Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 DVB=digital video broadcasting δηλαδη ψηφιακη μεταδοση εικονας. Ειναι ενα σετ προτυπων. Μετα εχουμε: DVB-S (δορυφορικη) και S2 με codec H.264 για SD αλλα και HD DVB-T (επιγεια) Ολες δηλαδη οι (καταναλωτικες) ψηφιακες εμπομπες ονομαζονται γενικως "DVB", αν ειναι επιγειες DVB-T. Παλια ηταν με mpeg2 κωδικοποιηση η μεταδοση, τωρα ειναι με mpeg4 σχεδον ολες αφου αποφασιστηκε πριν 2-3 χρονια απο το αγαπητο κρατος η αλλαγη της αποφασης.
Konstantin77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω.Αυτο προυποθετει και tv HD ή FullHD για αργοτερα ? βασικά ναι, αλλά γενικά μαλλον θα αργήσουν να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά της full HD στην επίγεια τηλεόραση(εκτος της ΕΡΤ). Από την άλλη δεν είναι συνετό να το συζητάμε καν, είναι υποχρεωτικό στις μερες μας το Full HD στις τηλεοράσεις!!
Peavy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Πήρα και εγώ τον lifeview την δεύτερη έκδοση και έχω ένα θέμα με την tv που παρατήρησα όταν βλέπω κάποιο κανάλι ή βλέπω κάποια ταινία μου κάνει κάποιες πράσινες κουκίδες κυρίως όταν έχει μαύρο, όταν δοκιμάζω το καλώδιο με το ps3 δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, το έχει παρατηρήσει αυτό κάποιος άλλος;
talos_2002 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Αν έχεις, δοκίμασε και με άλλο καλώδιο. Αλλιώς φταίει η συσκευή.
pascalia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Υπάρχει και ο CRYPTO DVB-T RECEIVER REDI 215AD MP HD HDMI στα 40ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603566 και ο XORO HRS 8530 HD DVB-S2 REVEIVER WITH USB στα 60 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807894 Απο αυτούς τους 2 και τον LIFEVIEW LV6TBOXHD ποιόν προτείνεται;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Με αυτους ολους τους δεκτες μπορουμε να δουμε και τα αναλογικα καναλια που θα παραμεινουν ή πρεπει να γυρναμε στην tv και με το δικο της χειριστηριο να τα βλεπουμε ? Εχω την κυρια και μεγαλη tv με καρτα για mpeg4 και δουλευει αλλα η εικονα δεν μου αρεσει πιο πολυ απο την αναλογικη.Το αντιθετο μαλιστα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οχι βεβαια, δεν εχουν αναλογικο δεκτη, μονο τα ψηφιακα μπορεις να δεις. (Δεν νομιζω παντως οτι θα μεινει αναλογικο καναλι, αν δεν κανω λαθος θα πρεπει συμφωνα με το νομο να κλεισουν ΟΛΕΣ οι αναλογικες εκπομπες)
baskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Πρεπει να γυρνας στην τηλεοραση σου με το δικο της χειριστηριο..Οπως και να εχει δε νομιζω να συνεχισουν να εκπεμπουν για πολύ καιρο ακομα σαν αναλογικά.. Προσωπικά εχω παρει εναν HD Funai ο οποιος ειναι αρκετά καλος. 29 ευρώ απο electroworld με κωδικο εκπτωσης. Δε νομίζω οτι αξιζει να δωσουμε 60 ευρώ για κατι που σιγά σιγά θα το πετάξουμε όλοι( σιγουρα σε 2-3-4 χρονια θα εχουμε ξεφορτωθει καποιες απτις παλιοτερες τηλεορασεις μας ολοι,εκτος αν γινουμε Αιθιοπια)
blacksuede Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 οπως βλέπεις έχει μια rf out που μπορείς να βάλεις στην tv για τα αναλογικά http://www.notonlytv.net/p_lv6tboxhd.html Επίσης επειδή δεν είδα να έχει αναφερθεί, παίζει στα 28,90€ από το eshop.gr στο newsletter. (OFFER1214).
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οχι βεβαια, δεν εχουν αναλογικο δεκτη, μονο τα ψηφιακα μπορεις να δεις. (Δεν νομιζω παντως οτι θα μεινει αναλογικο καναλι, αν δεν κανω λαθος θα πρεπει συμφωνα με το νομο να κλεισουν ΟΛΕΣ οι αναλογικες εκπομπες) Πρεπει να γυρνας στην τηλεοραση σου με το δικο της χειριστηριο..Οπως και να εχει δε νομιζω να συνεχισουν να εκπεμπουν για πολύ καιρο ακομα σαν αναλογικά.. Προσωπικά εχω παρει εναν HD Funai ο οποιος ειναι αρκετά καλος. 29 ευρώ απο electroworld με κωδικο εκπτωσης. Δε νομίζω οτι αξιζει να δωσουμε 60 ευρώ για κατι που σιγά σιγά θα το πετάξουμε όλοι( σιγουρα σε 2-3-4 χρονια θα εχουμε ξεφορτωθει καποιες απτις παλιοτερες τηλεορασεις μας ολοι,εκτος αν γινουμε Αιθιοπια) Ευχαριστω.Αυτο φοβαμαι οτι θα παρει χρονο για να γινουν ολα ψηφιακα...Η Παρνηθα ποτε θα σταματησει το αναλογικο ?
papars Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Η Πάρνηθα δεν προβλέπεται σύντομα να κλείσει. Από ότι βλέπω εδώ: http://www.zotos.biz/el/news-gr/87-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7 όλα τα κανάλια από τον Υμηττό θα πάνε σε ψηφιακά μέχρι τέλος Αυγούστου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Η Πάρνηθα δεν προβλέπεται σύντομα να κλείσει. Ενταξει αυτο ομως αφορα "λιγους". Ηδη ειναι να προτιμα καποιος το digital για να κερδισει και τα ελαχιστα εως πολλα ειδωλα που μπορει να εχει απο την αναλογικη, αν δεν εχει οπτικη επαφη με Παρνηθα θα εχει εναν απολυτο λογο να "παει ψηφιακα"... Ακομα και με οπτικη επαφη, αν εχεις μεγαλα κτιρια σε γωνιες που ευνοουν ανακλασεις, το ειδωλο θα σου φυτρωσει στην αναλογικη οσο κατευθυντικη κεραια και να εχεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Η Πάρνηθα δεν προβλέπεται σύντομα να κλείσει. Από ότι βλέπω εδώ: http://www.zotos.biz/el/news-gr/87-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7 όλα τα κανάλια από τον Υμηττό θα πάνε σε ψηφιακά μέχρι τέλος Αυγούστου. Εγω βλεπω και τα δυο βουνα "φατσα καρτα" αλλα δεν ξερω γιατι η κεραια κοιταει Υμητο εστω και αν ειναι πολυ πιο μακρυα απο Παρνηθα .Αρα αν δεν με ικανοποιει το ψηφιακο μπορω να γυρισω την κεραια κατα Παρνηθα νομιζω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εγω βλεπω και τα δυο βουνα "φατσα καρτα" αλλα δεν ξερω γιατι η κεραια κοιταει Υμητο εστω και αν ειναι πολυ πιο μακρυα απο Παρνηθα .Αρα αν δεν με ικανοποιει το ψηφιακο μπορω να γυρισω την κεραια κατα Παρνηθα νομιζω. Κοιταει Υμηττο γιατι απο Παρνηθα δεν εκπεμπουν (απο την αρχη τους) καποια μικρα καναλια πχ bluesky extra tvmagic 0-6 κλπ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Κοιταει Υμηττο γιατι απο Παρνηθα δεν εκπεμπουν (απο την αρχη τους) καποια μικρα καναλια πχ bluesky extra tvmagic 0-6 κλπ. Ευχαριστω.Τωρα εχουν εκπομπη και απο Παρνηθα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα