετα δοκιμασε να κανεισ update to firmware απο to site της εταιρειας...

Δημοσ.

αν κανω ζαπινγκ, και φτασει στα 4 κρατικα, μου βγαζει χωρις σημα και μετα απο 20 δευτερόλεπτα εμφανίζει εικόνα, φταίει η κεραία ή ο δέκτης?? εχετε καμια ιδέα? ευχαριστώ

Δημοσ.

η κεραία φταίει. Το εχω και εγω σε ολα τα καναλια γιατι βλεπω απο αντανακλαση. εμενα ο cristal audio κανει 30 δεπτερολεπτα να

κλειδωσει στο mega

Δημοσ.

Παίδες αυτόν τον θέλω για 2 λόγους:

1) Θέλω να έχει led οθόνη στην πρόσοψη του μηχανήματος έτσι ώστε να μην ανοίγω την tv όταν θέλω να κάνω εγγραφη. Να το ανοίγω δηλαδή απλά, και να βάζω το κανάλι που θέλω από τα + - κουμπιά τησ πρόσοψης

2) έχει 2 scart

Υπάρχει κάποιο άλλο που να τα χει αυτά ? έχετε να προτείνετε κατι?

Γι αυτόν τι λέτε?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807297

(σε σχέση πάντα με τον LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4)

Ρίξε μια ματιά στον Power Plus HD2000.

Δημοσ.

hd2000 Ίσως από τους ελάχιστους που έχουν ξεχωριστό τροφοδοτικο. Καλή κινεζική κατασκευή με μεταλλικό κέλυφος. Το κοντρόλ θέλει λίγο στόχευση για να δουλέψει. Δείχνει να λειτουργεί καλύτερα από τον crystal audio micro HD με τον σκληρό μου δίσκο. Το λογισμικό θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο αλλά κάνει τη δουλειά.

Στη σελίδα zotos.biz υπάρχει έτοιμη λίστα καναλιών για διάφορους δεκτές με Mstar chip και για τον life view και για τον power plus κλπ

Δημοσ.

Ενημερώνω πως το LIFEVIEW LV6TBOXHD, το eshop το ξανάβαλε σε προσφορά στα 30,9€,

αν και είμαι σίγουρος πως χτες το είχε στα 28,9€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...