Προς το περιεχόμενο

LIFEVIEW LV6TBOXHD SET TOP DVB-T MPEG4 HD-(31.90 ευρω).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπική άποψη. Το mstat 7818 είναι πολύ καλύτερο από το ali 3602 που εχει και κάμποσα χρονακια στην πλάτη του. Επίσης για τη μικρή διαφορά τιμής μην πάρετε δεκτή SD εκτός αν πραγματικά θέλετε να σώσετε αρχαιολογική TV που δεν έχει SCART μια και αρκετά SD διαθέτουν RF modulator.

Δημοσ.

πλεον στα 28.90 ευρω απο offer του eshop.Εγω παντως τον παρήγγειλα

οκ και εγω αλλα παραπάνω γράφετε κάτι για version 1 η 2

τι εννοείτε hardware η software?

και ο συγκεκριμένος του eshop τι είναι ?

• Moderators
Δημοσ.

Eιναι V2 (1080p)

Να πω με αφορμη αυτο το σχολιο απο το eshop "Πολύ καλός δέκτης , δε ζεσταίνεται εύκολα στη πολύωρη χρήση" οτι ο δεκτης τουλαχιστον τωρα που ειναι καλοκαιρι, μετα απο 1-2 ωρες βραζει, χωρις να εχει τιποτα γυρω του - σε "ανοιχτο χωρο"... Το χειμωνα μπορει να μην χει προβλημα αλλα τωρα εχει.

Επισης το τηλεκοντρολ ειναι απαραδεκτο, πολυ μικρα κουμπακια, σε εντελως παραλογη και ασυναρτητη τοποθετηση, επιβεβαιωνω μια φραση οπως τη διαβασα αλλου "μετα απο 2 μηνες χρησης, χωρις φως δεν μπορεις να βρεις το σωστο κουμπι για τιποτα!"

Ελλειψη σημαντικη λειτουργικα που θα σας βαλει σε μπελαδες και αναζητησεις (τουλαχιστον τωρα που υπαρχουν ακομα τα αναλογικα), η απουσια ενος καλωδιου RF για να παει το σημα της κεραιας στην TV. Στη συσκευασια υπαρχει μονο το ιδιαιτερα μικρο δεκτακι, το τηλεκοντρολ και 2 μπαταριες ΑΑΑ.

Εχοντας την εμπειρια και του προηγουμενου μοντελου της εταιριας (περσινου, πριν το "BOX"), η ποιοτητα κατασκευης + remote ειναι πολυ κατωτερη, πολυ μειωμενο κοστος παραγωγης. Ουτε κουμπακι on/off δεν υπαρχει στην προσοψη + ολο το κουτι ειναι πλαστικουρα.

Κατα τα αλλα ο δεκτης φαινεται καλος για τα λεφτα του. (28.90€)

Ελπιζω να βοηθησα...

Δημοσ.

Απ'όλα αυτά τα άτομα που μιλάνε για τον δέκτη μόνο ο από πάνω έγραψε το (Μυστικό) Κωδικό το πως βγαίνει 28.90Ε {ζήτω !!! }

• Moderators
Δημοσ.

Απ'όλα αυτά τα άτομα που μιλάνε για τον δέκτη μόνο ο από πάνω έγραψε το (Μυστικό) Κωδικό το πως βγαίνει 28.90Ε {ζήτω !!! }

Λαθος:

οπως βλέπεις έχει μια rf out που μπορείς να βάλεις στην tv για τα αναλογικά

http://www.notonlytv..._lv6tboxhd.html

Επίσης επειδή δεν είδα να έχει αναφερθεί, παίζει στα 28,90€ από το eshop.gr στο newsletter. (OFFER1214).

3 ημερες πριν. (Παρασκευη πρωι)

[Να προσθεσω οτι δεν χρειαζεται να βαλετε κανεναν κωδικο αν κανετε κλικ απο το newsletter.]

Δημοσ.
... αρκετά SD διαθέτουν RF modulator.

Είναι RF Loop.

Modulator έχουν μόνο οι Elite SD και Edision mini-triton.

Προτιμήστε τον 2ο λόγω της ύπαρξης νέας αναβάθμισης.

Δημοσ.

Και γω γιατί τον πήρα 42 ευρώ ρε παιδιά?

αν τον ψωνισες κάνοντας αυτό που έγραψα, θα τον πάρεις 29.

αν δεν το έκανες ή το πήρες νωρίτερα, θα είχες τιμή 42

• Moderators
Δημοσ.

Τιμή: 34.14 € + 7.85 € 23% ΦΠΑ = 41.99 €

Ειδική Τιμή: 28.45 € + 6.54 € 23% ΦΠΑ = 34.99 €

Τιμή προσφοράς: 23.5 € + 5.4 € 23% ΦΠΑ = 28.90 €

Τρεις τιμες πλεον, για ολα τα γουστα! :P

• Moderators
Δημοσ.

Αν κανεις κλικ στο newsletter, ισχυει ακομα το 28,9. :)

Τιμή: 34.14 € + 7.85 € 23% ΦΠΑ = 41.99 €

Ειδική Τιμή: 28.45 € + 6.54 € 23% ΦΠΑ = 34.99 €

Τιμή προσφοράς: 23.5 € + 5.4 € 23% ΦΠΑ = 28.90 €

Αμεσως ολοι κακεντρεχεις με το κιτρινο... <_<

edit: Damn it, επρεπε να κανω quote :P

• Moderators
Δημοσ.

Αχ τα παρεξηγημενα τα παιδια τα κιτρινα... Θ' αγιασουν αυτα μη στεναχωριεσαι... 

• Moderators
Δημοσ.

Καθολου δε στεναχωριεμαι, εγω εκανα πατατα και τον παρηγγειλα μαζι με κατι ανεμιστηρακια, τα οποια ενας θεος ξερει ποτε θα φερουν...

Δημοσ.

εγώ πήρα 3 κομμάτια για φίλους κ συγγενείς, με τα αντίστοιχα καλώδια και δυστυχώς ενώ οι δέκτες είναι και καλά διαθέσιμοι, τα καλώδια δεν τα ψάξαν ακόμη...Υπομονή...

Matrixxxx με προβλημάτισες αρκετά με το θέμα της ζέστης γιατί ο MAX T100 που έχω τώρα είναι ανοιχτός από τότε που τον πήρα πριν τρία χρόνια και δεν είχα θέμα...Σου κόλλησε λόγω ζέστης ή απλά το αναφέρεις? 1 - 2 ώρες είναι τίποτα...

Και επειδή ορισμένοι έχουν προβλήματα οράσεως, να αναφέρω ότι το newsletter "τρέχει" μέχρι και τις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ (του 2012, έτσι??!)

Δημοσ.

το εβαλα πανω το μηχανημα και εχω προβληματιστει. δεν βρισκει net,ert,skai,star,mega. πιανω ant1,alpha,alter και ενα καρο ασχετα καναλια μαζι και το καναλι της βουλης. δεν θα επρεπε να πιανω ολα τα καναλια της digea. το εχω δοκιμασει με χωρα ελλαδα και μετα εβαλα και ιταλια μηπως ειχε καμια διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...