papars Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Η λύση της Πάρνηθας αξίζει μόνο για αυτούς που έχουν πολλές παλαιές TV στο χώρο τους και φυσικά σε αυτούς που έχουν χρηματική στενότητα. Οι τιμές των δεκτών φυσικά θα πέφτουν όσο περνάει ο καιρός. Προσωπικά γύρισα στην Πάρνηθα αλλά τα ψηφιακά από τον Υμηττό εξακολουθώ να τα βλέπω, μάλλον από ανάκλαση. Τα ψηφιακά απαιτούν χαμηλότερη στάθμη σήματος σε σχέση με τα αναλογικά.
Haris1977 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παίδες sos..πήρα και γω το LV6TBOX_HD 2 (μάλλον η τελαυταία έκδοση). Προσπαθώ να κάνω ταξινόμηση (δηλαδή ετ1 στο 01 , ετ2 στο 2 κλπ). Ξέρει κανείς πωσ σκ**α γίνεται? έχω δοκιμάσει τα πάντα..
DownUNDERground Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παίδες sos..πήρα και γω το LV6TBOX_HD 2 (μάλλον η τελαυταία έκδοση). Προσπαθώ να κάνω ταξινόμηση (δηλαδή ετ1 στο 01 , ετ2 στο 2 κλπ). Ξέρει κανείς πωσ σκ**α γίνεται? έχω δοκιμάσει τα πάντα.. Για να βάλεις τα κανάλια στη σειρά που θέλεις, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσεις το LCN. Είναι στην πρώτη οθόνη του μενού.
Haris1977 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αυτό εδώ έχω LV6TBOXHD_2 DVB-T MPEG4 HD version 1 (21-9-2011). Μάλλον λάθοσ έκανα εγώ , v .1 είναι . Τι σκ** κάνω λάθοσ και δεν μπορώ να τα ταξιινομήσω? Ακριβώσ τα βήματα ποια είναι ρε παίδες? Edit: Παίδες το βρήκα..μου χε σπάσει τα νεύρα..thanks:) Kαι ένα 2ο που μόλις εντόπισα..Όταν κάνω εγγραφή (record) από ένα κανάλι, δεν με αφήνει να αλλάξω κανάλι αλλα μου επιβάλει να το βλέπω. Φυσικά όταν κάνω προγραμματισμό δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Το θέμα όμωσ είναι πωσ κατά την διάρκεια και των 2 εγγραφών , δεν μπορώ ΝΑ ΑΛΛΑΚΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ. Κάνω εγώ κάτι λάθοσ ή έτσι είναι το μηχάνημα?
drspiros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Kαι ένα 2ο που μόλις εντόπισα..Όταν κάνω εγγραφή (record) από ένα κανάλι, δεν με αφήνει να αλλάξω κανάλι αλλα μου επιβάλει να το βλέπω. Φυσικά όταν κάνω προγραμματισμό δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Το θέμα όμωσ είναι πωσ κατά την διάρκεια και των 2 εγγραφών , δεν μπορώ ΝΑ ΑΛΛΑΚΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ. Κάνω εγώ κάτι λάθοσ ή έτσι είναι το μηχάνημα? Αν δεν κάνω λάθος, για να μπορείς να γράψεις ένα κανάλι και να βλέπεις ένα άλλο, χρειάζεσαι δέκτη με 2 tuners, οι οποίοι είναι πολύ ακριβότεροι.
smpt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 όταν γραφεις μπορείς να δεις κανάλια μονο από την ίδια συχνότητα
djcat Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος, για να μπορείς να γράψεις ένα κανάλι και να βλέπεις ένα άλλο, χρειάζεσαι δέκτη με 2 tuners, οι οποίοι είναι πολύ ακριβότεροι. Σωστά τα λες!
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σωστα εν μερη τα λεει. Πολλοι επιγειοι ψηφιακοι και δορυφορικοι δεκτες οταν κανουν εγγραφη ενος καναλιου σου δινουν τη δυνατοτητα να παρακολουθησεις αλλο καναλι απο τον ιδιο πομπο (transponder). Δεν χρειαζεται 2ο tuner γι αυτο. Αν θες βεβαια να παρακολουθεις καναλι απο αλλον transponder την ωρα που κανεις εγγραφη, τοτε ναι θες δεκτη με 2 tuners.
zacharis1955 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Pίχτε μια ματιά και σε αυτούς (που είναι βασισμένοι στα chip ALi 3602 ο πρώτος & MStar 7818 ο δεύτερος): Edision Argus Mini Triton MPEG4 + HD με 5 χρόνια εγγύηση http://www.skroutz.gr/s/346882/Edision-Argus-Mini-Triton-SD-MPEG4.html Crystal Audio Micro-HD http://www.skroutz.gr/s/385880/Crystal-Audio-Micro-HD.html P.S: H τιμή και των δύο είναι κάτω από 40 Euro (άρα αρκετά κοντά στη τιμή του προιόντος που συζητάμε) αλλά σαν ποιότητα, εγγύηση & service δεν συγκρίνονται καν με τους διάφορους Lifeview, Legend, Crypto, United κλπ... Για αναβάθμηση σχετικά παλιών TV νομίζω ότι αρκεί ο: Crystal Audio Micro-SD (με τιμή κάτω από 30 Euro) http://www.skroutz.gr/s/338853/Crystal-Audio-Micro-SD.html Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2012 από zacharis1955
beez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Pίχτε μια ματιά και σε αυτούς: Edision Argus Mini Triton MPEG4 + HD http://www.edision.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=388 Crystal Audio Micro-HD http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/e4190a32-4b2b-496f-8a6b-975a6c177f69/High%20Definition%20DVB-T%20Receiver,%20PVR%20and%20Media%20Player.aspx και από τιμές?
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 και από τιμές? +1 Οταν προτεινουμε μεσα σε μια προσφορα κατι διαφορετικο θα πρεπει να ειναι η τιμη πολυ κοντα με της προσφορας αν οχι καλυτερη. Επισης καλο θα ειναι να δινουμε καποιο λινκ με τιμη/προσφορα στο συγκεκριμενο που προτεινουμε και οχι λινκ εταιριων χωρις τιμες, εκ των οποιων μαλιστα το ενα δεν δουλευει. (Υποτιτλοι για οπου χρειαζονται: Αυτα τα γραφω για να γινει το sub-φορουμ λιγο πιο αποδοτικο και λειτουργικο.)
Aias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 πλεον στα 28.90 ευρω απο offer του eshop.Εγω παντως τον παρήγγειλα
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 πλεον στα 28.90 ευρω απο offer του eshop.Εγω παντως τον παρήγγειλα Εδω και 8 μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα