Προς το περιεχόμενο

LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD-(31.90 ευρω).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εβαλα πανω το μηχανημα και εχω προβληματιστει. δεν βρισκει net,ert,skai,star,mega. πιανω ant1,alpha,alter και ενα καρο ασχετα καναλια μαζι και το καναλι της βουλης. δεν θα επρεπε να πιανω ολα τα καναλια της digea. το εχω δοκιμασει με χωρα ελλαδα και μετα εβαλα και ιταλια μηπως ειχε καμια διαφορα.

Δοκίμασε να στρέψεις την κεραία σου προς το σημείο εκπομπής και έλεγξε την καλωδίωσή σου.

Δημοσ.

Τσιμπησα και εγω εναν. Μια χαρα ειναι. Παροαλαυτά ο Funai 2313 Που εχω σε αλλη τηλεοραση μου φαινεται καλύτερος(κυρίως το αλουμινένιο κουτάκι τα σπαει). Τον ειχα παρει παλιοτερα 29 ευρω αλλά δυστυχως τον εχουν ακριβο τωρα.Οπως και να εχει και ο lifeview ειναι αρκετά καλος.

Δημοσ.

κοιταξα την κεραια και κοιταει ακριβως στην αντιθεση κατευθυνση απο το κεντρο εκπομπης. το ενα πακετο καναλιων πρεπει να το πιανω απο σποντα.

Δημοσ.

Αν εισαι Αθηνα πιανεις μαλλον απο Αιγινα.

Btw αν ξερει καποιος, γιατι το extra3 εκπεμπει μονο απο Αιγινα; πως θα βλεπουμε "μακελιο2";;

Sent from my HTC HD2 using Insomnia

Δημοσ.

Παίδες help!

Θέλω να αγοράσω αυτό

http://eglezakis.e-lasithi.gr/ARGUS%20VIP%20EDISION%20%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82%20%CE%B4%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82%20HDTV%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%B4%CF%8D%CE%BF%20tuner

Ο λόγος που το θέλω είναι για να κάνω εγγραφή ενόσ καναλιού (π.χ ΕΤ1) αλλά να παρακολουθώ ταυτόχρονα ένα άλλο κανάλι αλλά από άλλο μπουκέτο (π.χ MEGA). Γίνεται αυτό με τον συγκεκριμένο δέκτη ή θα πετάξω τα λεφτά μου? Ακούω γνώμες..

Δημοσ.

Thanks

Υπάρχει στην Ελλάδα αυτός? Ή μόνο από εξωτερικό?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.705212

Πρόσεξε τι λέει: Προσοχή ο δέκτης ΔΕΝ διαθέτει ελληνικό μενού λειτουργίας (διαθέτει αγγλικά και άλλες 4 γλώσσες) και ΔΕΝ μπορεί να αναπαράγει το ελληνικό EPG των καναλιών (αναπαράγεται κανονικά στην αγγλική γλώσσα) όπως επίσης και ελληνικούς υπότιτλους σε αναπαραγόμενα αρχεία.

Δημοσ.

Ναι μόλις είδα πως τον έφεραν..Μάλλον δεν θα τον πάρω όμως..Έχω βρει καλύτερη (και φθηνότερη λύση) για να γράφεις όποιο κανάλι θες και να βλέπεις όποιο θες..;) To ερώτημα είναι..θα υπάρξει update για το μενού κ τουσ υπότιτλους του xoro? Ή θα το αφήσουν στην τύχη του?

Δημοσ.

δυο διαφορετικούς να πάρεις, για να μην έχεις πρόβλημα με το τηλεκοντρολ. (και αυτό δεν είναι σίγουρο, με τους κλώνους που κυκλοφορούν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...